Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam imienniczkę :cool3:

Swego czasu po necie krążyło foto hipopotama w wersji mini, a była to oczywiście skinny- także skojarzenie poprawne, bo ilość zarcia jakie trzeba im dostarczyć jest hipopotamia :roll:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaaasia']Cały czas się zastanawiałam gdzie ja widziałam podobne stfory? I już wiem :smile: Widziałam was na Molosach :smile:[/QUOTE]

No, ja też :razz: Sporo czasu temu.

Posted

[quote name='Kaaasia']Cały czas się zastanawiałam gdzie ja widziałam podobne stfory? I już wiem :smile: Widziałam was na Molosach :smile:[/QUOTE]

Na molosach to już tylko bywamy i podczytujemy-atmosfera jest wiadomo jaka :roll:

Posted

No ja siedze bardziej w CCtach i powiem szczerze-typowe wojenki podjazdowe miedzy hodowlami, jakies insytuacje, chamskie docinki, a wiedzy i merytorycznych postów coraz mniej. Do Boserów zaglądam tylko do Anastazji i jej sfory, tam zawsze ciekawie i naprawde dużo mądrych rzeczy można poczytać. Ale coraz więcej jest wątków w stylu "brytana polskiego" i prawdę mówiąc mi szkoda czasu.

Posted

CCty bardzo chętnie poczytuję a jeszcze chętniej oglądam zdjęcia :lol:
Anastazja też ostatnio zajęta swoją sforą to nie wpada ;).
A przepychanki były, są i będą ;)

Posted

a dziękujemy :oops:
Suki to zupełnie nie moja bajka, ja lubię umięśnione, krótkowłose, i najlepiej charakterne. A tymczasem mam to co mam. Nie narzekam, bo pomimo ich "urody" kocham jakby to co najmniej CCty były.
Chociaż ja jestem zła pańcia, bo psa traktuje jak psa, a nie dziecko czy męża...
Na dworze każe spać, i jeszcze stróżowania wymagam :diabloti:

Biedne te moje kundle, oj biedne :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']
Chociaż ja jestem zła pańcia, bo psa traktuje jak psa, a nie dziecko czy męża...
Na dworze każe spać, i jeszcze stróżowania wymagam :diabloti:

Biedne te moje kundle, oj biedne :evil_lol:[/QUOTE]

U mnie tak samo, psy na dworze siedzą, w domu są tylko kilka godzin, a jak są brudni, to w ogóle nie wchodzą :eviltong:

Posted

[quote name='Border_Collie']Pieski są piękne, ta druga taka puchatkowa, świnki mnie rozwaliły a kotek zyskał moją miłość :loveu:

Pozdrawiamy! Zapraszam do mnie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238158-ODI-The-Amazing-Dog![/URL][/QUOTE]

Zdajesz sobie dziewczynko sprawę ,że zaraz wylecisz za ten spam z dogo z wielkim hukiem?

Posted

[quote name='Marta1990']nieee :p takie pluszowe do spania :D[/QUOTE]

Jak pluszowe jak to to łyse jak kolano?:diabloti:

Asiak_kasia-a co?Nie wolno?Niech tu zagości zło.Skoro u mnie objawiła się matka boska z panem bukiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Rodem z sexshopu:diabloti:[/QUOTE]

ło matko buska i giertycha ... Oluś , dziecko drogie .....I jak się tą zabawkę stosuje :diabloti::evil_lol:??