asiuniab Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Justa i zwierzaki']Ma taką poczciwą buzinke ...[/QUOTE] dokładnie, tak samo pomyślałam; Quote
asiuniab Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 tej ślicznocie, to koniecznie trzeba znaleźć choć dt..... Quote
ewu Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='asiuniab']tej ślicznocie, to koniecznie trzeba znaleźć choć dt.....[/QUOTE] Koniecznie...... Quote
Avilia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Podniosę Cię babcino...ona jest taka kochana, proszę o DT dla niej! Quote
Emiś Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 A jak u niej z kaszlem? Uspokoiło się trochę? Quote
asiuniab Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Emiś']A jak u niej z kaszlem? Uspokoiło się trochę?[/QUOTE] o matko bidula kaszlała, malutka:( Quote
Avilia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Emiś']A jak u niej z kaszlem? Uspokoiło się trochę?[/QUOTE] Niestety nadal kaszle :/ Quote
Lobaria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Wydarzenie maleńkiej czas zrobić... postaram się dzis lub jutro Quote
Tofikowa Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Avilia']Podniosę Cię babcino...ona jest taka kochana, proszę o DT dla niej![/QUOTE] dostałam z ogłoszenia na tablicy takiego maila odnośnie Huli "[B][email protected][/B][URL="http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/IZpD/"]Ogłoszenia tego użytkownika [/URL]Witam mogę zostać domem tymczasowym dla suni-jestem z Katowic i mam tymczasy psów kotków.Pozdrawiam Irena" nie wiem czy ten tymczas miałby być płatny czy bezpłatny:shake: ale mogę zapytać mam też numer telefonu do Pani Ireny, przekażę na pw Quote
Lobaria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Tofikowa']dostałam z ogłoszenia na tablicy takiego maila odnośnie Huli "[B][email protected][/B][URL="http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/IZpD/"]Ogłoszenia tego użytkownika [/URL]Witam mogę zostać domem tymczasowym dla suni-jestem z Katowic i mam tymczasy psów kotków.Pozdrawiam Irena" nie wiem czy ten tymczas miałby być płatny czy bezpłatny:shake: ale mogę zapytać mam też numer telefonu do Pani Ireny, przekażę na pw[/QUOTE] Działamy !!!! To szansa dla małej. Quote
Tofikowa Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Lobaria']Działamy !!!! To szansa dla małej.[/QUOTE] wyslałam do Pani maila z pytaniem o płatność za tymczas u Niej, nie mam jeszcze odpowiedzi do Avilii przesłalam numer telefonu do tej Pani, może lepiej byłoby zadzwonic? Quote
Lobaria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Tofikowa']wyslałam do Pani maila z pytaniem o płatność za tymczas u Niej, nie mam jeszcze odpowiedzi do Avilii przesłalam numer telefonu do tej Pani, może lepiej byłoby zadzwonic?[/QUOTE] [B]Avilia[/B] powiadomiona, pewnie tu zajrzy , [B]Tofikowa [/B]- dzięki Quote
Avilia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Jestem, wieczorem tam zadzwonię. Jeżeli bezpłątny to super! Jak płatny to hmm...płatny i w Pszczynie mamy. Quote
Lobaria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Avilia']Jestem, wieczorem tam zadzwonię. Jeżeli bezpłątny to super! Jak płatny to hmm...płatny i w Pszczynie mamy.[/QUOTE] zależy, ile płatny... Trzymam kciuki Quote
malagos Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 I zależy, ile pani ma psów i kotków, czasem co za dużo, to niezdrowo........ Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 A to nie jest kaszel kennelowy? Żeby innych psów nie zaraziła :/ Quote
malagos Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Coś wiadomo w sprawie tego domku tymczasowego? Quote
Tofikowa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Pani przed chwilą napisała do mnie, wygląda na to że domek byłby za zwrot kosztów karmy i weta. Quote
Lobaria Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Tofikowa']Pani przed chwilą napisała do mnie, wygląda na to że domek byłby za zwrot kosztów karmy i weta.[/QUOTE] To było super :) Quote
Tofikowa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 wysłałam przed chwilą maila od tej Pani do Avilii, nie wiem czy Panie już ze sobą rozmawiały:) Quote
Avilia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Niestety zupełnie mi to wczoraj z głowy wyleciało - nie zadzwoniłam. Kurdę, wszystko fajnie tylko martwi mnie trochę ta ilość zwierząt: 4 psy + 28 kotów... Quote
Recommended Posts