Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamnisia jest cuuudna..śliczna jamnisia-jamnisia:) Jest młodziutka ma góra półtora roku. Uwieeeeelbia gumowe zabaweczki i kamyczki. Jamnisie zobaczyłam w schronie tydzień temu..ma czipa więc wysłano list do "właściciela". Miałam nadzieję sądząc po urodzie laleczki, że faktycznie najzwyczajniej zagubiła się i w poniedziałek (zobaczyłam ja w niedzielę) wpadnie do schronu zrozpaczony właściciel, odebrać swoje cudeńko. Tak sie jednak nie stało...nie radziła sobie na boksach..w boiksie z dużym molosowatym psiakiem...całe podbrzusze ma zdarte...piersiki zdarte...taka delikatna laleczka na betonie:shake: Udało mi sie załatwić miejsce u teściów... PILNIE szukamy domku stałego..niunia strasznie szybko się przyszwyczaja:(

Jamniczke nazwałam Finka..Finia....bo taka dłuuga jakaś ;)

Oto cudo z cioteczka Moriaaa...sobie pozujemy..a co? ;)

I buziaki:loveu:

A tu już sama laleczka pozuje...jeszcze pod schroniskiem:(

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku, jejku, a skad wy bierzecie takie jamniki?!

Własciwie to czemu się dziwię, w zeszłym roku ja tez znalazłam przecież jamniczkę, Pelasię, pamiętacie?

Posted

malagos napisał(a):
Jejku, jejku, a skad wy bierzecie takie jamniki?!

Własciwie to czemu się dziwię, w zeszłym roku ja tez znalazłam przecież jamniczkę, Pelasię, pamiętacie?

Pamiętamy..pamiętamy ;) Ciotka..a Tobie się chyba coś tam zwolniło..może przegubowca? :cool3::cool3::cool3::diabloti:

Malagos..ile ja bym dała, żeby ich nie było..żebym nie musiała jechać do schronu z tzrepoczącym sercem, że znowu takie cudo spotkam i trzeba wyciągać bo źle skończy..ale gdzie..dobrze chociaż że takich teściów się ma...byli ostatnią deską ratunku...hotel zapchany (mamy już 5 na hotelu)..tymczasów brak.

Posted

A co sie dzieje z Jamniczą czarodziejką? Miała osobiste sprawy, ale jedyną odtrutką jest przecież wdzieczność jamnicza w nowym domku :diabloti:
Bea1, wracaj!

Posted

Boże, ja ją bardzo chcę, może tym razem mi dacie sunię....:loveu: jest ślicznai bardzo mi się podoba, filmik oniej też jest ok:loveu:

Posted

Jamnisia śliczna i widoki jakby u mnie. Ruda parówka ,ciemna parówka i colak.Niestety brak mi tylko maszyn rolniczych !
Czy już macie dla jamnisi domek ,bo Warmia i Mazury upominają się o nią !

Posted

jewka napisał(a):
Boże, ja ją bardzo chcę, może tym razem mi dacie sunię....:loveu: jest ślicznai bardzo mi się podoba, filmik oniej też jest ok:loveu:

Ciotka Jewka tym razem jest szansa ;)
A jak z transportem? Miałabyś możliwość dojechania po sunieczkę?

Posted

napiszcie mi wiecej jaki ona ma charakter i czy bedzie wysterylizowana, bo taką wiadomość (ku mojej ogromnej uciesze już wcześniej wyczytałam); jeśli chodzi o transport to mam znajomego, który może mi ją przywieźć z Warszawy. Nie mam jeszcze w domu internetu, ciągle piszę do Was z pracy a do tego dogo często jest, ostatnio, niedostępne. Myślę,że już w tym tygodniu będę miała internet w domu.:multi:

Posted

Ślicznusia jamnisia:loveu::loveu:

Jeśli trafi do cioteczki jewki to trafi bardzo dobrze :) Wiem bo znam osobiście. Super domek z ogrodem :)

a jaki superowy filmik !!! Ja chce ją do siebie:loveu::loveu::eviltong::eviltong: bedzie miała towarzystwo Tobiasza :) też długiej mojej parówki:eviltong::eviltong: Ale oczywiście rodzice sie nie zgadzają na drugiego psa....

Ale u jewki będzie miała malutka bardzo dobrze :)

Posted

Kobitki - ja nie mam możliwości przeszukać całej dogomanii, a mam dwa potencjalne domki w W-wie dla jamniczek - czy wiecie coś o takich, poza tą rudą pięknością???