sara_rokitnica Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 wiesz nie mogę nikomu psa na siłę wciskać... w sumie ma trochę racji bo ja nie dam sobie głowy uciąć że Brutek nie zareaguje jakoś jak go dzieci będą przez dłuższy czas zaczepiać i dręczyć zostawieni z nim sam na sam :shake: lepiej żeby teraz się nad adopcją dobrze zastanowił niż żeby później Brutek miał do schronu wrócić bo kłapnął zębami na kogoś bo już miał dosyć zaczepiania... Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Chyba nie mowilam niczego o wciskaniu komus psa?!albo mam juz schizy...;/chodzi mi o to zeby rozmawiac i wspolnie myslec...jak nie Brucio to moze inny psiak,zeby sprawa nie zniknela.....a ja uwazam osobiscie ze w takich sytuacjach nalezy sie oddzywac i rozmawiac na bierzaco z ludzmi zeby sie nie rozmyslili.....ehh.....za zadnego psa nie mozesz byc pewna jak w dom u zareaguje... Quote
sara_rokitnica Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 a ja nie mówię że tak powiedziałaś :P podałam mu adres strony naszego schroniska, napisałam żeby dał znać jak któryś psiak się spodoba... więcej zrobić raczej nie mogę. obiecał odezwać się, a z Brutuska niestety zrezygnował... Quote
Asia_Klero Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 w taki razie moge tylko napisac w gore!... Quote
sara_rokitnica Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 śmigaj rudzielcu ;) Pan który chciał zaadoptować Brutuska odezwał się do mnie w sprawie Szreka o czym napisałam już na jego wątku :) Quote
Asia_Klero Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Jak cos to podaj mu namiary na mnie;) Quote
sara_rokitnica Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 nom już o tym pisałam na wątku Szreka ;) w następnym mailu podam mu Twój nr. kom i maila tylko będziesz musiała mi go napisać (maila w sensie ;) ) bo nie pamiętam :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 działamy dalej- właśnie rozmawiam z Asią i postaram się go jeszcze przekonać Quote
sara_rokitnica Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 niestety Pan nie może wziąć Brutka bo boi się że nie uda mu się go ułożyć ze względu na to, że Brutus ma już ok. 5 lat... próbowałam go przekonać no ale to jego decyzja... :shake: Quote
Asia_Klero Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Pan mi sie nie podoba...tzn jego zachowanie...lepiej niech da sobie spokoj....:( Quote
sara_rokitnica Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 może jeszcze kiedyś Brucio dostanie swoją szansę... i oby to wtedy był dom jego marzeń... Quote
Asia_Klero Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 w gore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jusstyna85 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 http://www.swistak.pl/aukcje/3602720,MALY-WIERNY-PSIAK-PO-SZKOLENIU-SZUKA-DOMU.html Quote
sara_rokitnica Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 dzięki ;) już dodaję do listy jego ogłoszeń :) Quote
Mysia_ Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 sara_rokitnica napisał(a):może jeszcze kiedyś Brucio dostanie swoją szansę... i oby to wtedy był dom jego marzeń... nie ma innej opcji :mad: Quote
sara_rokitnica Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Brucio obyś nie musiał długo czekać na spełnienie marzeń... tak bardzo bym tego chciała psiaku... Quote
Asia_Klero Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 To zabieraj go do siebie:P:PE gore Brucio! Quote
sara_rokitnica Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 żeby to tylko ode mnie zależało to on i Salwek już dawno by u mnie siedzieli i grzali doopcie :roll: spoko mam zamiar w najbliższym czasie wykombinować coś żeby się rychło wyprowadzić z mojego cudnego mieszkanka i wtedy wahać się długo nie będę :eviltong: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='sara_rokitnica']spoko mam zamiar w najbliższym czasie wykombinować coś żeby się rychło wyprowadzić z mojego cudnego mieszkanka i wtedy wahać się długo nie będę :eviltong:[/quote] ciekawe co? :cool3: Quote
Recommended Posts