asiak_kasia Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Witam imienniczkę :cool3: Swego czasu po necie krążyło foto hipopotama w wersji mini, a była to oczywiście skinny- także skojarzenie poprawne, bo ilość zarcia jakie trzeba im dostarczyć jest hipopotamia :roll: Quote
Kaaasia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Cały czas się zastanawiałam gdzie ja widziałam podobne stfory? I już wiem :smile: Widziałam was na Molosach :smile: Quote
omry Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 [quote name='Kaaasia']Cały czas się zastanawiałam gdzie ja widziałam podobne stfory? I już wiem :smile: Widziałam was na Molosach :smile:[/QUOTE] No, ja też :razz: Sporo czasu temu. Quote
asiak_kasia Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 [quote name='Kaaasia']Cały czas się zastanawiałam gdzie ja widziałam podobne stfory? I już wiem :smile: Widziałam was na Molosach :smile:[/QUOTE] Na molosach to już tylko bywamy i podczytujemy-atmosfera jest wiadomo jaka :roll: Quote
Kaaasia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Zależy w jakim dziale. W bokserach atmosfera nadal dobra tylko ludzie się poprzenosili na fb i cisza :smile: Quote
asiak_kasia Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 No ja siedze bardziej w CCtach i powiem szczerze-typowe wojenki podjazdowe miedzy hodowlami, jakies insytuacje, chamskie docinki, a wiedzy i merytorycznych postów coraz mniej. Do Boserów zaglądam tylko do Anastazji i jej sfory, tam zawsze ciekawie i naprawde dużo mądrych rzeczy można poczytać. Ale coraz więcej jest wątków w stylu "brytana polskiego" i prawdę mówiąc mi szkoda czasu. Quote
Kaaasia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 CCty bardzo chętnie poczytuję a jeszcze chętniej oglądam zdjęcia :lol: Anastazja też ostatnio zajęta swoją sforą to nie wpada ;). A przepychanki były, są i będą ;) Quote
Naklejka Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 hej! :D Piękne suki, jak najbardziej w moim typie :cool3: A świnie...skinny są fajne, ale tylko o ciemnym umaszczeniu :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 a dziękujemy :oops: Suki to zupełnie nie moja bajka, ja lubię umięśnione, krótkowłose, i najlepiej charakterne. A tymczasem mam to co mam. Nie narzekam, bo pomimo ich "urody" kocham jakby to co najmniej CCty były. Chociaż ja jestem zła pańcia, bo psa traktuje jak psa, a nie dziecko czy męża... Na dworze każe spać, i jeszcze stróżowania wymagam :diabloti: Biedne te moje kundle, oj biedne :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Chociaż ja jestem zła pańcia, bo psa traktuje jak psa, a nie dziecko czy męża... Na dworze każe spać, i jeszcze stróżowania wymagam :diabloti: Biedne te moje kundle, oj biedne :evil_lol:[/QUOTE] U mnie tak samo, psy na dworze siedzą, w domu są tylko kilka godzin, a jak są brudni, to w ogóle nie wchodzą :eviltong: Quote
Domnia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Witam. Jakie piggy śliczne :loveu: golaski takie :eviltong: Quote
Border_Collie Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) Pieski są piękne, ta druga taka puchatkowa, świnki mnie rozwaliły a kotek zyskał moją miłość :loveu: Pozdrawiamy! Zapraszam do mnie ;P Edited January 11, 2013 by Border_Collie Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 proosiaczki :loveu: nie dość, że łyse to jeszcze z rudym :loveu: Quote
Aleks89 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Border_Collie']Pieski są piękne, ta druga taka puchatkowa, świnki mnie rozwaliły a kotek zyskał moją miłość :loveu: Pozdrawiamy! Zapraszam do mnie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238158-ODI-The-Amazing-Dog![/URL][/QUOTE] Zdajesz sobie dziewczynko sprawę ,że zaraz wylecisz za ten spam z dogo z wielkim hukiem? Quote
asiak_kasia Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 masz zadatki na moda, chcesz Vectre wygryźć ze stanowiska?:diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Własną matkę?Gdzież bym śmiał:diabloti: No ,ale irytuje mnie głęboko reklamowanie galerii na każdym kroku:angryy: Quote
Marta1990 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 z początku myślałam ,że świnki to zabawki Quote
motyleqq Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Aleks89']Rodem z sexshopu:diabloti:[/QUOTE] w jakichś kiepskich sexshopach byłam, bo nie mieli nic takiego... Quote
Marta1990 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Aleks89']Rodem z sexshopu:diabloti:[/QUOTE] nieee :p takie pluszowe do spania :D Quote
asiak_kasia Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Aleks89']Rodem z sexshopu:diabloti:[/QUOTE] Sodomię i gomorię do mnie tez chcesz sprowadzic?! Już nie wystarczy, że Twoja galeria do siedlisko zła i rozpusty? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Marta1990']nieee :p takie pluszowe do spania :D[/QUOTE] Jak pluszowe jak to to łyse jak kolano?:diabloti: Asiak_kasia-a co?Nie wolno?Niech tu zagości zło.Skoro u mnie objawiła się matka boska z panem bukiem :evil_lol: Quote
Amber Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Witam się i czekam na jakieś słit focie :D Quote
Alicja Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Aleks89']Rodem z sexshopu:diabloti:[/QUOTE] ło matko buska i giertycha ... Oluś , dziecko drogie .....I jak się tą zabawkę stosuje :diabloti::evil_lol:?? Quote
Recommended Posts