Jump to content
Dogomania

DARKUSIA - bez pomocy nie ma szans, w mordowni - morbital.....

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudus__']Lobaria prosiłyśmy wielokrotnie,żeby nie pisać gdzie psy przebywają,a Ty tylko adresu zapominasz dodać...
:roll:

To ja założyłam wątek - przepraszam :oops:

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewu napisał(a):
Olu podaj konto przeleję 100 zł na transport.

Konto fundacyjne, ale ważny dopisek, że to na transport Dark'a.
Dziękujemy!!!

Jutro o 11 godzina zero...trzymajcie kciuki, żebyśmy wyszli z tego cało.

Posted

Avilia napisał(a):
Konto fundacyjne, ale ważny dopisek, że to na transport Dark'a.
Dziękujemy!!!

Jutro o 11 godzina zero...trzymajcie kciuki, żebyśmy wyszli z tego cało.

Trzymam!!!!

Posted

Dark, (a może DARKA?) już od ponad 2h w drodze :) Z oględzin takich przez klatkę można podejrzewać, że pies/suczka wcale nie jest taki stary/stara. Czemu piszę, że być może to suczka? Ponieważ nie umiałam w tych kłębach dredów dostrzec siusiora...pracownicy powiedzieli nam, że to samiec ale ja w chwili obecnej mam co do tego wątpliwości...PROSIMY O WSPARCIE NA PALIWO! AUTO JEST NA ROPĘ, PRAWDOPODOBNIE SPALI JAKIEŚ 35 LITRÓW - tak na oko stwierdził kierowca.

Posted

kasztanowa napisał(a):
No ciekawa jestem czy będzie Pan Dark :) czy Darusia ;)??
Dziewczyny opowiadajcie coś ..:)

jest już w Kajetanowicach

Bedą zdjęcia i okaże się czy to kawaler czy pannica

Posted

Avilia napisał(a):
Dark, (a może DARKA?) już od ponad 2h w drodze :) Z oględzin takich przez klatkę można podejrzewać, że pies/suczka wcale nie jest taki stary/stara. Czemu piszę, że być może to suczka? Ponieważ nie umiałam w tych kłębach dredów dostrzec siusiora...pracownicy powiedzieli nam, że to samiec ale ja w chwili obecnej mam co do tego wątpliwości...PROSIMY O WSPARCIE NA PALIWO! AUTO JEST NA ROPĘ, PRAWDOPODOBNIE SPALI JAKIEŚ 35 LITRÓW - tak na oko stwierdził kierowca.

Posłałam 100 zł , dzisiaj będzie na Waszym koncie:)

Posted

Boze dziewczyny powinni was ozlocic za zycia, wlasnie weszlam tu z FB bo naprawde lzy mi sie do oczu cisna jak przeczytalam o tej biduli i to zdjecie jak dobrze ze jest szansa dla niego/niej, bede rozsylac z prosba o pomoc finansowa

Posted (edited)

Stokrotka2201 napisał(a):
Boze dziewczyny powinni was ozlocic za zycia, wlasnie weszlam tu z FB bo naprawde lzy mi sie do oczu cisna jak przeczytalam o tej biduli i to zdjecie jak dobrze ze jest szansa dla niego/niej, bede rozsylac z prosba o pomoc finansowa

Bardzo dziękujemy:) Pomoc niezwykle potrzebna.

Edited by ewu
Posted

Kopiuję z Bernardynowej stronki

tak na szybko z obserwacji: może być ślepy, nie ma nic z kaukaza, nie jest agresywny, śmierdzi strasznie głównie moczem, pozlepiany odchodami, duża niedowaga, psychicznie zmęczony, do innych psów nie atakujący

Posted

[quote name='Lobaria']Kopiuję z Bernardynowej stronki

tak na szybko z obserwacji: może być ślepy, nie ma nic z kaukaza, nie jest agresywny, śmierdzi strasznie głównie moczem, pozlepiany odchodami, duża niedowaga, psychicznie zmęczony, do innych psów nie atakujący
Boże....., biedny, kochany...:(

Posted

Świeża wiadomość na stronie bernardynów. Kopiuję:

"Dark w Fundacji. Wrak psychiczny, nie ma możliwości manipulowania przy nim, dostał na razie antybiotyk i obserwujemy. Będzie dobrze, pies warczy ale jak odwracamy wzrok zerka z zainteresowaniem, dostał popalić ale powinien dojść do siebie mimo ze jest starszy od węgla... Boi się człowieka z psami idealnie. "

Posted

Z pewnością Dark u Bernardynów "dojdzie do siebie". I chociaż "jest starszy od węgla", chociaż by miał żyć krótko to żyć będzie lepiej i godniej. :smile:

Posted

danyww napisał(a):
Z pewnością Dark u Bernardynów "dojdzie do siebie". I chociaż "jest starszy od węgla", chociaż by miał żyć krótko to żyć będzie lepiej i godniej. :smile:

Otóż to! Zgadzam się.