sara_rokitnica Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 nawet żadnego psa nie zagryzł :evil_lol: nie no żartuję ;) aż takich zapędów to Brutus chyba nie ma :P po prostu nie da se w kaszę dmuchać chłopak i tyle :razz: zobaczymy jak sobie da radę z kolejnymi ćwiczeniami :) :D Quote
Patikujek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 A ja mam jego fotki ale zastanowię się czy je wam tu wkleję:PP Quote
Mysia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 i tak wiemy, że je specjalnie zrobiłas , żeby tu wkleić :evil_lol: :eviltong: Quote
Patikujek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ale mogło mi się odechcieć:PP Dobra macie Quote
Asia_Klero Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 :):)sliczny Brutusek sie przypomina Quote
Asia_Klero Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 widzialam ze Brutusek baardzo szalal:DAle widzialam tez ze bardzo ladnie wykonywal cwiczenia:DMysiu a masz jakies nowe fotki ze szkolen?:P Quote
Mysia_ Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 jak cuś to z ostatniego... Musze się upomnieć :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 napewno Brutek na nich będzie ;) A tymczasem zostań w górze psiaku :roll: Quote
sara_rokitnica Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 w górę mój urwisie ;) skupiać na mnie się nie chce ale jak już popatrzy to zrobi ładnie wszystko czego od niego chcę ;) :):) Quote
Mysia_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 sara_rokitnica napisał(a):w górę mój urwisie ;) skupiać na mnie się nie chce ale jak już popatrzy to zrobi ładnie wszystko czego od niego chcę ;) :):) Dżezi skupia się, ale do czasu, aż nie chcę od niej czegoś więcej niż siadanie :evil_lol: Sara, dacie rade z Brutkiem ;) Quote
sara_rokitnica Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no pewnie że damy radę :D do Brutusa potrzeba po prostu ciut więcej cierpliwości i ćwiczeń niż z jakimkolwiek innym psem ;) widać że kapuje o co chodzi i że wie czego od niego chcę (poza chodzeniem przy nodze i dostawianiem na gruszkę :P) :D Quote
Recommended Posts