Jump to content
Dogomania

Białystok - wątek zbiorczy, mamy przepełnione DT...

Recommended Posts

Posted

[quote name='jaanna019']monia3a Tuptuś to ten z naszej strony? Jeśli tak to jemu domu nie szukamy, odłowili go bo kogo dziabnął, trafił na obserwację do canwetu ale nigdy nie dotarł do schroniska :([/QUOTE]
No właśnie, dziwna historia..., już kiedyś o tym pisałam

Nr 130 to jaki Rudy? Bo ja też wyadoptowałam Rudego z Sowlan na Bojary.

Posted

[quote name='jaanna019']To jest lista psów i kotów które udało się wyadoptować w roku 2010 :)[/QUOTE]

Aha
Niektóre z nich to z kotkowa - pamiętam po kotka Tozika sama nawet dzwoniłam, ale odmówiono mi, że on silnie alergizujący jak wspomniałam o małych dzieciach. :) Ale w sumie dobrze - bo mój obecny koteczek podobnawy do niego ;)

Posted

[quote name='kaszanka']Aha
Niektóre z nich to z kotkowa - pamiętam po kotka Tozika sama nawet dzwoniłam, ale odmówiono mi, że on silnie alergizujący jak wspomniałam o małych dzieciach. :) Ale w sumie dobrze - bo mój obecny koteczek podobnawy do niego ;)[/QUOTE]

Te, które Monia wymieniła to są zwierzaki wyadoptowane przez TOZ.

Posted

[quote name='joanna83']Te, które Monia wymieniła to są zwierzaki wyadoptowane przez TOZ.[/QUOTE]
i inne osoby np. z tego wątku ;) czasem te zwierzaki i tozowe i nie tozowe bywały na kotkowie.

Posted

Co z zaginioną psiunią? Nic? Boże, jak ona się gdzieś zaplącze z tą smyczą tam, gdzie nie ma ludzi, to tak zostanie....:( Dałam znać koleżankom, które mieszkają na Swobodnej i okazało się są znajomymi tych ludzi...

Posted

[quote name='dreag']Apropo, w środku lasu widziałam z daleka jakiegoś bardzo dzikiego psa, od razu dał nogę jak opętany. Poza tym panowie mówili, że od kilku dni przy "Rabecie" kręci się jakaś suczka amstaf, po szczeniakach, chuda:shake:, podobno trochę ją dokarmiają, "bo szkoda psa", ale jej nie widziałam...[/QUOTE]Słuchajcie, kto u nas zajmuje się pomocą amstafom?? Coś mi się tłucze po głowie, ale nie pamiętam... Ma ktoś pomysł, jak można pomóc psince???

Posted

Niestey żadnych wieści o Lucynie :( strasznie się o nią martwię bo ona tak delikatna jest.
Dotarła do mnie sunia.. wiecie nie wiem jak to się skończy :( normalnie Kyra2 - już ją kocham i jak ja ją oddam?!

Posted

Matko moja!! Pomaszka zginęła?? jak się to stało?? Aniu błagam, jak ona taka malutka sobie poradzi :( a ja miałam tu sie chwalić, że Bazika pojechała do domu i cała radość zniknęła..

Posted

[quote name='dreag']Słuchajcie, kto u nas zajmuje się pomocą amstafom?? Coś mi się tłucze po głowie, ale nie pamiętam... Ma ktoś pomysł, jak można pomóc psince???[/QUOTE] Zgłaszam się.

Posted

[quote name='Kuna']Matko moja!! Pomaszka zginęła?? jak się to stało?? Aniu błagam, jak ona taka malutka sobie poradzi :( a ja miałam tu sie chwalić, że Bazika pojechała do domu i cała radość zniknęła..[/QUOTE]
Zginęła, uciekła ze smyczą, wyrwała się pani z ręki. Szukamy, ale ja nie ma kiedy i jak tam pojechać żeby za nią poganiać po osiedlu :( W piątek wieczorem się dowiedziałam, w sobotę byłam w schronie i w okilicy Swobodnej, dziś musiałam odebrać sunię z trasy bo jej obiecałam dt i trochę się nią zająć, jutro idę do roboty a potem na dyżur. Nie mam kiedy jej szukać, tylko ogłoszenie robię :(

Posted

[quote name='bbgm']Zgłaszam się.[/QUOTE]
W tym rzecz że dzisiaj wyszło na jaw że panowie określali sunię jako amstaf albo rotwailer ... więc już w sumie nie wiadomo. Dzisiaj z Agą łaziłyśmy w tamtej okolicy ale na nikogo ani nic nie wpadłyśmy. Ale jak nie jest ci obojętny los tej psiny to możesz tam podjechać i sie o nią wypytać.

Posted

[quote name='jaanna019']Monia! Lucynka byłą widziana w okolicy Starosielc, niedaleko przejazdu. Rozglądaj się, błagam![/QUOTE]

Kiedy ją tam widziano? Wyślę mamę na spacer wieczorny w te okolice.

Posted

[quote name='joanna83']Kiedy ją tam widziano? Wyślę mamę na spacer wieczorny w te okolice.[/QUOTE]
Asiu dziś była widziana ok.19stej. Państwo już tam byli szukali ale wiadomo, że pies się może szybko przemieszczać. Dokąd ona idzie, bo chyba nie do Kuny?

Posted

[quote name='kasiaprodex']Poszukuje osoby do wizyty przedadopcyjnej w Białymstoku ul. Komisjii Edukacji Narodowej.
Sprawa dosc pilna gdyz chętni na szczeniaczka beda w sobote w Warszawie i mogliby ja zabrac.[/QUOTE]

Ja mieszkam w Białymstoku ul. Komisjii Edukacji Narodowej. Mogę sprawdzić, chyba że ktoś, kto ma więcej doświadczenia w przeprowadzaniu wizyt chce i może to zrobić.

Posted

[quote name='jaanna019']Asiu dziś była widziana ok.19stej. Państwo już tam byli szukali ale wiadomo, że pies się może szybko przemieszczać. Dokąd ona idzie, bo chyba nie do Kuny?[/QUOTE]

biedna sunieczka:( gdzie jej szukać??

Posted

[quote name='kaszanka']W tym rzecz że dzisiaj wyszło na jaw że panowie określali sunię jako amstaf albo rotwailer ... więc już w sumie nie wiadomo. Dzisiaj z Agą łaziłyśmy w tamtej okolicy ale na nikogo ani nic nie wpadłyśmy. Ale jak nie jest ci obojętny los tej psiny to możesz tam podjechać i sie o nią wypytać.[/QUOTE]
Spoko,jak rottkowa to też nie ma problemu -kocham rottki.Są ferie i nie mam gdzie dzieci ulokować,więc raczej krążyć tam nie będę.

Guest monia3a
Posted

To Pomaszka biega ze smyczą ??
Pójdę dziś połazić po okolicy.

Posted

[quote name='joanna83']Ania zapomniałam Ci wysłać smsa, ale odesłałam dziś jakąś panią po szczeniaka do Ciebie, chociaż nie wiem czy masz jeszcze jakieś?[/QUOTE]

Asia, skoro Ania nie już żadnego a ja mam 3:) to może do mnie tego pana?

Posted

[quote name='magda7k']Asia, skoro Ania nie już żadnego a ja mam 3:) to może do mnie tego pana?[/QUOTE]

Magda pamiętam o Twoich dzieciakach, ale pani chciała mniejszego pieska.