Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
no ba :) a skoro się już dowiedziałam że w niedzielę biorę aparacik to na spacerku obfocimy trochę żabcię i będą nowe świeżutkie foteczki :multi:

żabo-jelonka ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tylko i wyłącznie z wyglądu i to jeszcze jak ładnie stanie i się wyprostuje :P bo na spacerach taki jakiś przygarbiony łazi i leci jakby go stado os goniło na zmianę ze zmutowanymi pszczołami- mordercami :evil_lol: jakoś się wtedy ten jelonek zatraca i zostaje wielgachna ruda żabka upaćkana błotkiem :evil_lol:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
tylko i wyłącznie z wyglądu i to jeszcze jak ładnie stanie i się wyprostuje :P bo na spacerach taki jakiś przygarbiony łazi i leci jakby go stado os goniło na zmianę ze zmutowanymi pszczołami- mordercami :evil_lol: jakoś się wtedy ten jelonek zatraca i zostaje wielgachna ruda żabka upaćkana błotkiem :evil_lol:

yhm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nie yhm tylko spróbuj go utrzymać jak on tak koniecznie chce lecieć do przodu a jeszcze zawsze do tego mam Sienę która wspiera działania Brutka i też mnie ciągnie tak jakby od tego jej życie zależało :eviltong: wiesz jak mnie później łapska bolą po tym?? :evil_lol: ale co im będę żałować ;) niech mnie trochę poprzeciągają po polach ;) mi akurat trochę ruchu nie zaszkodzi :evil_lol:

Posted

w środę idę z tym "żabko-psiako-jelonkiem dla aktywnych" na spacer :eviltong: coś czuję że poznam nasze biskupickie pola z innej strony (w bardzo szybkim tempie, ciągnięta przez psi zaprzęg składający się z 2 psów) :evil_lol:

Posted

nie wzięłam :eviltong: Brutek się dzisiaj trochę "kłócił" z Salwkiem (pewnie o mnie :evil_lol: ) a na spacerze mialam wrazenie ze mi lapsko urwie :eviltong: ze tez go spuszczac z tej smyczy nie moge to tez skaranie boskie :roll:

• 2 weeks later...