sara_rokitnica Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 o-oo :oops: chyba o czymś zapomniałam :oops: przepraszam :oops: Quote
sara_rokitnica Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a więc tak: - trafił do schroniska na początku 2007 roku oddany przez właścicielkę - 31.03.2007 uciekł podczas spaceru, po 2 tygodniach został znaleziony przeze mnie i Asię na osiedlu niedaleko schroniska - uwielbia wodę (nawet gdy jest mróz jest w stanie położyć się w kałuży) - uwielbia biegać - strasznie potrzebuje kontaktu z człowiekiem (widać to po jego zachowaniu w boksie) - kocha chodzić na spacery - nie akceptuje niektórych psów - toleruje dzieci i jest wobec nich cierpliwy (miałam przyjemność to stwierdzić na jednym ze spacerów gdy podeszła do nas mała dziewczynka z dziadkiem i tuliła się do Brutuska dobrych parę chwil ;) ) - jest prawdziwym żarłokiem- za jedzenie dałby się nawet pokroić w plasterki :evil_lol: - "trochę" mu nie wychodzi chodzenie na smyczy :eviltong: - jest trochę szalony ale kochany :loveu: no i to wszystko co wymyśliłam... nie wiem czy czasem czegoś nie pominęłam ale chyba nie... Quote
Mysia_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a co Ci mówiła wtedy ta babka na "Zakątku Zwierzątek"? :roll: Quote
Asia_Klero Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Jaka babka:Po czym nie wiem:P Quote
sara_rokitnica Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no to była właśnie właścicielka... pytała co tam u Brutusa, płakała że musiała go zostawić w schronisku i w ogóle, że nie miała możliwości go dalej u siebie mieć... w sumie to cały czas mówiła jak bardzo żałuje że musiała go oddać i takie tam... Quote
Mysia_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no, ale nie mówiła nic konkretnego? :roll: Quote
sara_rokitnica Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 nie pamiętam żeby coś konkretnego mówiła... z resztą raczej chlipała i powtarzała jak jej przykro że go musiała oddać i że nie miała warunków i możliwości... chyba że już mi się z tamtej rozmowy coś zapomniało.. :roll: Quote
Asia_Klero Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 ehh Brucio byl dzisiaj na spacerku:)Szalonyyy:D:D:D:D Quote
sara_rokitnica Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ale jaki kochany :loveu: rękę mi przedłużył o jakieś 20 cm :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Tak jest modnie!Nie znasz sie....tylko oni z Maxem wiedza jak jest ladnie:Partystyczny nielad:P Quote
sara_rokitnica Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 taa jedna ręka dłuższa, druga krótsza i jazda :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Noo taka chyba ladniejsza...<LOL>nie wiem to Brutusek sie zna na dzisiejszej modzie:D Quote
Asia_Klero Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Mamuska przeciez nie mialam dzisiaj aparatu w schronie:P:PMam mase zalegly zdjec a czasu zeby je wkleic nie wiec po co mam robic jeszcze wiecej:( Quote
sara_rokitnica Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 teraz nowe fotki będą tu na pewno bo dzisiaj Brutusek zaczął się szkolić w 2-giej edycji programu "Daj szansę" prowadzonego przez szkoleniowców ze szkoły "Pastel" w Zabrzu :) :D:D:D :multi: :multi: :multi: Brucio dzisiaj spisywał się- trzeba przyznać- dosyć ładnie: myślałam że będzie gorzej bo niekiedy nawet nie zwraca na mnie uwagi na spacerze ale ładnie się skupiał, nawet trochę zajarzył o co chodzi z siadaniem :D no oczywiście jak to Brutek troszkę szalał i próbował razem ze smakołykiem zjeść moje palce (zero delikatności :P) ale wybaczam mu bo bardzo łanie mu szło :loveu: mam nadzieję że dzięki temu szkoleniu wreszcie znajdzie dom :roll: Quote
Mysia_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 suuuuper, że Brutek bierze udział w szkoleniu :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 też tak myślę :D:D:D mam nadzieję na prawdę że coś da to szkolenie i niedługo Brutek będzie miał wspaniały dom :D Quote
sara_rokitnica Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 nie ma innego wyjścia :D nauczy się go ładnie chodzić na smyczy, siadać i zostawać i w ogóle wszystkiego to od razu się kolejka po niego ustawi :loveu: Quote
Recommended Posts