Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale na zawsze u mnie zostać nie moze:shake:

no ja wiem wiem.. ale nie siedzi w boksie i marznie.. :) tylko grzeje swoja dupcie w cieplutkim domciu :)

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj były biegi w lesie bez smyczki- jaka radośc była!!! a jaka Gosiu (tak wszyscy na nią wołaja w domu;) ) grzeczna na spacerku!
łzawia jej oczka i zakraplam jej, już jest lepiej :lol:

Posted

tanitka napisał(a):
dzisiaj były biegi w lesie bez smyczki- jaka radośc była!!! a jaka Gosiu (tak wszyscy na nią wołaja w domu;) ) grzeczna na spacerku!
łzawia jej oczka i zakraplam jej, już jest lepiej :lol:

A jak Stefcia na nową kolezankę???

GOSIU bardzo piękne imionko

Posted

Gosiaczek ma farta , najgorsze juz minelo i ona o tym wie . Tanitko jestes Aniolem . Twoje wielkie serce sprawilo , ze w jednej chwili smutna i zrezygnowana armatnia kula zmienila sie w szczesliwa , usmiechnieta Gusiu Serdeczne dzieki . Pozdrowienia i ucalowania dla calej rodziny.

Posted

Tanitko,nawet nie wiesz,jak bardzo wszyscy w Łodzi się cieszymy,że kuleczce Gosiu udało się trafić do Ciebie. Odchudzisz ją,wypielęgnujesz i w nowej,lepszej formie będzie mogła trafić do ludzi,którzy ją pokochają.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy!

Posted

Kulka to na prawdę bezproblemowy piesek, kocha wszystkich, szybko się przywiązuje, uwielbia leżeć na pleckach i być głaskana po grubaśnym brzuszku. :lol:[/quote]
To tak jak ja! :oops:

Poplakalam sie ze smiechu :lol:

Malagos 10/10 hihihihi
A sunia przecudna mysle ze szybko ktos sie zakocha

Posted

zadziwia mnie, skad Gosiu Kulka taka jest gruba, bo ona tak za jedzeniem bardzo nie szaleje:razz: , może miała za mało ruchu?? a czy wiadomo jak trafiła do schronu? oddana? znaleziona?

dzisiaj będzie kąpiel:lol:
Wczoraj byli goście i Gosiu bardzo była przyjazna wszystkim, kładła sie na pleckach i prosiła o głaskanie
i uwielbia sobie patrzeć na świat przez okno balkonowe, za kotami nie goni.... Anioł nie pies:lol:

Posted

Tanitko jeszcze raz dziękuję:loveu:

Słuchajcie...Kula przyszła do schronu jeszcze grubasza..wydaje mi się że warto zrobić jej badania, ta tusza była aż nienaturalna.
Nie mam pojęcia co u psiaów może powodować tuszę i co trzebaby zabadać ale chyba trzeba.