Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz nie mogę nikomu psa na siłę wciskać... w sumie ma trochę racji bo ja nie dam sobie głowy uciąć że Brutek nie zareaguje jakoś jak go dzieci będą przez dłuższy czas zaczepiać i dręczyć zostawieni z nim sam na sam :shake: lepiej żeby teraz się nad adopcją dobrze zastanowił niż żeby później Brutek miał do schronu wrócić bo kłapnął zębami na kogoś bo już miał dosyć zaczepiania...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chyba nie mowilam niczego o wciskaniu komus psa?!albo mam juz schizy...;/chodzi mi o to zeby rozmawiac i wspolnie myslec...jak nie Brucio to moze inny psiak,zeby sprawa nie zniknela.....a ja uwazam osobiscie ze w takich sytuacjach nalezy sie oddzywac i rozmawiac na bierzaco z ludzmi zeby sie nie rozmyslili.....ehh.....za zadnego psa nie mozesz byc pewna jak w dom u zareaguje...

Posted

a ja nie mówię że tak powiedziałaś :P podałam mu adres strony naszego schroniska, napisałam żeby dał znać jak któryś psiak się spodoba... więcej zrobić raczej nie mogę. obiecał odezwać się, a z Brutuska niestety zrezygnował...

Posted

żeby to tylko ode mnie zależało to on i Salwek już dawno by u mnie siedzieli i grzali doopcie :roll: spoko mam zamiar w najbliższym czasie wykombinować coś żeby się rychło wyprowadzić z mojego cudnego mieszkanka i wtedy wahać się długo nie będę :eviltong:

Posted

[quote name='sara_rokitnica']spoko mam zamiar w najbliższym czasie wykombinować coś żeby się rychło wyprowadzić z mojego cudnego mieszkanka i wtedy wahać się długo nie będę :eviltong:[/quote]

ciekawe co? :cool3: