Jump to content
Dogomania

Białystok - wątek zbiorczy, mamy przepełnione DT...

Recommended Posts

Posted

E tam, 18.20? :eviltong: Ja we czwartek kończę 18.55 :cool3: I 2 razy w tygodniu do 16.20 (od 8.15), nieźle co? :razz:

A termin koniecznie trzeba jakiś wyznaczyć, żeby można było się spotykać :)

Posted

Uuu, nie zadroszczę takiego planu... Katorga, prawie do 19 w szkole siedziec :cool3: Ja mam najpóźniej do 17:00, akurat dzisiaj, w poniedziałki do 14:30, i w najbliższy poniedziałek (jak się nic nie zmieni ani nie wypadnie) możecie mnie oczekiwac :eviltong: :diabloti:

Posted

[COLOR=black][B]Przepraszam BARDZO, ale [COLOR=red]jutrzejsze spotkanie nie jest możliwe[/COLOR],[/B][/COLOR]
[COLOR=black]bo akurat w tym czasie będzie ważne zebranie zarządu.:shake:[/COLOR]

[CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]Dlatego [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][B]serdecznie zapraszam wszystkich [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][B]w poniedziałek 17 września[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][B]na godzinę 18:30 :)[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]ZAPRASZAM - CZEKAMY![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

[LEFT][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][B]Paulina,[/B] spokojnie mozesz sie spóźnić [/COLOR][COLOR=#0000ff]parę minut. [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Pamietam, w ubiegłym roku szkolnym [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]wszystkie trzecie klasy też miały w poniedziałek[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]lekcje po południu. To w Twojej szkole chyba jakas tradycja?[B];)[/B] [/COLOR][/LEFT]

Posted

No trudno :roll: . Nie masz za co przepraszac :lol: .

A i mam jeszcze jedną prośbę. Czy mógłby ktoś wkleic na pierwszą stronę suczkę z budowy na ul. Trawiastej? Znaczy ta suczka była tam na tej budowie, ze szczeniakami, ale szczeniaki zostały adoptowane, suczka nadal czeka, w [b]schronisku[/b]... Link do wątku (są zdjęcia), ale w sobotę mogę zrobic lepsze i troszkę o niej napisac.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76018[/URL]

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']
[LEFT] [COLOR=blue][B]Paulina,[/B] spokojnie mozesz sie spóźnić [/COLOR][COLOR=#0000ff]parę minut. [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Pamietam, w ubiegłym roku szkolnym [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]wszystkie trzecie klasy też miały w poniedziałek[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]lekcje po południu. To w Twojej szkole chyba jakas tradycja?[B];)[/B] [/COLOR][/LEFT]
[/quote]
Oby nie :diabloti: Za takie tradycje to ja dziękuję :evil_lol: Mam nadzieję, że mi się plan zmieni (a plany zmieniają się bardzo często) i będę kończyć chociaż godzinę wcześniej :roll:

Posted

No niby tak, ale to dopiero początek roku, więc jak zacznę uciekać, to już pewnie nie skończę ;ddd

U mnie to samo. Prawie tylko organizacyjne są i taaaaka nuda, że na SMSy wydałam 10zł przez chyba 3 dni ;p

Posted

:D tradycja piękna rzecz.. :eviltong:
Dziewczynki kochane to ja trafiłam do piekła chyba zamiast do LO :diabloti: u mnie cisną od samego początku :lol: z pierwszej lekcji biologii dostałam do streszczenia kilka artykułów, o polskim już nie wspomnę :evil_lol:... Nobla (pokojowego) temu, który wymyślił okres ochronny w szkołach! :razz: :loveu:

A w poniedziałek zajrzę do TOZu z największą przyjemnością :p

Posted

Haha, nie zazdroszczę ;p sama właśnie skończyłam pisać referat. W drugiej klasie niestety nie ma okresu ochronnego, przynajmniej u mnie ;c

W piątek poznam swój zmieniony plan, więc może również uda mi się wpaść w poniedziałek.

Posted

[quote name='kluska1991']:D tradycja piękna rzecz.. :eviltong:
Dziewczynki kochane to ja trafiłam do piekła chyba zamiast do LO :diabloti: u mnie cisną od samego początku :lol: z pierwszej lekcji biologii dostałam do streszczenia kilka artykułów, o polskim już nie wspomnę :evil_lol:... Nobla (pokojowego) temu, który wymyślił okres ochronny w szkołach! :razz: :loveu:

A w poniedziałek zajrzę do TOZu z największą przyjemnością :p[/quote]
No prosze, chociaż w 2-gim młodzież dopieszczona:evil_lol:
Bo już pomyslałam, że trzeba będzie zmienić tytuł na...
...młodzież w potrzebie.:evil_lol:;)

Ale spokojnie, już cioteczka Karinka sie o Was zatroszczy.:evil_lol:
Razem z Moim Psem planujemy happening na 30-tego.
O, i jak ładnie sie zbiegnie z zakończeniem okresu ochronnego.:roll:

Więc spotkanie w ponidziałek jak najbardziej aktualne,
mam tylko nadzieję, że nie zaczną nas akurat w tym czasie remontować.
Ha, bo uroczemu grzybkowi powiemy pa, pa...:multi:

Więcej na pewno jutro napisze Karinka,:)
poczekajmy:)

Posted

W niedzielę 09.09.2007r. zaginęła mała czarna podpalana suczka rasy mieszanej z charakterystyczną główką ( brak kości czołowej ). Ma na imię Majka. Ma czerwoną obróżkę.
Sunia potrzebuje fachowego leczenia specjalisty i czeka ją operacja.
Znalazca proszony jest o pilny kontakt telefoniczny pod nr [B]0609-45-36-68[/B] [B]lub[/B] [B]085 66-31-262.
[/B]Znalazcę czeka nagroda.

Posted

To jeszcze raz ja. Zginęła mi kochana Majusia, którą wziełam ze schroniska. Wyszła z podwórka na ul. Pszczelej na Nowym Mieście w okolicach ul. Kawaleryjskiej. Mam jeszcze drugą sunię Mikusię, którą przygarnęłam od paolki chelsei. Porozwieszałam ogłoszenia o zaginięciu Mai i dzisiaj miałam telefon, że widziano ją jak podróżowała autobusem. Wsiadła przy słoneczku i wysiadła przy centralu.
Jeśli ktoś się natknie na Majusię to bardzo proszę dajcie znać.

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']No prosze, chociaż w 2-gim młodzież dopieszczona:evil_lol:
Bo już pomyslałam, że trzeba będzie zmienić tytuł na...
...młodzież w potrzebie.:evil_lol:;)

Ale spokojnie, już cioteczka Karinka sie o Was zatroszczy.:evil_lol:
Razem z Moim Psem planujemy happening na 30-tego.
O, i jak ładnie sie zbiegnie z zakończeniem okresu ochronnego.:roll:
[/quote]

:D młodzież w potrzebie - mnie się podoba :lol:
O happeningu słyszałam i czekam na więcej informacji, ale piszę się w półciemno :p, a co :razz:

Iwona, okres ochronny kończy się u mnie już w poniedziałek 17.09 .. :placz::eek2:

O. Taką mam szkołę. :loveu: ..:shake:

Posted

[quote name='anna0211']To jeszcze raz ja. Zginęła mi kochana Majusia, którą wziełam ze schroniska. Wyszła z podwórka na ul. Pszczelej na Nowym Mieście w okolicach ul. Kawaleryjskiej. Mam jeszcze drugą sunię Mikusię, którą przygarnęłam od paolki chelsei. Porozwieszałam ogłoszenia o zaginięciu Mai i dzisiaj miałam telefon, że widziano ją jak podróżowała autobusem. Wsiadła przy słoneczku i wysiadła przy centralu.
Jeśli ktoś się natknie na Majusię to bardzo proszę dajcie znać.[/quote]

Proponuję dołączyć zdjęcia. :p Jeśli są.

Posted

Dziewczyny i chłopaki :cool3:

Jak wiecie (a jak nie wiecie to zaraz się dowiecie) [B]30.09.07[/B] (w niedzielę)będzie organizowana w kilku miastach w Polsce (w tym w Białymstoku) akcja: [B]Zerwijmy łańcuchy.[/B]
[URL="http://www.psy.pl/zerwijmy_lancuchy/?dz=dwnl"][B]Tu[/B] [/URL]można wszystko przeczytać.

W związku z tym potrzebuję chętnych osób do przykucia się do budy :evil_lol:. Będziemy się przykuwac na zmianę, w międzyczasie rozdawać ulotki i rozmawiać z ludźmi, którzy będą przechodzić i nas pytac po jaką cholerę się przykuwamy :evil_lol:.

Więc proszę o PW osoby zainteresowane i chętne do przykucia się.

Moze ktoś ma małą budę wypożyczyć na kilka godzin, co?

Wszystkich zapraszam do Tozu w poniedziałek od 17 (choć akcja nie jest organizowana przez TOZ) i tam obgadamy szczegóły.

Posted

Czytałam o tej akcji, mam nawet w podpisie :evil_lol:
Do przykucia się to raczej nie ale do ulotek to owszem zgłaszam się na ochotnika :evil_lol: