BosiaB_86 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Aha byłabym zapomniała... DZIĘKUJE wam wszystkim Kochani za wsparcie, za ogłoszenia i w ogóle za wszystko... :Rose: :buzi: Mam nadzieje, że Moira będzie szczęśliwa.... Quote
cytrynka10 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cudowne wiesci słysze po powrocie z swiat Tygrys ma prawie swoj dom i Moira tez cudownie dziekujemy za domek Quote
Macho Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wiesci od Mojry : ma sie swietnie, w nocy spokojna...w koncu to jej 1 noc w nowym miejscu :) jej Ludzie byli dzis z nia u weta :) jest na serio dobrze :) Quote
Matusz Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Macho napisał(a):wiesci od Mojry : ma sie swietnie, w nocy spokojna...w koncu to jej 1 noc w nowym miejscu :) jej Ludzie byli dzis z nia u weta :) jest na serio dobrze :) to bardzo dobrze :) :angel::angel: Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 TAK TRZYMAĆ MALUTKA MOJA!!! :loveu: Bądź grzeczna :kiss_2: Quote
Macho Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja tez sie baaardzo ciesze i trzymam za nia moooocno kciuki :) Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzisiaj widziałem Moirę na spacerku. Czuje się bardzo dobrze. Jest wykąpana, błyszcząca i lśniąca. Bardzo ładnie chodzi ze swoją nową Panią na smyczy. :) Ale ucieszyła się mała kochana wariatka na mój widok :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ehhh łobuziara mała ;) tak bardzo chciałabym ją zobaczyć... tęsknie za nią :( :oops: ale ciesze sie, że jest jej dobrze w nowym domku :kiss_2: Quote
cytrynka10 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ciotka nie masz co sie smucic znalazła dom i to jest wazne jest jeszcze tyle tych biedulek któras napewno pokochasz Quote
Matusz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 cytrynka10 napisał(a):ciotka nie masz co sie smucic znalazła dom i to jest wazne jest jeszcze tyle tych biedulek któras napewno pokochasz odezwała się tak która nie tęskniła za Boryskiem:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
cytrynka10 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :mad: :mad: ha ha ha i dlatego teraz moge cos o tym powiedziec bo wiem ze tak jest mu lepiej bo nie sioedzi w schronisku i za Tigim tez bede tesknic ... a ty wujaszku za wydawanie mnie za kim ja tesknie to :mad: :mad: Quote
BosiaB_86 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Najbardziej to jest mi przykro że to nie u mnie Moira znalazła domek :( Ehhh ale mam nadzieje, że jeszcze dam szczęście i kochający domek jakiejś schroniskowej bidulce (bidulkowi) ?! Quote
San_(jagodowa:) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Najbardziej to jest mi przykro że to nie u mnie Moira znalazła domek :( Ehhh ale mam nadzieje, że jeszcze dam szczęście i kochający domek jakiejś schroniskowej bidulce (bidulkowi) ?! Nie martw się,Bogusiu.Wiem,że bardzo leżało Ci na sercu dobro Moiry i dużo o niej myślałaś i jak widać przyniosło jej to szczęście :) A na Ciebie i Twój Dom być może już czeka jakaś inna schroniskowa bieda... Quote
cytrynka10 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 napewno bogusia nie jeden psiak jeszcze czeka abys zabrała go do domku Quote
BosiaB_86 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Nie martw się,Bogusiu.Wiem,że bardzo leżało Ci na sercu dobro Moiry i dużo o niej myślałaś i jak widać przyniosło jej to szczęście :) A na Ciebie i Twój Dom być może już czeka jakaś inna schroniskowa bieda... Owszem Moira bardzo głęboko zapadła mi w myśli...a przede wszystkim w serducho i do tej pory dość często o niej myśle, a fotke z jej śliczną mordką nadal mam na "tapecie" :oops: I ciężko jest mi to zmienić... :-( Mam nadzieje, że znajdzie sie jeszcze jakiś psiak, który równie mocno zawładnie moim serduszkiem i że tym razem trafi do mnie a nie do innych ludzi... Musze mocno w to wierzyć to może sie uda?! A Moira niech będzie już do końca swoich dni szczęśliwa w tym domku, w którym jest teraz!! :) Quote
Macho Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 BosiaB_86 napisał(a): A Moira niech będzie już do końca swoich dni szczęśliwa w tym domku, w którym jest teraz!! :) Pewnie i tak bedzie ;) Quote
cytrynka10 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 bedzie bardzo szczesliwa aty znajdziesz ciotka kolejna biede do przytulenia i do szukania mu domku Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 cytrynka10 napisał(a):bedzie bardzo szczesliwa aty znajdziesz ciotka kolejna biede do przytulenia i do szukania mu domku mam nadzieje cioteczko :( Quote
cytrynka10 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 znajdziesz szybciej niz myslisz :) wkoncu los spojrzy na Ciebie łaskawie i da Ci psiaka o ktorym tylko marzysz Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jesteście wszyscy wspaniali. Chciałem Wam napisać, że do dzisiaj mam telefony w sprawie Moiry. Dzięki Waszym ogłoszeniom w internecie na wielu stronach ludzie zachwycają się tym wspaniałym psiakiem. Kto wie, może dzięki któremuś ogłoszeniu Moiry uda się znaleźć dom dla innego biedaka z Cichego Kąta? A swoją drogą Moira wypiękniała już. :) Całkiem inaczej wygląda pies wylegujący się na tapczanie niż wyglądający zza krat. :evil_lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Azyl_Cichy_Kąt napisał(a): A swoją drogą Moira wypiękniała już. :) Całkiem inaczej wygląda pies wylegujący się na tapczanie niż wyglądający zza krat. :evil_lol: Też chcielibyśmy zobaczyć,więc jeśli masz zdjęcia i nie pokazujesz...:mad::evil_lol: Quote
BosiaB_86 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Ciesze sie, że Moira wraca do zdrowia i ma sie tak dobrze w nowym domku :multi: San_(jagodowa:) napisał(a):Też chcielibyśmy zobaczyć,więc jeśli masz zdjęcia i nie pokazujesz...:mad::evil_lol: Hehe cioteczko popieram Cie...my też chcemy zobaczyć Moire więc prosimy w miarę możliwości o foteczki pięknej Moiry :evil_lol: Aha no i skoro jest tyle zapytań w dalszym ciągu o Moire to można próbować "wcisnąć" ludziom innego psiaka z CK :evil_lol: A nóż widelec sie uda?! :razz: :evil_lol: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Oczywiście, staramy się zaproponować kogoś innego "w zamian" narazie jednak bez większych sukcesów. Zdjęcia? Postaram się... ale póki co nie posiadam żadnych. W tym tygodniu idę na odwiedziny do Moiry, więc wezmę aparat i pstryknę parę fotek no i na pewno się podzielę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BosiaB_86 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 No to czekam z niecierpliwością na foteczki Moiry z nowego domku... :evil_lol: A tak na marginesie to czy nowi właściciela zmienili jej imię czy zostali przy Moirze?! :razz: Azyl_Cichy_Kąt a może weźmiesz mnie kiedyś ze sobą w odwiedziny do mojej ukochanej Moiry?! :razz: :oops: Quote
Recommended Posts