Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Amber']Magnetic to Wawel, tylko pod inną nazwą jest sprzedawany w Biedronce.[/QUOTE]

na pewno nie smakuje tak samo, nawet jeśli ma tego samego producenta ;)

Posted

[quote name='motyleqq']na pewno nie smakuje tak samo, nawet jeśli ma tego samego producenta ;)[/QUOTE]
poczytaj sobie na opakowaniach ..... tak gdzie jest opakowanie z napisem biedronka - kto produkuje :)
bardzo ciekawa lektura

mleko prawdziwe , to jest to samo co łaciate ... biedronka ma swoje opakowanie ...
skąd wiem , a no ze źródła ... mam wtyke w mlekpolu :evil_lol:

Posted

ale ja nie podważam tego, że produkuje to Wedel. może i tak jest, tylko że niestety sama marka nie gwarantuje smaku ;)
kocham czekoladę i wiem jak która smakuje ;)

łaciate też bardziej woda, niż mleko :eviltong:

Posted

to samo jest w koncernie ;) Mokate
cały czas leci z rury to samo Cappucino czy inna kawa ino się zmienia opakowania ...akurat to też mam na 100% sprawdzone :) więc nie ma żadnego szwindlu

Posted

[quote name='Amber']Ja lubię krówkę i żurawiową... Ale w ogóle Biedro ma smaczne słodycze :)[/QUOTE]
krówka jest naj naj

[quote name='motyleqq']na pewno nie smakuje tak samo, nawet jeśli ma tego samego producenta ;)[/QUOTE]

nie może się różnić smakiem bo to ta sama linia produkcyjna :)

Posted

[quote name='Alicja']to samo jest w koncernie ;) Mokate
cały czas leci z rury to samo Cappucino czy inna kawa ino się zmienia opakowania ...akurat to też mam na 100% sprawdzone :) więc nie ma żadnego szwindlu[/QUOTE]

O to to dokładnie :) Tak jest też z niektórymi sokami - Horteksowskie tylko insze opakowanie i do Biedy :)

Posted

[quote name='Okamia']O to to dokładnie :) Tak jest też z niektórymi sokami - Horteksowskie tylko insze opakowanie i do Biedy :)[/QUOTE]

no to też , najważniejsze umieć czytać etykiety ;)

Posted

A czasem można i lepiej wyjść na tym, choćby na przykładzie Magnetica i Wawla ;)

[url]http://pokazywarka.pl/mieszankakrakowska/[/url]

Posted

Ja tam lubię Biedronkę,co prawda nie kupuję tam często bo nie mam po drodze,ale oni mają takie pyszne orzeszki i czipsy :)Orzeszki w takiej chrupiącej chilii posypce i czipsy mniam mniam.Lubię też ich świece zapachowe i tysiąc innych wynalazków.A przede wszystkim,lubię cenę :)

Posted

[quote name='Vectra']przepis ino migiem mi tu :diabloti:[/QUOTE]
jedna puszka masy krówkowej - sprawdzony gostyń
500g serka mascarpone
200 g jogurtu naturalnego
30 g żelatyny
cukier waniliowy - niekoniecznie
troszkę cynamonu- jak ktoś lubi
cytryna
Miesza się masę krówkową z serkiem mascarpone, dodaje się skórkę startą z cytryny i sok z połowy cytryny, jogurt naturalny i żelatnę. ŻElatynę wcześniej należy namoczyć w zimnej wodzie, a jak spęczniej to troszę podgrzać w mikrofalówce i do masy dodać przestudzoną. Całość przełożyć do formy, wstawić do lodówki, żdeby stężało i już:lol:Można polać rozpuszczoną gorzką czekoladą. Pycha. A i robi się jakieś 15 min.

Posted

Tak są gry, między innymi TR na którego cały czas nie mogę trafić :angryy:

Od kiedy mam Biedronkę blisko domu jestem tam częstym gościem, jakość produktów bardzo się poprawiła przez ostatnie lata i stale wzrasta. Co prawda nie ma tam wszystkiego, ale ceny są sympatyczne i to dużo wynagradza ;).

Posted

[quote name='Amber']Tak są gry, między innymi TR na którego cały czas nie mogę trafić :angryy:[/QUOTE]

Jak chcesz poproszę TZta by jutro rano zobaczył czy u nas jest i dam Ci znać i najwyżej wyślę jak Ci tak zależy :evil_lol:

Posted

Biedrona jest mega sympatyczna i chętnie tam kupuje ... co do cen , to bym polemizowała nieco ... ale ważne że smaczne i nie przesadnie wybujałe w cenie.

Cena to nie jest akurat związana z brakiem terminali , tylko z polityką firmy .. oni nie z byle powodu życzą sobie opakowania firmowane dla biedry .... to wsio jest związane właśnie z ceną ;)
firmowe rzeczy , mają znak towarowy zastrzeżony ... biedrowe produkty tego nie mają ;) firmowe sprzedadzą wszędzie , biedrowych NIE , bo jest to marka tylko zastrzeżona dla sklepów biedronki.

W szoku byłam jak zacne są produkty , tanie jak barszcz ... kosmetyczne firma bebeauty ... serio za bezcen kremy do gęby , które mnie nie uczulają i dość fajnie działają ...

Posted

[quote name='Alicja']szampony do włosów i odżywki też są the best[/QUOTE]
ja teraz jestem wiernym fanem warzyw na patelnie ..... są mega pycha ... do tego starty serek czedarek i uczta dla podniebienia :loveu: