Mysia_ Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 sara_rokitnica napisał(a):no ba :) a skoro się już dowiedziałam że w niedzielę biorę aparacik to na spacerku obfocimy trochę żabcię i będą nowe świeżutkie foteczki :multi: żabo-jelonka ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jak dla mnie to z niego została tylko żaba- jelonek się gdzieś zatracił w drodze ewolucji :evil_lol: ostatnio tak się w błocie wypaćkał że myślałam że umrę ze śmiechu :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 toż to on z wyglądu na jelonka wygląda :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 tylko i wyłącznie z wyglądu i to jeszcze jak ładnie stanie i się wyprostuje :P bo na spacerach taki jakiś przygarbiony łazi i leci jakby go stado os goniło na zmianę ze zmutowanymi pszczołami- mordercami :evil_lol: jakoś się wtedy ten jelonek zatraca i zostaje wielgachna ruda żabka upaćkana błotkiem :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 sara_rokitnica napisał(a):tylko i wyłącznie z wyglądu i to jeszcze jak ładnie stanie i się wyprostuje :P bo na spacerach taki jakiś przygarbiony łazi i leci jakby go stado os goniło na zmianę ze zmutowanymi pszczołami- mordercami :evil_lol: jakoś się wtedy ten jelonek zatraca i zostaje wielgachna ruda żabka upaćkana błotkiem :evil_lol: yhm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nie yhm tylko spróbuj go utrzymać jak on tak koniecznie chce lecieć do przodu a jeszcze zawsze do tego mam Sienę która wspiera działania Brutka i też mnie ciągnie tak jakby od tego jej życie zależało :eviltong: wiesz jak mnie później łapska bolą po tym?? :evil_lol: ale co im będę żałować ;) niech mnie trochę poprzeciągają po polach ;) mi akurat trochę ruchu nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 w środę idę z tym "żabko-psiako-jelonkiem dla aktywnych" na spacer :eviltong: coś czuję że poznam nasze biskupickie pola z innej strony (w bardzo szybkim tempie, ciągnięta przez psi zaprzęg składający się z 2 psów) :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 nie wzięłam :eviltong: Brutek się dzisiaj trochę "kłócił" z Salwkiem (pewnie o mnie :evil_lol: ) a na spacerze mialam wrazenie ze mi lapsko urwie :eviltong: ze tez go spuszczac z tej smyczy nie moge to tez skaranie boskie :roll: Quote
sara_rokitnica Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a ja chcę willę z basenem i porsche :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dobra to jak już będę sławna i bogata to Ci kupię ;) :D Quote
halbina Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a w Totka dziś zagrałaś?... ciągle mi wyskakuje na dogomanii ta kumulacja... Quote
sara_rokitnica Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ja nie potrzebuję grać w Totka żeby być sławna i bogata <lol> po prostu rozpocznę karierę piosenkarki i znajdę se bogatego męża i będzie git :evil_lol: a mi nie wyskakuje :multi: Quote
Mysia_ Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 a mi wyskakuje i chyba mnie szlag z tego powodu trafi :angryy: Quote
sara_rokitnica Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 a mi jeszcze ani razu nie wyskoczyło <lol> :) qrde zero zainteresowania Brutkiem... :( Quote
Mysia_ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 dziwne, że nikt nie chce takiego ładnego psiaka :-( Quote
Recommended Posts