nata od jadzi Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tanitko, ja myślę że to nie w Gosiu leży problem. coś było nie tak z tym domkiem... co zresztą widać po tym, że się z nią nie pożegnali... nie sądzę żeby z innym dzieckiem było tak samo Quote
Moriaaa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tanitko...trzeba sprawdzić rodzinkę. Siedmioletnie dziecko już nie powinno przeszkadzać Gosiu..tak mi się wydaje. Moja ma 6 i jakos sobie żyjemy z 3 psiakami w kawalerce ;) Choć Froteczka nie bardzo lubi dzieci i czasami powarczy na Lilkę. Mam nadzieję że będzie dobrze :) Quote
Marka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='tanitka']miałam miły telefon z Targówka, jestem umówiona z panią na środę. Obawiam sie jednak, bo tam jest dziewczynka 7 lat, co prawda to nie maleństwo, ale jednak sie boję.[/quote] niech ta Pani w odwiedziny koniecznie przyjedzie razem z córką - zobaczysz nie tylko, jaki obie mają stosunek do psów, ale przede wszystkim - jak suczka zareaguje na dziewczynkę! Quote
tanitka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ja jadę z Gosiu jutro do tej babki i obiecała mi, że ta dziewczynka 7 letnia będzie. Zobaczymy..... trzymajcie jutro kciuki o 16.00 Quote
kaLOlina Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 i?????????????? i??????????????????? i???????????? Quote
AMIŚKA Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ja dzis od rana :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Kar0la Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jeśli Gosiu dogadywała się z 8latką to z rok młodszą chyba też będzie dobrze. Zależy jeszcze jakie dziecko ma charakter. Trzymamy mocno. :thumbs::thumbs: Quote
Marka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Kar0la']Jeśli Gosiu dogadywała się z 8latką to z rok młodszą chyba też będzie dobrze. Zależy jeszcze jakie dziecko ma charakter. Trzymamy mocno. :thumbs::thumbs:[/quote] Wg mnie więcej zależy od stopnia "przewrażliwienia" matki - ale też mam nadzieję, że będzie OK - w każdym razie :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
tanitka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dziękujemy z Gosiu za trzymanie kciuków, bo wygląda na to ze się udało!!!!!:lol: Tosia zamieszkała dziś z sympatyczną rodzinką, która jest w niej zakochana. Nawet sylwetką rodzina z Tosią się dobrała!!!:evil_lol: mają być relacje i zdjęcia. :lol: aż boję sie jeszcze cieszyć...;) Quote
AMIŚKA Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='tanitka']Dziękujemy z Gosiu za trzymanie kciuków, bo wygląda na to ze się udało!!!!!:lol: Tosia zamieszkała dziś z sympatyczną rodzinką, która jest w niej zakochana. Nawet sylwetką rodzina z Tosią się dobrała!!!:evil_lol: mają być relacje i zdjęcia. :lol: aż boję sie jeszcze cieszyć...;)[/quote] no to trzxymam dalej:loveu::loveu::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1: Quote
Neris Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kurczę dopasowała się sylwetką... to do mnie by też pasowała co? Quote
tanitka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Neris - gwarantuję Ci, ze rodzinki nie przebijesz:lol: ale obiecali, ze Gosiu- Tosię będą trzymali na diecie:mad: a 8-latka mierzy z 1,40 cm i waży tak.... 40 kg???!:loveu: Quote
jola od jadzi Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Tanitko, trzymam kciuki nadal, ale mam nadzieję,że tym razem już będzie dobrze, tym bardziej,że wszyscy puszyści są pozytywnie nastawionymi do świata ludźmi.A tak na marginesie,coś w tym musi być,że rodzinka okrąglutka trafila na okrąglutką Gosiu,znaczy,że będą do siebie pasowali, i tego im wszystkim, a w szczególności Kuleczce życzę! Quote
jola od jadzi Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A Gosiu chętnie u nich została? I czy będą informować, jak dziewczynka sobie daje radę? Quote
AMIŚKA Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='tanitka']Neris - gwarantuję Ci, ze rodzinki nie przebijesz:lol: ale obiecali, ze Gosiu- Tosię będą trzymali na diecie:mad: a 8-latka mierzy z 1,40 cm i waży tak.... 40 kg???!:loveu:[/quote] Ale zauważ że takie dzieci są bardzo dobroduszne dla zwierząt i naprawdę je szanują:loveu::loveu: jednym slowem GOSIU trafiła na SWOICH:loveu::loveu: Quote
tanitka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 a oto pierwsze wieści z dzisiejszego przedpołudnia:loveu: : [I][COLOR=darkgreen]witam...wszystko w należytym porządku,,jak by tu od zawsze była,,całą noc przespała wtulona we mnie,,co się przesuwałam to ona musiała chyba mnie czuć, bo cały czas się przytulała..narazie jakby jej nie było,,,znalazła piłke co wczoraj zgubiła i znowu się bawi...pozdrawiam[/COLOR][/I] [I][COLOR=#006400][/COLOR][/I] [COLOR=black]co Wy na to???;) [/COLOR] Quote
jola od jadzi Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Mała kuleczka...Pewnie boi się,żeby znowu jej pańcia nie zginęła,ona potrzebuje dużo miłości i pełnej akceptacji ze strony domowników... Quote
iwop Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no to zmieńcie w koncu tytul bo cały czas mi sie wydaje, że juz nastepna rodzina porzuca grubcię....:roll: Quote
elainfo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='iwop']no to zmieńcie w koncu tytul bo cały czas mi sie wydaje, że juz nastepna rodzina porzuca grubcię....:roll:[/quote] dokladnie- podnisze te n wniosek;-) weszłam dzis na dogo i czytam ,że Kuleczki nowi panstwo juz niechca.......:angryy: !!!! przerazona wchodze na ostatnia i strone i ....ufffff co za ulga;-)) Quote
Neris Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ciekawe czy wytrwają w odchudzaniu Kuli... jak znam życie, jamnicze księżniczki potrafią pięknie żebrać... Quote
tanitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 to musi coś znaczyć, ze Gosiu śpi z Panią:loveu: a żebyście widziały jak ona wygląda bawiąc się piłeczką!!- boki można zerwać ze śmiechu:lol: Quote
tanitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 toczy, rzuca ją sobie i w podskokach ją dogania, robi wiraże i uśmiechnięta od ucha, do ucha:evil_lol:!! Quote
Recommended Posts