Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aha byłabym zapomniała... DZIĘKUJE wam wszystkim Kochani za wsparcie, za ogłoszenia i w ogóle za wszystko... :Rose: :buzi:

Mam nadzieje, że Moira będzie szczęśliwa....

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesci od Mojry : ma sie swietnie, w nocy spokojna...w koncu to jej 1 noc w nowym miejscu :) jej Ludzie byli dzis z nia u weta :) jest na serio dobrze :)

Posted

Macho napisał(a):
wiesci od Mojry : ma sie swietnie, w nocy spokojna...w koncu to jej 1 noc w nowym miejscu :) jej Ludzie byli dzis z nia u weta :) jest na serio dobrze :)

to bardzo dobrze :) :angel::angel:

Posted

Dzisiaj widziałem Moirę na spacerku. Czuje się bardzo dobrze. Jest wykąpana, błyszcząca i lśniąca. Bardzo ładnie chodzi ze swoją nową Panią na smyczy. :) Ale ucieszyła się mała kochana wariatka na mój widok :loveu:

Posted

cytrynka10 napisał(a):
ciotka nie masz co sie smucic znalazła dom i to jest wazne jest jeszcze tyle tych biedulek któras napewno pokochasz

odezwała się tak która nie tęskniła za Boryskiem:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

:mad: :mad: ha ha ha i dlatego teraz moge cos o tym powiedziec bo wiem ze tak jest mu lepiej bo nie sioedzi w schronisku i za Tigim tez bede tesknic ... a ty wujaszku za wydawanie mnie za kim ja tesknie to :mad: :mad:

Posted

Najbardziej to jest mi przykro że to nie u mnie Moira znalazła domek :(
Ehhh ale mam nadzieje, że jeszcze dam szczęście i kochający domek jakiejś schroniskowej bidulce (bidulkowi) ?!

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
Najbardziej to jest mi przykro że to nie u mnie Moira znalazła domek :(
Ehhh ale mam nadzieje, że jeszcze dam szczęście i kochający domek jakiejś schroniskowej bidulce (bidulkowi) ?!

Nie martw się,Bogusiu.Wiem,że bardzo leżało Ci na sercu dobro Moiry i dużo o niej myślałaś i jak widać przyniosło jej to szczęście :) A na Ciebie i Twój Dom być może już czeka jakaś inna schroniskowa bieda...

Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
Nie martw się,Bogusiu.Wiem,że bardzo leżało Ci na sercu dobro Moiry i dużo o niej myślałaś i jak widać przyniosło jej to szczęście :) A na Ciebie i Twój Dom być może już czeka jakaś inna schroniskowa bieda...

Owszem Moira bardzo głęboko zapadła mi w myśli...a przede wszystkim w serducho i do tej pory dość często o niej myśle, a fotke z jej śliczną mordką nadal mam na "tapecie" :oops: I ciężko jest mi to zmienić... :-(

Mam nadzieje, że znajdzie sie jeszcze jakiś psiak, który równie mocno zawładnie moim serduszkiem i że tym razem trafi do mnie a nie do innych ludzi... Musze mocno w to wierzyć to może sie uda?!

A Moira niech będzie już do końca swoich dni szczęśliwa w tym domku, w którym jest teraz!! :)

Posted

Jesteście wszyscy wspaniali. Chciałem Wam napisać, że do dzisiaj mam telefony w sprawie Moiry. Dzięki Waszym ogłoszeniom w internecie na wielu stronach ludzie zachwycają się tym wspaniałym psiakiem. Kto wie, może dzięki któremuś ogłoszeniu Moiry uda się znaleźć dom dla innego biedaka z Cichego Kąta?

A swoją drogą Moira wypiękniała już. :) Całkiem inaczej wygląda pies wylegujący się na tapczanie niż wyglądający zza krat. :evil_lol:

Posted

Azyl_Cichy_Kąt napisał(a):

A swoją drogą Moira wypiękniała już. :) Całkiem inaczej wygląda pies wylegujący się na tapczanie niż wyglądający zza krat. :evil_lol:

Też chcielibyśmy zobaczyć,więc jeśli masz zdjęcia i nie pokazujesz...:mad::evil_lol:

Posted

Ciesze sie, że Moira wraca do zdrowia i ma sie tak dobrze w nowym domku :multi:

San_(jagodowa:) napisał(a):
Też chcielibyśmy zobaczyć,więc jeśli masz zdjęcia i nie pokazujesz...:mad::evil_lol:

Hehe cioteczko popieram Cie...my też chcemy zobaczyć Moire więc prosimy w miarę możliwości o foteczki pięknej Moiry :evil_lol:

Aha no i skoro jest tyle zapytań w dalszym ciągu o Moire to można próbować "wcisnąć" ludziom innego psiaka z CK :evil_lol: A nóż widelec sie uda?! :razz: :evil_lol:

Posted

Oczywiście, staramy się zaproponować kogoś innego "w zamian" narazie jednak bez większych sukcesów.

Zdjęcia? Postaram się... ale póki co nie posiadam żadnych. W tym tygodniu idę na odwiedziny do Moiry, więc wezmę aparat i pstryknę parę fotek no i na pewno się podzielę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to czekam z niecierpliwością na foteczki Moiry z nowego domku... :evil_lol:

A tak na marginesie to czy nowi właściciela zmienili jej imię czy zostali przy Moirze?! :razz:

Azyl_Cichy_Kąt a może weźmiesz mnie kiedyś ze sobą w odwiedziny do mojej ukochanej Moiry?! :razz: :oops: