Jump to content
Dogomania

Białystok - wątek zbiorczy, mamy przepełnione DT...

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

[B]zachary[/B] jakiej wielkości jest sunia?? taka kaukazowata może ??

[B]jaanna019[/B] jeszcze tylko Pomaszkę i ... możesz szukać kolejnej :eviltong:

Posted

[quote name='jaanna019']Powiem wam słowo a nawet kilka:

[COLOR=red][SIZE=6]MOŻEMY ZBIERAĆ 1% HURA!!! :)
[/SIZE][/COLOR]
uwzględnili odwołanie:multi:
[COLOR=red][SIZE=6]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

no nikt nie widzi!? nikt się nie cieszy?!

Posted

[quote name='jaanna019']no nikt nie widzi!? nikt się nie cieszy?![/QUOTE]

Jasne, że widzimy! Już wydałam dyspozycje mojemu Tztowi, żeby jutro ulotki zawiózł do księgowej:)

Posted

monia3a, sunia jest wyższa i większa trochę od owczarka niemieckiego.Ma coś z kaukaza.Sierść ma piękną, puchatą i grube łapska.Właśnie Tz położył jej mały dywanik na tarasie, bo łaziła po pokoju, ziapała i łapą po szybie dała znać:wypuśćcie mnie proszę, bo mi gorąco.Śpi na tym dywaniku, a ja się martwię czy aby nie zmarznie...ale ona sama tak wybrała, czyli wie lepiej/tzn. czuje/.

Posted

[quote name='jaanna019'][COLOR=red][SIZE=6]MOŻEMY ZBIERAĆ 1% HURA!!! :)[/SIZE][/COLOR]

uwzględnili odwołanie:multi:

[/QUOTE]

SUPER!!!!:multi::multi::multi:

Posted

Pomaszka czyli Lucynka od dziś już w swoim domu :) tylko pozazdrościć. Ma do towarzystwa piękną kotkę - Kluskę. W drodzi do domu troszkę mi się popłakało ale co tam szczęście psa najważniejsze ;)

Guest monia3a
Posted

No proszę jak Ci fajnie i pustawo w domku ;)

Jak szczeniaki oddały się ??

Posted

[quote name='dreag']Zdjęcia "maleńkiej" suni od zachary:)Widać, że ma milutką sierść. Wiedziałaś kiedy zjawić się w odpowiednim miejscu w odpowienim czasie;).
[B]Zachary[/B] daj tekst to wstawię na allegro, BO i do Pupili (ale już na następny tydzień, bo dziś już za późno).
[URL="http://www.fmix.pl/zdjecie/2382338/dsc06514"][IMG]http://i2.fmix.pl/fmi912/e0afe6b80026c63b4d307f77/zdjecie.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Dzisiaj dostałam kolejnego meila odnośnie bezdomnych zwierzaków :

[I]1. Pies - maści beżowej, futro miśkowate, ok 80 cm. wysokości. Jest bardzo ufny do ludzi. Błąka się ok 4 dni na giełdzie rolniczej przy fabryce dywanów ( między białymi budkami ). Na szyi ma ciemnobrązową obroże.
[/I]
Czy ta treść może tyczyć sie tej właśnie kruszynki?

Posted

Pewnie tak kaszanko, choć widać,że troszkę ciemniejsza jest, wzrost się zgadza, ufna, puchate futro, no i energia ją rozpiera, ojjjj... Pewnie dlatego ktoś "odpowiedzialny" ją wywalił, bo przerosła go swoimi wymaganiami, co do ruchu i do żarcia.No i trzeba ją intensywnie i konsekwentnie uczyć, bo może dużo szkód narobić...Gryzie ojjj...A bawić się chce,że ledwo utrzymuję równowagę. Wagowo niewiele więcej od niej się różnię....

Posted

Wiele razy jest tak, że ludzie kupują piękną puchata kuleczkę, a potem jak wyrośnie - to ani już taka słodka i ładna a i je o wiele wiecej .... żal d..pę ściska ale co zrobić.

Posted

No to teraz mi się skojarzyło. Dzwoniła do mnie kilka dni temu pani, że taki psiak wszedł na teren fabryki z pracownikami. Powiadomiono schronisko, które powiedziało że nie przyjedzie bo nie ma miejsca i kazało psa wystawić na ulicę.

Posted

[quote name='jaanna019']No to teraz mi się skojarzyło. Dzwoniła do mnie kilka dni temu pani, że taki psiak wszedł na teren fabryki z pracownikami. Powiadomiono schronisko, które powiedziało że nie przyjedzie bo nie ma miejsca i kazało psa wystawić na ulicę.[/QUOTE]

no to ładnie, dobrze że spotkała zachary na swojej drodze

Ania, szybciutko ci się oddały twoje sunie, super. A po Lunkę co jest u P. Ani nikt nie dzwoni, nikt. Masz jakiś specjalny patent? zdradź mi..