Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 sara_rokitnica napisał(a):no pewnie że damy radę :D do Brutusa potrzeba po prostu ciut więcej cierpliwości i ćwiczeń niż z jakimkolwiek innym psem ;) widać że kapuje o co chodzi i że wie czego od niego chcę (poza chodzeniem przy nodze i dostawianiem na gruszkę :P) :D dacie radę :cool3: Quote
jusstyna85 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 sara_rokitnica napisał(a):no pewnie że damy radę :D do Brutusa potrzeba po prostu ciut więcej cierpliwości i ćwiczeń niż z jakimkolwiek innym psem ;) widać że kapuje o co chodzi i że wie czego od niego chcę (poza chodzeniem przy nodze i dostawianiem na gruszkę :P) :D Żeby tak moje psy były chętne na jakieś ćwiczenia :) Quote
sara_rokitnica Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 hehe Brutek tak w sumie nawet chętnie na te ćwiczonka idzie ale jakiegoś szczególnego entuzjazmu nie zauważyłam :evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 sara_rokitnica napisał(a):hehe Brutek tak w sumie nawet chętnie na te ćwiczonka idzie ale jakiegoś szczególnego entuzjazmu nie zauważyłam :evil_lol: Moje psy,to tylko popatrzą na mnie błagalnym spojrzeniem,odwaracą sie i mówią "na razie" :) Brutusek ma jakieś ogłoszenia? Quote
sara_rokitnica Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 hmm... nie wiem czy ma... dzisiaj już nie bardzo mam czas się przebijać przez wątek ale w wolnej chwili to sprawdzę :) Quote
jusstyna85 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dziwię się dlaczego niektóre tak ładne psy siedzą po tyle lat w schronisku.... Quote
sara_rokitnica Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 zaraz się rozejrzę po wątku czy jest ogłoszony... ;) Quote
sara_rokitnica Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 no więc przejrzałam wątek i Brutek ogłoszony jest tylko przez Mysię na adopcjach.org Quote
jusstyna85 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 sara_rokitnica napisał(a):no więc przejrzałam wątek i Brutek ogłoszony jest tylko przez Mysię na adopcjach.org widziałam kiedyś na wątku lepsze zdj, niż te z 1 postu,ale nie mam czasu przeglądać całego, może masz na komp jakieś inne? nie chcę robić kłopotu,ale mam znowu za niecały tydzień egzamin i ciężko mi.Moge go dać na allegro i alegratke. Quote
sara_rokitnica Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 powysyłam Ci linki do pozostałych zdjęć :D Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Brutusku, teraz będziesz miał ogłoszonka i napewno ktoś się w Tobie zakocha :cool3: Quote
jusstyna85 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie doczytałam ile ma latek...dopisze to najwyżej. Podałam kontakt,który jest w 1. poście... http://www.allegro.pl/item339703752_maly_wierny_psiak_po_szkoleniu_szuka_domu.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1161795_maly_wierny_psiak_po_szkoleniu_szuka.html http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=34173&id_kat=11&pi=0 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=24442 Dobrze by było umieścić w 1 poście,gdzie już ma ogłoszenia. Quote
sara_rokitnica Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ma ok 2.5 roku... :) dzięki za ogłoszenia :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 sara_rokitnica napisał(a):ma ok 2.5 roku... :) dzięki za ogłoszenia :loveu: troszkę więcej, bo ostatnio sprawdzałam, bo ma książeczke zdrowia jeszcze od włascicieli... Teraz dokładnie nie pamiętam, ale chyba jakieś 4 :roll: Quote
Asia_Klero Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Zachowuje sie jak szczeniak tak czy siak:D:D Quote
Asia_Klero Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Brutus dzisiaj strasznie szalal i byl bardzo zdyszany...;) Quote
sara_rokitnica Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 on coś ma z oczami czy to tylko na zdjęciach tak wyszło..? Quote
Asia_Klero Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 wedlug mnie ,,cos ma"ale zobaczymy;)Moze nie;) Quote
Mysia_ Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Było ciepło, a Brutus ciągnie strasznie na smyzy i się przy tym dusi... Trzeba obserwować ;) Mam fotki Brutusa ze szkolenia :multi: Quote
Recommended Posts