Mysia_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 sara_rokitnica napisał(a):nooo wyściskałam go wtedy tak, że biedny się prawie udusił :evil_lol: :loveu: słodko to wyglądało :eviltong: Quote
sara_rokitnica Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 co prawda to prawda- widzę na zdjęciu :loveu: nie wiesz czemu Luca i chyba Marta się boją Brutka? bo ostatnio coś takiego gadały na szkoleniu i nie wiem czy sobie jaja robiły czy mówiły serio... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 nie wiem o co mi chodzi... Brutus to ostatni pies w tym schronisku którego bym się bała :roll: Quote
Mysia_ Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 sara_rokitnica napisał(a):nie wiem o co mi chodzi... Brutus to ostatni pies w tym schronisku którego bym się bała :roll: może nie ostatni :eviltong: Ale napewno nie ma co się jego bać :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 no tak... w sumie to istnieje jeszcze parę kandydatów na stanowisko "ostatniego psa w schronisku którego można by było się bać" :P no ale tak jak mówisz nie ma się czego bać... oprócz doszczętnego obślinienia i zadeptania na śmierć (gdzieś na wys. głowy... Brucio skacze dosyć wysoko :P) :P Quote
sara_rokitnica Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 nie wiem... :( mam nadzieję że gdzieś niedaleko... :( Quote
Mysia_ Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 sara_rokitnica napisał(a):nie wiem... :( mam nadzieję że gdzieś niedaleko... :( oby.... :roll: ile ten psiak ma czekać? :shake: Quote
sara_rokitnica Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 wg. mnie czeka już wystarczająco długo... :( Quote
sara_rokitnica Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 tak bardzo chciałby poczuć co to prawdziwy dom i miłość którą nie musiałby się dzielić z tymi wszystkimi psami w schronisku... :( Quote
Mysia_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Brutku nie trać nadzieji, domek dla Ciebie napewno gdzieś czeka :roll: Quote
Mysia_ Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Brutus, piękny rudzielcu zostan w górze... Oby ktoś Cię zauważyl :roll: Quote
sara_rokitnica Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pan się jeszcze zastanawia bo myślał, że Brucio jest mniejszy... (dla niewtajemniczonych- zgłosił się do mnie na e-mail Pan zainteresowany adopcją Brucia ale nie chciałam nic pisać zanim by to nie było pewne...) Quote
Asia_Klero Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Jejq ale jemu taki dom pilnie potrzebny!!Postaraj sie... Quote
Recommended Posts