Guest monia3a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja poproszę o zdjęcia mojej Asi przywiązanej do budy :diabloti: Quote
Bakteria Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 I mnie nie było... :shake: Jak było? Jakieś zdjęcia :razz: ? Quote
karina1002 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 monia, już wstawiam kilka :) wrzuc mi swojego maila, to ci wyśle wszystkie, bo dużo tego jest :) [IMG]http://img64.imageshack.us/img64/3956/obraz073ou1.jpg[/IMG] [IMG]http://img112.imageshack.us/img112/648/obraz107dq8.jpg[/IMG] [IMG]http://img75.imageshack.us/img75/8194/obraz169vk7.jpg[/IMG] Quote
Guest monia3a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dziś z samego rana Asia poleciała do kiosku po Wyborczą a tam wstawili zdjęcie jej ręki :evil_lol: ale i tak gazetę zabrała do szkoły, no przecież była tam a że ręka to cóż ;) Quote
plinka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='karina1002'] [URL]http://img75.imageshack.us/img75/8194/obraz169vk7.jpg[/URL][/quote] Te fajne jest ;) "Znudzona Asia" :evil_lol: Quote
Bakteria Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ale tak ogólnie to duże było zainteresowanie całą akcją? "Nawróciliście" jakiś ludzi, z kimś rozmawialiście, czy ludziska tylko chodziło i się przyglądały? Proszę o dokładną relację :evil_lol: I zdjęcia :cool1: Quote
kluska1991 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [IMG]http://img127.imageshack.us/img127/1041/czwarty11uz2.jpg[/IMG] popłakałam się przez to zdjęcie :-( przecież to się serce kraje.. te oczy... nie moge Quote
plinka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Bakteria']Ale tak ogólnie to duże było zainteresowanie całą akcją? "Nawróciliście" jakiś ludzi, z kimś rozmawialiście, czy ludziska tylko chodziło i się przyglądały? [/quote] Trzeba było przyjść zobaczyć i sie do budy przywiązać :eviltong: :] Z niektórymi osobami nawet ciekawą dyskusję prowadziliśmy :diabloti: [quote name='kluska1991']http://img127.imageshack.us/img127/1041/czwarty11uz2.jpg popłakałam się przez to zdjęcie :-( przecież to się serce kraje.. te oczy... nie moge[/quote] No to zabieraj do siebie :evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Śliczna Kluska zakładaj nowy post o mini schronisku Quote
kluska1991 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='pAuLiNka & Mika']No to zabieraj do siebie :evil_lol:[/quote] bez komentarza.. :eviltong: Quote
kluska1991 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='monia3a']Śliczna Kluska zakładaj nowy post o mini schronisku[/quote] Tak, tak wątek trzeba zrobić. Ale najpierw skończę się użerać z lekcjami... :roll: Quote
Guest monia3a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='kluska1991']Tak, tak wątek trzeba zrobić. Ale najpierw skończę się użerać z lekcjami... :roll:[/quote] To co Ty tu jeszcze robisz kochaniutka ?? :mad::evil_lol: A sio do lekcji :evil_lol: Quote
kluska1991 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :lol: Bo one jakoś mnie tak nie ciągną... A dogo kusi :loveu: Quote
Guest monia3a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No cóż moja Asia przez moją nieobecność ( TOZ ) przesiedziała przy TV teraz dopiero lekcje :lol: więc chyba troszkę rozumiem Quote
kluska1991 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A ja odrabiam lekcje już od... 17? :lol: Komputer mi bardzo pomaga :razz:. tznn... dużo do zrobienia mam i nie mogę się uporać z taką ilością prac domowych:evil_lol: Quote
Bakteria Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oj, żebym mogła to na pewno bym się zjawiła :lol: Jak zrobicie już wątek tego mini-schroniska to proszę o link. Mogłabym jakieś ogłoszenia porobic, czy coś w tym rodzaju, chcę jakoś pomóc... A ten psiak to z niego? :shake: Quote
Iwona&Wiki Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='kluska1991']Tak, tak wątek trzeba zrobić. Ale najpierw skończę się użerać z lekcjami... :roll:[/quote] Dziewczyny pomóżcie Kluseczce z wątkiem (trzeba napisać teksty, podlinkowac zdjęcia) i ogłoszeniami.:cool3: To sporo pracy, jak dla jednej osoby:cool3: Kluseczko, tam nic nie jest szczepione, tylko psy odrobaczane niedawno:cool3: Quote
kluska1991 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Na razie daję radę ;) Zdjęcia mam już wszystkie podlinkowane, teksty się piszą. Ciężko jest w ogóle napisać o tych piesach więcej, ale parę słów o każdym będzie :) Jak napiszę, zrobię wątek i najwyżej będziemy poprawiać, ok? Tylko nie mam kompletnie pomysłu na tytuł wątku :p. Proszę o pomoc :lol:. Iii chciałabym żeby ktoś mi pomógł z kotami, bo ja w koty jakoś się wczuć nie bardzo umiem :oops:.. Zdjęcia podlinkuję, no problem, minuta - pięć, ale gorzej z tekstami. Karina albo Iwona, nie wiem która ma ten zeszycik z notatkami o piesach. Mogę prosić jeszcze o to co tam nabazgrałam? :razz: Aaa ogłoszenia myślę, że będziemy robić jak powstanie wątek. I psy i koty wrzucamy do jednego wątku??? Może się potem zagmatwać strasznie, może lepiej 2 zrobić? :roll: Jak myślicie? Quote
plinka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Dziewczyny pomóżcie Kluseczce z wątkiem (trzeba napisać teksty, podlinkowac zdjęcia) i ogłoszeniami.:cool3: To sporo pracy, jak dla jednej osoby:cool3:[/quote] Da rade :lol: :eviltong: Do szkoły nie chodzi to przynajmniej nie będzie sie nudzić w domu :eviltong: [quote name='kluska1991']Tylko nie mam kompletnie pomysłu na tytuł wątku :p. Proszę o pomoc :lol:.[/quote] Może coś takiego? "Prywatne Minischronisko - [Bielsk Podaski] Potrzebna pomoc. Szukamy domów!!" A w pierwszym poście opisać sytuacje tej kobiety itp. [quote name='kluska1991'] I psy i koty wrzucamy do jednego wątku??? Może się potem zagmatwać strasznie, może lepiej 2 zrobić? :roll: Jak myślicie?[/quote] Moim zdaniem razem, najpierw psy, niżej koty, żeby ukazać prawdziwą sytuację - ile ta kobieta ma zwierząt. No ale kotom też bym oddzielny wątek założyła na dogo, w "inne zwierzęta" i na kocim forum. :) :) Quote
Bakteria Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Tytuł musi byc jakiś rzucający się w oczy i jednocześnie chwytający za serce :razz: Żeby jak najwięcej osób go zauważyło i odwiedziło. Pomysłów w mojej mózgownicy brak... Ja myślę, że na Dogo to trzeba się szczególnie psiakami zając. O kotach też wspomniec, ale już bez takiego dokładnego opisywania: tylko ile jest, i trochę zdjec i podac link do wątku na jakimś kocim forum, chyba teraz najbardziej znane to MIAU jest. Tak samo na kocim wątku, na kocim forum :lol: O kotach jak najwięcej, a o psach tylko tak ogólnie i trochę zdjec + link do wątku na Dogo. No i w sumie to można też na Dogo zrobic oddzielny wątek dla kocików. Tylko już chyba nie w PwP :eviltong: Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi :lol: Quote
plinka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Bakteria']Ja myślę, że na Dogo to trzeba się szczególnie psiakami zając. O kotach też wspomniec, ale już bez takiego dokładnego opisywania: tylko ile jest, i trochę zdjec i podac link do wątku na jakimś kocim forum, chyba teraz najbardziej znane to MIAU jest.[/quote] Czemu? Na dogo koty też można dokładnie opisać o tu [url]http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=486[/url] ;) I psy i koty ważne ;) Quote
Bakteria Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Wiem :roll: Patrz moje ostatnie zdanie :eviltong: Quote
kluska1991 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Bakteria']Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi :lol:[/quote] Ja rozumiem, ja rozumiem!! :laugh2_2: Quote
Recommended Posts