kaszanka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To przykre, ale myślę, że może te kopnięcie to było takie niechcący - bo jak takie małe szczylki kręcą się obok stóp to czasami niechcący można je kopnąć albo przesunąć albo pociagnąć jak wbiły za mocno zęby w nogawkę, co o tym myślisz? A napoisz jeszcze jak kobiety zareagowały na zabranie pieska? Broniły sie żeby został czy było im wszystko jedno? bo to też wskazuje - na to jak bardzo im na psiaku zależy i czy rzeczywiście był to wypadek z pieskiem. Quote
joanna83 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='kaszanka']To przykre, ale myślę, że może te kopnięcie to było takie niechcący - bo jak takie małe szczylki kręcą się obok stóp to czasami niechcący można je kopnąć albo przesunąć albo pociagnąć jak wbiły za mocno zęby w nogawkę, co o tym myślisz? A napoisz jeszcze jak kobiety zareagowały na zabranie pieska? Broniły sie żeby został czy było im wszystko jedno? bo to też wskazuje - na to jak bardzo im na psiaku zależy i czy rzeczywiście był to wypadek z pieskiem.[/QUOTE] Nie bardzo miały czas, żeby coś powiedzieć, bo wizyta trwała może 30 sekund. Później pani dzwoniła do mnie mówiąc, że bezprawnie zabrałam psa i żąda zwrotu, ale ja zdania nie zmienię. Pies kulał od piątku, a ona w poniedziałek dopiero miała zamiar wybrać się do weta. Quote
gawronka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Może faktycznie kaszanka ma racje i było to przypadkiem? Niemniej ja do veta może nie w piątek ale w sobotę na pewno bym poszła. Biedna malutka:shake: Quote
jaanna019 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 PAn Asiu be, nie dostanie psa. A wczorajsza decyzja była bardzo dobra. Cieszę się, że ją zabrałaś. Uszy do góry, będzie dobrze ;) Edit: Potrzebny tymczas dla małego szczeniaka ok. 1,5 miesiąca pręgowany jak bokserek. Zlitujcie się nad maluchem, ja n ie mogę go zabrać:-( Quote
dreag Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='jaanna019']dreag dodałam w jednym odłoszeniu.[/QUOTE] Ania dzięki:) Asia, dobrze, że zabrałaś, bo może wcale nie miały zamiaru iść do weta, czekały aż samo przejdzie... A to, że się teraz boi to faktycznie wygląda nieciekawie. Quote
kaszanka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 no wiecie jeszcze jakis tam temu to weekend faktycznie był martwym czasem, kliniki zwierzece zamknięte, ale teraz ... to żaden problem, zeby z psem w piątek wieczorem albo w sobotę od rana pojechać na oględziny. Tutaj kobiety nie popisały sie. Quote
kaszanka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='jaanna019']Edit: Potrzebny tymczas dla małego szczeniaka ok. 1,5 miesiąca pręgowany jak bokserek. Zlitujcie się nad maluchem, ja n ie mogę go zabrać:-([/QUOTE] Aniu a co za psina? skąd ? dlaczego? masz fotki? Quote
liv50 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Witam wszystkich Dogomaniaków. Psinka o której mowa, to brązowa w czarne paski prawdopodobnie bokserka lub mix .Zdjęcia już wysłane do pani Ani.Mała na już potrzebuje dt To bardzo charakterna panna.Została znaleziona przez mojego siostrzeńca przy drodze jak wracał na weekend do domu.Nie może jej zatrzymać bo w domu jest tylko przez weekend Quote
jaanna019 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To sunia, dla bardziej w typie amstafa. Do wzięcia tylko piesek, tors siostrzeńca to możecie sobie tylko pooglądać ;) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/777/5b3a392088aed7dc.jpeg[/IMG][/URL] Quote
liv50 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 To tylko biżuteria,na pewno wolny i przystojny :D Quote
jaanna019 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No to teraz się zlecą wszystkie i będą się przepychały, która pierwsza ;) tak czy siak maluch szuka dt, popytajcie znajomych może ktoś się skusi ? Quote
gawronka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='liv50']To tylko biżuteria,na pewno wolny i przystojny :D[/QUOTE] Chciałam tylko przypomnieć,że domu szuka szczeniak nie siostrzeniec :eviltong: Quote
magda7k Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='jaanna019']No to teraz się zlecą wszystkie i będą się przepychały, która pierwsza ;) tak czy siak maluch szuka dt, popytajcie znajomych może ktoś się skusi ?[/QUOTE] ja bardzo żałuję ;) ale chwilowo jestem zajęta Isią, moją nową sunią którą wczoraj przywiozłam z Bielska Quote
joanna83 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='magda7k']ja bardzo żałuję ;) ale chwilowo jestem zajęta Isią, moją nową sunią którą wczoraj przywiozłam z Bielska[/QUOTE] [B] Magda[/B] pokaż tą swoją nową dziewczynkę :) Quote
kaszanka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 zdjęcie psinki malutki (faktycznie więcej tej klaty:)) a jak ogólem oceniany jest stan szczeniaczka? pchły kleszcze rany? Quote
magda7k Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='joanna83'][B] Magda[/B] pokaż tą swoją nową dziewczynkę :)[/QUOTE] zdjęcia wkrótce:) edit:zajrzyjcie proszę na watek psów z bielska Quote
liv50 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Mała psiunia pojechała dzisiaj do Niewodnicy do ds. Quote
magda7k Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='joanna83'][B] Magda[/B] pokaż tą swoją nową dziewczynkę :)[/QUOTE] moja nowa dziewczynka, biedna psina, nie czuje się dobrze, nie chce jeść, i ma takie dziwne oczy, dzisiaj zabieram ja do weta [IMG]http://i56.tinypic.com/30dkrp5.jpg[/IMG] Quote
jaanna019 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 O matko toż to "moja" Dorcia tyle, że po kąpieli w wybielaczu :crazyeye: Quote
joanna83 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dziewczyny jak będziecie dziś jeździły, to pamiętajcie o mojej Majce zaginionej. W sumie to inna strona miasta, ale kto wie... Quote
karina1002 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Dziewczyny, na forum porannego ktoś szuka opieki dla swoich psów podczas wyjazdu. Jakby ktoś był zainteresowany, to proszę: [URL]http://forum.poranny.pl/hotel-czy-petsitter-t69031/[/URL] Quote
PaulinKa030894 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Okej zgłosiłam się do tej opieki :) a jak tam z pieskami któryś szuka może DT ? Quote
Recommended Posts