Mysia_ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Brutus zostań jak najdłużej w górze..... :roll: Quote
halbina Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 :loveu:``````````````````````````````````````````````` Quote
sara_rokitnica Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 a ten jest najlepszy ze wszystkich rudzielców ;) tylko czemu jeszcze nie ma domu.. :( Quote
Patikujek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 I gdzie ten domek dla Brutuska:shake: Quote
Mysia_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 halbina napisał(a)::roll: ach te domki...:placz: a raczej ich brak :-( Quote
sara_rokitnica Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 nie rozumiem dlaczego nikt na Brutka nie zwraca uwagi w schronisku... przecież to taki ładny i kochany psiak :loveu: Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Fotki dobre i dużo ogłoszeń! no i tekst chwytający za serce... Quote
sara_rokitnica Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 to może napisze ktoś taki tekścik chwytający za serce? bo ja weny nie mam ani talentu ;) Quote
halbina Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 no... może ktoś napisze... tylko kto?... :roll: Quote
Mysia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Sara, znasz nalepiej Brutusa, więc do dzieła :cool3: Quote
halbina Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kochany Święty Mikołaju! W tym roku nie proszę Cię o nic dla siebie, tylko o dom dla mojego przyjaciela. On teraz nie ma domu ani kochających go bliskich, a bardzo tego pragnie! Mój przyjaciel także prosi, ale nie może napisać do Ciebie, bo nigdy nie nauczył się pisać. To nie znaczy jednak, że jest gorszy albo głupi. On potrafi bezgranicznie kochać i gotów jest oddać życie za swój dom i swoich bliskich. Jest wierny i lojalny aż po kres swego życia. Mój przyjaciel pies… Rudy Brutus ze schroniska w Zabrzu... Proszę Cię, spraw, by każdy na świecie dostał to, czego najbardziej potrzebuje! Quote
sara_rokitnica Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 oj ja go bardzo dobrze znam tylko jak ja coś napiszę to to mało chwytające za serce będzie ;) może poproszę kogoś z humana żeby mi mój text przerobił na bardziej wzruszający ;) :) Quote
halbina Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 może napisz... a potem poszukamy kogoś, kto to wzruszy odpowiednio... ;) Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 sara_rokitnica napisał(a):oj ja go bardzo dobrze znam tylko jak ja coś napiszę to to mało chwytające za serce będzie ;) może poproszę kogoś z humana żeby mi mój text przerobił na bardziej wzruszający ;) :) no to czekamy na efekty ;) Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Sarus jak tam twoja wena?:D Quote
sara_rokitnica Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ykhm... moja wena... cóż... jakby to... yyy... trudno mi jest powiedzieć cokolwiek o czymś co nie istnieje więc nie wiem co powiedzieć <lol> Quote
Recommended Posts