Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
qrde proszę Cię jak zobaczyłam te zdjęcia to zleciałam z krzesła prawie :D tylko ja mam taki talent do robienia głupich min na zdjęciach :razz: :evil_lol:

ojjj marudzisz :eviltong:

Ważne, że Brutek wygląda ślicznie :loveu:

Posted

no właśnie- Brutek wyszedł cudownie :loveu: mój kochany piękniś :loveu:

trzeba przyznac, że wczoraj bardzo ładnie się zachowywał :cool3:

Posted

nom byłam na prawdę w szoku :loveu: i nawet mi się skupiał w tym hałasie i zamieszaniu :loveu: co prawda bardzo szybko się rozkojarzał ale ważne że w ogóle się skupiał na jakiś czas :loveu: i ładnie przybijał piątkę i robił "zdechlaka" na obydwu bokach :D mądry z niego psiak ;) pewnie wiedział że ludzie go obserwują i że to jego szansa :D

Posted

też tak myślę ;) chociaż wszystko związane z chodzeniem przy nodze jakoś mu nie idzie... ale pewnie jest w tym dużo mojej winy :) bo on sam w sobie jest na prawdę zdolny :)

myślę, że im więcej bedzie ćwiczyć tym bedzie coraz lepiej, może i z tym chodzeniem przy nodze się uda :razz:

Posted

no cóż w sumie to nadal jesteś jeszcze trochę młoda :evil_lol: ( nie bij- tylko żartuję :evil_lol: ) muszę bardzo wnikliwie obejrzeć mój plan lekcji :evil_lol:

pamiętam, że zawsze w drugiej klasie LO uciekałam (można powiedzieć, że się zwalniałam) w czwartki z dwóch ostatnich angielskich, wtedy mieliśmy zastępstwo z taką emerytowaną nauczycielką :evil_lol:

Sara wygospodaruj trochę czasu i śmigaj do schroniska ćwiczyć z Brutkiem ;)

Posted

śmigaj Brutek ;) qrde dzisiaj wywiadówka w mojej szkółce :P jak będę w stanie później jeszcze w ogóle wyjść z domu (:evil_lol:) to coś wykombinuję... najwyżej chodzenie przy nodze będę z nim ćwiczyć już po tym całym szkoleniu bo i tak w jeden dzień z nim tego nie wypracuję :roll: