__Lara Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='Klaudus__']Lobaria prosiłyśmy wielokrotnie,żeby nie pisać gdzie psy przebywają,a Ty tylko adresu zapominasz dodać... :roll: To ja założyłam wątek - przepraszam :oops: Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Olu podaj konto przeleję 100 zł na transport. Quote
Avilia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ewu napisał(a):Olu podaj konto przeleję 100 zł na transport. Konto fundacyjne, ale ważny dopisek, że to na transport Dark'a. Dziękujemy!!! Jutro o 11 godzina zero...trzymajcie kciuki, żebyśmy wyszli z tego cało. Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Avilia napisał(a):Konto fundacyjne, ale ważny dopisek, że to na transport Dark'a. Dziękujemy!!! Jutro o 11 godzina zero...trzymajcie kciuki, żebyśmy wyszli z tego cało. Trzymam!!!! Quote
Lobaria Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Za 40 min... Dziewczyny - powodzenia !!!!! Quote
Panca Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 z fejsa tu trafilam i wiem ze psiak juz w drodze do fundacji ..ufff :)teraz nastapi jasnosc przed Darkiem Quote
Avilia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Dark, (a może DARKA?) już od ponad 2h w drodze :) Z oględzin takich przez klatkę można podejrzewać, że pies/suczka wcale nie jest taki stary/stara. Czemu piszę, że być może to suczka? Ponieważ nie umiałam w tych kłębach dredów dostrzec siusiora...pracownicy powiedzieli nam, że to samiec ale ja w chwili obecnej mam co do tego wątpliwości...PROSIMY O WSPARCIE NA PALIWO! AUTO JEST NA ROPĘ, PRAWDOPODOBNIE SPALI JAKIEŚ 35 LITRÓW - tak na oko stwierdził kierowca. Quote
kasztanowa Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 No ciekawa jestem czy będzie Pan Dark :) czy Darusia ;)?? Dziewczyny opowiadajcie coś ..:) Quote
ewamalwina Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 kasztanowa napisał(a):No ciekawa jestem czy będzie Pan Dark :) czy Darusia ;)?? Dziewczyny opowiadajcie coś ..:) jest już w Kajetanowicach Bedą zdjęcia i okaże się czy to kawaler czy pannica Quote
Lobaria Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ewamalwina napisał(a):jest już w Kajetanowicach Bedą zdjęcia i okaże się czy to kawaler czy pannica Dziękujemy... czekamy cierpliwie... Quote
ewu Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Avilia napisał(a):Dark, (a może DARKA?) już od ponad 2h w drodze :) Z oględzin takich przez klatkę można podejrzewać, że pies/suczka wcale nie jest taki stary/stara. Czemu piszę, że być może to suczka? Ponieważ nie umiałam w tych kłębach dredów dostrzec siusiora...pracownicy powiedzieli nam, że to samiec ale ja w chwili obecnej mam co do tego wątpliwości...PROSIMY O WSPARCIE NA PALIWO! AUTO JEST NA ROPĘ, PRAWDOPODOBNIE SPALI JAKIEŚ 35 LITRÓW - tak na oko stwierdził kierowca. Posłałam 100 zł , dzisiaj będzie na Waszym koncie:) Quote
Stokrotka2201 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Boze dziewczyny powinni was ozlocic za zycia, wlasnie weszlam tu z FB bo naprawde lzy mi sie do oczu cisna jak przeczytalam o tej biduli i to zdjecie jak dobrze ze jest szansa dla niego/niej, bede rozsylac z prosba o pomoc finansowa Quote
ewu Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) Stokrotka2201 napisał(a):Boze dziewczyny powinni was ozlocic za zycia, wlasnie weszlam tu z FB bo naprawde lzy mi sie do oczu cisna jak przeczytalam o tej biduli i to zdjecie jak dobrze ze jest szansa dla niego/niej, bede rozsylac z prosba o pomoc finansowa Bardzo dziękujemy:) Pomoc niezwykle potrzebna. Edited January 4, 2013 by ewu Quote
Avilia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ciekawe jak tam chłopak/dziewczyna w nowym miejscu? Quote
Lobaria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Kopiuję z Bernardynowej stronki tak na szybko z obserwacji: może być ślepy, nie ma nic z kaukaza, nie jest agresywny, śmierdzi strasznie głównie moczem, pozlepiany odchodami, duża niedowaga, psychicznie zmęczony, do innych psów nie atakujący Quote
ewu Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Lobaria']Kopiuję z Bernardynowej stronki tak na szybko z obserwacji: może być ślepy, nie ma nic z kaukaza, nie jest agresywny, śmierdzi strasznie głównie moczem, pozlepiany odchodami, duża niedowaga, psychicznie zmęczony, do innych psów nie atakujący Boże....., biedny, kochany...:( Quote
ewu Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [h=2][/h] Zapraszam na bazarek, połowa zysku dla Arkadii :smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...13-01-do-21-00 Quote
Lobaria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Świeża wiadomość na stronie bernardynów. Kopiuję: "Dark w Fundacji. Wrak psychiczny, nie ma możliwości manipulowania przy nim, dostał na razie antybiotyk i obserwujemy. Będzie dobrze, pies warczy ale jak odwracamy wzrok zerka z zainteresowaniem, dostał popalić ale powinien dojść do siebie mimo ze jest starszy od węgla... Boi się człowieka z psami idealnie. " Quote
danyww Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Z pewnością Dark u Bernardynów "dojdzie do siebie". I chociaż "jest starszy od węgla", chociaż by miał żyć krótko to żyć będzie lepiej i godniej. :smile: Quote
Avilia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 danyww napisał(a):Z pewnością Dark u Bernardynów "dojdzie do siebie". I chociaż "jest starszy od węgla", chociaż by miał żyć krótko to żyć będzie lepiej i godniej. :smile: Otóż to! Zgadzam się. Quote
Recommended Posts