Jump to content
Dogomania

Białystok - wątek zbiorczy, mamy przepełnione DT...

Recommended Posts

Posted

Ja poproszę o zdjęcia mojej Asi przywiązanej do budy :diabloti:

Posted

monia, już wstawiam kilka :)

wrzuc mi swojego maila, to ci wyśle wszystkie, bo dużo tego jest :)

[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/3956/obraz073ou1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img112.imageshack.us/img112/648/obraz107dq8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img75.imageshack.us/img75/8194/obraz169vk7.jpg[/IMG]

Guest monia3a
Posted

Dziś z samego rana Asia poleciała do kiosku po Wyborczą a tam wstawili zdjęcie jej ręki :evil_lol: ale i tak gazetę zabrała do szkoły, no przecież była tam a że ręka to cóż ;)

Posted

Ale tak ogólnie to duże było zainteresowanie całą akcją? "Nawróciliście" jakiś ludzi, z kimś rozmawialiście, czy ludziska tylko chodziło i się przyglądały? Proszę o dokładną relację :evil_lol: I zdjęcia :cool1:

Posted

[quote name='Bakteria']Ale tak ogólnie to duże było zainteresowanie całą akcją? "Nawróciliście" jakiś ludzi, z kimś rozmawialiście, czy ludziska tylko chodziło i się przyglądały? [/quote]
Trzeba było przyjść zobaczyć i sie do budy przywiązać :eviltong: :]
Z niektórymi osobami nawet ciekawą dyskusję prowadziliśmy :diabloti:

[quote name='kluska1991']http://img127.imageshack.us/img127/1041/czwarty11uz2.jpg

popłakałam się przez to zdjęcie :-(
przecież to się serce kraje.. te oczy...
nie moge[/quote]
No to zabieraj do siebie :evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Śliczna
Kluska zakładaj nowy post o mini schronisku

Guest monia3a
Posted

[quote name='kluska1991']Tak, tak wątek trzeba zrobić. Ale najpierw skończę się użerać z lekcjami... :roll:[/quote]

To co Ty tu jeszcze robisz kochaniutka ?? :mad::evil_lol: A sio do lekcji :evil_lol:

Guest monia3a
Posted

No cóż
moja Asia przez moją nieobecność ( TOZ ) przesiedziała przy TV teraz dopiero lekcje :lol:
więc chyba troszkę rozumiem

Posted

Oj, żebym mogła to na pewno bym się zjawiła :lol:

Jak zrobicie już wątek tego mini-schroniska to proszę o link. Mogłabym jakieś ogłoszenia porobic, czy coś w tym rodzaju, chcę jakoś pomóc... A ten psiak to z niego? :shake:

Posted

[quote name='kluska1991']Tak, tak wątek trzeba zrobić. Ale najpierw skończę się użerać z lekcjami... :roll:[/quote]
Dziewczyny pomóżcie Kluseczce z wątkiem (trzeba napisać teksty, podlinkowac zdjęcia) i ogłoszeniami.:cool3:
To sporo pracy, jak dla jednej osoby:cool3:

Kluseczko, tam nic nie jest szczepione, tylko psy odrobaczane niedawno:cool3:

Posted

Na razie daję radę ;) Zdjęcia mam już wszystkie podlinkowane, teksty się piszą. Ciężko jest w ogóle napisać o tych piesach więcej, ale parę słów o każdym będzie :) Jak napiszę, zrobię wątek i najwyżej będziemy poprawiać, ok? Tylko nie mam kompletnie pomysłu na tytuł wątku :p. Proszę o pomoc :lol:.

Iii chciałabym żeby ktoś mi pomógł z kotami, bo ja w koty jakoś się wczuć nie bardzo umiem :oops:.. Zdjęcia podlinkuję, no problem, minuta - pięć, ale gorzej z tekstami.

Karina albo Iwona, nie wiem która ma ten zeszycik z notatkami o piesach. Mogę prosić jeszcze o to co tam nabazgrałam? :razz:

Aaa ogłoszenia myślę, że będziemy robić jak powstanie wątek.

I psy i koty wrzucamy do jednego wątku??? Może się potem zagmatwać strasznie, może lepiej 2 zrobić? :roll: Jak myślicie?

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']Dziewczyny pomóżcie Kluseczce z wątkiem (trzeba napisać teksty, podlinkowac zdjęcia) i ogłoszeniami.:cool3:
To sporo pracy, jak dla jednej osoby:cool3:[/quote]

Da rade :lol: :eviltong: Do szkoły nie chodzi to przynajmniej nie będzie sie nudzić w domu :eviltong:

[quote name='kluska1991']Tylko nie mam kompletnie pomysłu na tytuł wątku :p. Proszę o pomoc :lol:.[/quote]
Może coś takiego?
"Prywatne Minischronisko - [Bielsk Podaski] Potrzebna pomoc. Szukamy domów!!"
A w pierwszym poście opisać sytuacje tej kobiety itp.

[quote name='kluska1991'] I psy i koty wrzucamy do jednego wątku??? Może się potem zagmatwać strasznie, może lepiej 2 zrobić? :roll: Jak myślicie?[/quote]
Moim zdaniem razem, najpierw psy, niżej koty, żeby ukazać prawdziwą sytuację - ile ta kobieta ma zwierząt.
No ale kotom też bym oddzielny wątek założyła na dogo, w "inne zwierzęta" i na kocim forum.

:) :)

Posted

Tytuł musi byc jakiś rzucający się w oczy i jednocześnie chwytający za serce :razz: Żeby jak najwięcej osób go zauważyło i odwiedziło. Pomysłów w mojej mózgownicy brak...

Ja myślę, że na Dogo to trzeba się szczególnie psiakami zając. O kotach też wspomniec, ale już bez takiego dokładnego opisywania: tylko ile jest, i trochę zdjec i podac link do wątku na jakimś kocim forum, chyba teraz najbardziej znane to MIAU jest. Tak samo na kocim wątku, na kocim forum :lol: O kotach jak najwięcej, a o psach tylko tak ogólnie i trochę zdjec + link do wątku na Dogo.

No i w sumie to można też na Dogo zrobic oddzielny wątek dla kocików. Tylko już chyba nie w PwP :eviltong: Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi :lol:

Posted

[quote name='Bakteria']Ja myślę, że na Dogo to trzeba się szczególnie psiakami zając. O kotach też wspomniec, ale już bez takiego dokładnego opisywania: tylko ile jest, i trochę zdjec i podac link do wątku na jakimś kocim forum, chyba teraz najbardziej znane to MIAU jest.[/quote]
Czemu? Na dogo koty też można dokładnie opisać o tu [url]http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=486[/url] ;)
I psy i koty ważne ;)