Guest monia3a Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [B]zachary[/B] jakiej wielkości jest sunia?? taka kaukazowata może ?? [B]jaanna019[/B] jeszcze tylko Pomaszkę i ... możesz szukać kolejnej :eviltong: Quote
magda7k Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ania, nie musisz szukać, powiedz tylko słowo:diabloti: Quote
jaanna019 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Powiem wam słowo a nawet kilka: [COLOR=red][SIZE=6]MOŻEMY ZBIERAĆ 1% HURA!!! :) [/SIZE][/COLOR] uwzględnili odwołanie:multi: [COLOR=red][SIZE=6] [/SIZE][/COLOR] Quote
joanna83 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jeśli są u kogoś jakieś psie dzieciaki do adopcji, które nie zapowiadają się na duże psy, to poproszę o wiadomość. Podeślę osobom zainteresowanym szczeniorami. Quote
jaanna019 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='jaanna019']Powiem wam słowo a nawet kilka: [COLOR=red][SIZE=6]MOŻEMY ZBIERAĆ 1% HURA!!! :) [/SIZE][/COLOR] uwzględnili odwołanie:multi: [COLOR=red][SIZE=6] [/SIZE][/COLOR][/QUOTE] no nikt nie widzi!? nikt się nie cieszy?! Quote
joanna83 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='jaanna019']no nikt nie widzi!? nikt się nie cieszy?![/QUOTE] Jasne, że widzimy! Już wydałam dyspozycje mojemu Tztowi, żeby jutro ulotki zawiózł do księgowej:) Quote
kaszanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 A te 1% to rozumiem z rozliczeń podatkowych na TOZ oddział w Białymstoku tak? Quote
zachary Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 monia3a, sunia jest wyższa i większa trochę od owczarka niemieckiego.Ma coś z kaukaza.Sierść ma piękną, puchatą i grube łapska.Właśnie Tz położył jej mały dywanik na tarasie, bo łaziła po pokoju, ziapała i łapą po szybie dała znać:wypuśćcie mnie proszę, bo mi gorąco.Śpi na tym dywaniku, a ja się martwię czy aby nie zmarznie...ale ona sama tak wybrała, czyli wie lepiej/tzn. czuje/. Quote
dreag Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='jaanna019'][COLOR=red][SIZE=6]MOŻEMY ZBIERAĆ 1% HURA!!! :)[/SIZE][/COLOR] uwzględnili odwołanie:multi: [/QUOTE] SUPER!!!!:multi::multi::multi: Quote
jaanna019 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Pomaszka czyli Lucynka od dziś już w swoim domu :) tylko pozazdrościć. Ma do towarzystwa piękną kotkę - Kluskę. W drodzi do domu troszkę mi się popłakało ale co tam szczęście psa najważniejsze ;) Quote
Guest monia3a Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No proszę jak Ci fajnie i pustawo w domku ;) Jak szczeniaki oddały się ?? Quote
kaszanka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='dreag']Zdjęcia "maleńkiej" suni od zachary:)Widać, że ma milutką sierść. Wiedziałaś kiedy zjawić się w odpowiednim miejscu w odpowienim czasie;). [B]Zachary[/B] daj tekst to wstawię na allegro, BO i do Pupili (ale już na następny tydzień, bo dziś już za późno). [URL="http://www.fmix.pl/zdjecie/2382338/dsc06514"][IMG]http://i2.fmix.pl/fmi912/e0afe6b80026c63b4d307f77/zdjecie.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Dzisiaj dostałam kolejnego meila odnośnie bezdomnych zwierzaków : [I]1. Pies - maści beżowej, futro miśkowate, ok 80 cm. wysokości. Jest bardzo ufny do ludzi. Błąka się ok 4 dni na giełdzie rolniczej przy fabryce dywanów ( między białymi budkami ). Na szyi ma ciemnobrązową obroże. [/I] Czy ta treść może tyczyć sie tej właśnie kruszynki? Quote
dreag Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To ta, miała właśnie brązową obrożę, tam się plątała. Quote
kaszanka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No to mogę odpisać, że na dzień dzisiajszy jest w dobrych rękach i czeka na dom. :) Quote
zachary Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Pewnie tak kaszanko, choć widać,że troszkę ciemniejsza jest, wzrost się zgadza, ufna, puchate futro, no i energia ją rozpiera, ojjjj... Pewnie dlatego ktoś "odpowiedzialny" ją wywalił, bo przerosła go swoimi wymaganiami, co do ruchu i do żarcia.No i trzeba ją intensywnie i konsekwentnie uczyć, bo może dużo szkód narobić...Gryzie ojjj...A bawić się chce,że ledwo utrzymuję równowagę. Wagowo niewiele więcej od niej się różnię.... Quote
kaszanka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Wiele razy jest tak, że ludzie kupują piękną puchata kuleczkę, a potem jak wyrośnie - to ani już taka słodka i ładna a i je o wiele wiecej .... żal d..pę ściska ale co zrobić. Quote
jaanna019 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No to teraz mi się skojarzyło. Dzwoniła do mnie kilka dni temu pani, że taki psiak wszedł na teren fabryki z pracownikami. Powiadomiono schronisko, które powiedziało że nie przyjedzie bo nie ma miejsca i kazało psa wystawić na ulicę. Quote
magda7k Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='jaanna019']No to teraz mi się skojarzyło. Dzwoniła do mnie kilka dni temu pani, że taki psiak wszedł na teren fabryki z pracownikami. Powiadomiono schronisko, które powiedziało że nie przyjedzie bo nie ma miejsca i kazało psa wystawić na ulicę.[/QUOTE] no to ładnie, dobrze że spotkała zachary na swojej drodze Ania, szybciutko ci się oddały twoje sunie, super. A po Lunkę co jest u P. Ani nikt nie dzwoni, nikt. Masz jakiś specjalny patent? zdradź mi.. Quote
dreag Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To może zadzwoń do tego Pana, co dzwonił od Monii w sprawie Mini... Quote
magda7k Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='dreag']To może zadzwoń do tego Pana, co dzwonił od Monii w sprawie Mini...[/QUOTE] jak ty nie dałaś, to ja też nie dam Quote
dreag Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ale ja to wiesz... może przewrażliwiona... Brzmiał miło. Quote
Bakteria Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Uważajcie na Panią z Łomży, nr zaczyna się na (86) 219 .... . Szuka psa na podwórko, jak się w trakcie rozmowy okazuje ABSOLUTNIE nie luzem, tylko na łańcuch. Quote
jaanna019 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 dreag nie dała bo ona nikomu nie da ;) a mój patent na oddawanie? "moje" psy są najcudowniejsze ;) Quote
Recommended Posts