sara_rokitnica Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 qrde proszę Cię jak zobaczyłam te zdjęcia to zleciałam z krzesła prawie :D tylko ja mam taki talent do robienia głupich min na zdjęciach :razz: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 sara_rokitnica napisał(a):qrde proszę Cię jak zobaczyłam te zdjęcia to zleciałam z krzesła prawie :D tylko ja mam taki talent do robienia głupich min na zdjęciach :razz: :evil_lol: ojjj marudzisz :eviltong: Ważne, że Brutek wygląda ślicznie :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 no właśnie- Brutek wyszedł cudownie :loveu: mój kochany piękniś :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 sara_rokitnica napisał(a):no właśnie- Brutek wyszedł cudownie :loveu: mój kochany piękniś :loveu: trzeba przyznac, że wczoraj bardzo ładnie się zachowywał :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 nom byłam na prawdę w szoku :loveu: i nawet mi się skupiał w tym hałasie i zamieszaniu :loveu: co prawda bardzo szybko się rozkojarzał ale ważne że w ogóle się skupiał na jakiś czas :loveu: i ładnie przybijał piątkę i robił "zdechlaka" na obydwu bokach :D mądry z niego psiak ;) pewnie wiedział że ludzie go obserwują i że to jego szansa :D Quote
halbina Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Fajny z niego psiak, zdolny tak, że ach!!! :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 też tak myślę ;) chociaż wszystko związane z chodzeniem przy nodze jakoś mu nie idzie... ale pewnie jest w tym dużo mojej winy :) bo on sam w sobie jest na prawdę zdolny :) Quote
Mysia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 sara_rokitnica napisał(a):też tak myślę ;) chociaż wszystko związane z chodzeniem przy nodze jakoś mu nie idzie... ale pewnie jest w tym dużo mojej winy :) bo on sam w sobie jest na prawdę zdolny :) myślę, że im więcej bedzie ćwiczyć tym bedzie coraz lepiej, może i z tym chodzeniem przy nodze się uda :razz: Quote
sara_rokitnica Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 tylko muszę wykombinować kiedy mam z nim ćwiczyć bo egzamin tuż tuż a jakoś się nie zapowiada żebym kończyła kiedyś wcześniej albo w ogóle lekcji nie miała :roll: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Sara kombinuj byleby szybko, w końcu to już w sobotę :diabloti: Quote
sara_rokitnica Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 no cały czas kombinuję... już doszło do tego że zastanawiam się w który dzień mogłabym się jakoś wcześniej ze szkoły urwać :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 przypominają mi się lata mojej młodości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 no cóż w sumie to nadal jesteś jeszcze trochę młoda :evil_lol: ( nie bij- tylko żartuję :evil_lol: ) muszę bardzo wnikliwie obejrzeć mój plan lekcji :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 sara_rokitnica napisał(a):no cóż w sumie to nadal jesteś jeszcze trochę młoda :evil_lol: ( nie bij- tylko żartuję :evil_lol: ) muszę bardzo wnikliwie obejrzeć mój plan lekcji :evil_lol: pamiętam, że zawsze w drugiej klasie LO uciekałam (można powiedzieć, że się zwalniałam) w czwartki z dwóch ostatnich angielskich, wtedy mieliśmy zastępstwo z taką emerytowaną nauczycielką :evil_lol: Sara wygospodaruj trochę czasu i śmigaj do schroniska ćwiczyć z Brutkiem ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 śmigaj Brutek ;) qrde dzisiaj wywiadówka w mojej szkółce :P jak będę w stanie później jeszcze w ogóle wyjść z domu (:evil_lol:) to coś wykombinuję... najwyżej chodzenie przy nodze będę z nim ćwiczyć już po tym całym szkoleniu bo i tak w jeden dzień z nim tego nie wypracuję :roll: Quote
sara_rokitnica Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 a widziałam :D:D wszystkie :razz: ledwo nadążałam z podziwianiem ale zobaczyłam ;) Quote
halbina Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ja widziałąm! śliczne... jak Brucio! i nawet ma wspólne fotki z Inką! :cool3: Quote
Recommended Posts