Ayia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ale na zawsze u mnie zostać nie moze:shake: no ja wiem wiem.. ale nie siedzi w boksie i marznie.. :) tylko grzeje swoja dupcie w cieplutkim domciu :) Quote
nowmaja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Super zdjecia , az trudno uwierzyc w taka zmiane . To juz nie ta sama gruba Kuleczka , widac jaka jest szczesliwa Quote
tanitka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dzisiaj były biegi w lesie bez smyczki- jaka radośc była!!! a jaka Gosiu (tak wszyscy na nią wołaja w domu;) ) grzeczna na spacerku! łzawia jej oczka i zakraplam jej, już jest lepiej :lol: Quote
Kar0la Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Jak dobrze widzieć usmiechniętego pysia. :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 tanitka napisał(a):dzisiaj były biegi w lesie bez smyczki- jaka radośc była!!! a jaka Gosiu (tak wszyscy na nią wołaja w domu;) ) grzeczna na spacerku! łzawia jej oczka i zakraplam jej, już jest lepiej :lol: A jak Stefcia na nową kolezankę??? GOSIU bardzo piękne imionko Quote
tanitka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A jak Stefcia na nową kolezankę??? Gosiu sie nie narzuca, więc i Stefusia jej nie zaczepia, sa jakby obojętne na razie na siebie. Quote
tanitka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kulka-Gosiu waży 10, 5 kg:lol: , ale moje mama twierdzi że od piątku już schudła:lol: Quote
nowmaja Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Gosiaczek ma farta , najgorsze juz minelo i ona o tym wie . Tanitko jestes Aniolem . Twoje wielkie serce sprawilo , ze w jednej chwili smutna i zrezygnowana armatnia kula zmienila sie w szczesliwa , usmiechnieta Gusiu Serdeczne dzieki . Pozdrowienia i ucalowania dla calej rodziny. Quote
olenka_f Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Gosiaczek ma swojego Anioła teraz już tylko stały domek Quote
nata od jadzi Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Tanitko,nawet nie wiesz,jak bardzo wszyscy w Łodzi się cieszymy,że kuleczce Gosiu udało się trafić do Ciebie. Odchudzisz ją,wypielęgnujesz i w nowej,lepszej formie będzie mogła trafić do ludzi,którzy ją pokochają. Jeszcze raz bardzo dziękujemy! Quote
Alaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Kulka to na prawdę bezproblemowy piesek, kocha wszystkich, szybko się przywiązuje, uwielbia leżeć na pleckach i być głaskana po grubaśnym brzuszku. :lol:[/quote] To tak jak ja! :oops: Poplakalam sie ze smiechu :lol: Malagos 10/10 hihihihi A sunia przecudna mysle ze szybko ktos sie zakocha Quote
tanitka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 zadziwia mnie, skad Gosiu Kulka taka jest gruba, bo ona tak za jedzeniem bardzo nie szaleje:razz: , może miała za mało ruchu?? a czy wiadomo jak trafiła do schronu? oddana? znaleziona? dzisiaj będzie kąpiel:lol: Wczoraj byli goście i Gosiu bardzo była przyjazna wszystkim, kładła sie na pleckach i prosiła o głaskanie i uwielbia sobie patrzeć na świat przez okno balkonowe, za kotami nie goni.... Anioł nie pies:lol: Quote
katya Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A nie ma skłonności kopulacyjnych? Bo dziewczyna lubiła sobie wejść na nóżkę ;) Quote
tanitka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 tak to sie zdarza, ale myślę że to z nadmiaru emocji:razz: Quote
Kar0la Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Musi śmiesznie wyglądać taka podrygująca, gruba doopka. :grin: Quote
tanitka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 z powodu brzydkiej pogody, dziś zabawy w domu, w zaanektowanym posłanku:lol: Quote
malagos Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Myślę, ze ta tusza to mała ilość ruchu. Pewnie domowy piesek starszej osoby, powolutku spacer po parku i ławeczka.... Quote
nata od jadzi Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 ale ona naprawdę nie jest już taka gruba! tera to drobinka, nie kula ;) i odmłodniała Quote
Moriaaa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Tanitko jeszcze raz dziękuję:loveu: Słuchajcie...Kula przyszła do schronu jeszcze grubasza..wydaje mi się że warto zrobić jej badania, ta tusza była aż nienaturalna. Nie mam pojęcia co u psiaów może powodować tuszę i co trzebaby zabadać ale chyba trzeba. Quote
tanitka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 oczywiście, jutro pójdziemy do weta i zobaczymy co zaproponują, za pewne zaczniemy od badania krwi:lol: Quote
Kar0la Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 To zdjęcie jest rewelacyjne. Gruba żabka.:loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Trzymajcie za małą kciuki, wysłałam jej zdjęcia jednej zainteresowanej pani, mam nadzieję że ją uwiedzie... Quote
Recommended Posts