Mapi Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 A ja zrobiłam bombowe ptasie mleczko. PYCHA:sabber: Quote
Vectra Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Mapi']A ja zrobiłam bombowe ptasie mleczko. PYCHA:sabber:[/QUOTE] przepis ino migiem mi tu :diabloti: Quote
motyleqq Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 a ja nie lubię tej czekolady magnetic :evil_lol: Quote
Amber Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Magnetic to Wawel, tylko pod inną nazwą jest sprzedawany w Biedronce. Quote
motyleqq Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Amber']Magnetic to Wawel, tylko pod inną nazwą jest sprzedawany w Biedronce.[/QUOTE] na pewno nie smakuje tak samo, nawet jeśli ma tego samego producenta ;) Quote
Vectra Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='motyleqq']na pewno nie smakuje tak samo, nawet jeśli ma tego samego producenta ;)[/QUOTE] poczytaj sobie na opakowaniach ..... tak gdzie jest opakowanie z napisem biedronka - kto produkuje :) bardzo ciekawa lektura mleko prawdziwe , to jest to samo co łaciate ... biedronka ma swoje opakowanie ... skąd wiem , a no ze źródła ... mam wtyke w mlekpolu :evil_lol: Quote
motyleqq Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ale ja nie podważam tego, że produkuje to Wedel. może i tak jest, tylko że niestety sama marka nie gwarantuje smaku ;) kocham czekoladę i wiem jak która smakuje ;) łaciate też bardziej woda, niż mleko :eviltong: Quote
Vectra Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Wawel nie Wedel :) Wedla dawno już nie ma ... jest inszy to już koncern. Quote
Alicja Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 to samo jest w koncernie ;) Mokate cały czas leci z rury to samo Cappucino czy inna kawa ino się zmienia opakowania ...akurat to też mam na 100% sprawdzone :) więc nie ma żadnego szwindlu Quote
Alicja Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Amber']Ja lubię krówkę i żurawiową... Ale w ogóle Biedro ma smaczne słodycze :)[/QUOTE] krówka jest naj naj [quote name='motyleqq']na pewno nie smakuje tak samo, nawet jeśli ma tego samego producenta ;)[/QUOTE] nie może się różnić smakiem bo to ta sama linia produkcyjna :) Quote
Okamia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Alicja']to samo jest w koncernie ;) Mokate cały czas leci z rury to samo Cappucino czy inna kawa ino się zmienia opakowania ...akurat to też mam na 100% sprawdzone :) więc nie ma żadnego szwindlu[/QUOTE] O to to dokładnie :) Tak jest też z niektórymi sokami - Horteksowskie tylko insze opakowanie i do Biedy :) Quote
Alicja Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Okamia']O to to dokładnie :) Tak jest też z niektórymi sokami - Horteksowskie tylko insze opakowanie i do Biedy :)[/QUOTE] no to też , najważniejsze umieć czytać etykiety ;) Quote
Amber Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 A czasem można i lepiej wyjść na tym, choćby na przykładzie Magnetica i Wawla ;) [url]http://pokazywarka.pl/mieszankakrakowska/[/url] Quote
Obama Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ja tam lubię Biedronkę,co prawda nie kupuję tam często bo nie mam po drodze,ale oni mają takie pyszne orzeszki i czipsy :)Orzeszki w takiej chrupiącej chilii posypce i czipsy mniam mniam.Lubię też ich świece zapachowe i tysiąc innych wynalazków.A przede wszystkim,lubię cenę :) Quote
Rinuś Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Biedra ma taniej między innymi dlatego, że nie mają terminali :p ja tam codziennie jestem w Biedrze :evil_lol: Quote
motyleqq Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Vectra']Wawel nie Wedel :) Wedla dawno już nie ma ... jest inszy to już koncern.[/QUOTE] to zmienia postać rzeczy, nie umiem czytać :diabloti: Quote
Obama Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Wlasnie widze na stronie Biedrony,ze rozne filmy/ksiazki i gry po 19,90!!!!!!!!! Quote
Mapi Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Vectra']przepis ino migiem mi tu :diabloti:[/QUOTE] jedna puszka masy krówkowej - sprawdzony gostyń 500g serka mascarpone 200 g jogurtu naturalnego 30 g żelatyny cukier waniliowy - niekoniecznie troszkę cynamonu- jak ktoś lubi cytryna Miesza się masę krówkową z serkiem mascarpone, dodaje się skórkę startą z cytryny i sok z połowy cytryny, jogurt naturalny i żelatnę. ŻElatynę wcześniej należy namoczyć w zimnej wodzie, a jak spęczniej to troszę podgrzać w mikrofalówce i do masy dodać przestudzoną. Całość przełożyć do formy, wstawić do lodówki, żdeby stężało i już:lol:Można polać rozpuszczoną gorzką czekoladą. Pycha. A i robi się jakieś 15 min. Quote
Okamia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Obama']Wlasnie widze na stronie Biedrony,ze rozne filmy/ksiazki i gry po 19,90!!!!!!!!![/QUOTE] Książki po 12 niektóre były ;) Quote
Alicja Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ja np do przedszkola kupuję ciastolinę jest 2-3 razy tańsza jak te oryginały a nawet gatunkowo lepsza , nie wysycha tak prędko Quote
Amber Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Tak są gry, między innymi TR na którego cały czas nie mogę trafić :angryy: Od kiedy mam Biedronkę blisko domu jestem tam częstym gościem, jakość produktów bardzo się poprawiła przez ostatnie lata i stale wzrasta. Co prawda nie ma tam wszystkiego, ale ceny są sympatyczne i to dużo wynagradza ;). Quote
Okamia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Amber']Tak są gry, między innymi TR na którego cały czas nie mogę trafić :angryy:[/QUOTE] Jak chcesz poproszę TZta by jutro rano zobaczył czy u nas jest i dam Ci znać i najwyżej wyślę jak Ci tak zależy :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Biedrona jest mega sympatyczna i chętnie tam kupuje ... co do cen , to bym polemizowała nieco ... ale ważne że smaczne i nie przesadnie wybujałe w cenie. Cena to nie jest akurat związana z brakiem terminali , tylko z polityką firmy .. oni nie z byle powodu życzą sobie opakowania firmowane dla biedry .... to wsio jest związane właśnie z ceną ;) firmowe rzeczy , mają znak towarowy zastrzeżony ... biedrowe produkty tego nie mają ;) firmowe sprzedadzą wszędzie , biedrowych NIE , bo jest to marka tylko zastrzeżona dla sklepów biedronki. W szoku byłam jak zacne są produkty , tanie jak barszcz ... kosmetyczne firma bebeauty ... serio za bezcen kremy do gęby , które mnie nie uczulają i dość fajnie działają ... Quote
Alicja Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 szampony do włosów i odżywki też są the best Quote
Vectra Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Alicja']szampony do włosów i odżywki też są the best[/QUOTE] ja teraz jestem wiernym fanem warzyw na patelnie ..... są mega pycha ... do tego starty serek czedarek i uczta dla podniebienia :loveu: Quote
Recommended Posts