iwop Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 to zdjęcie spiącej jamniorki jest zabójcze:loveu: Quote
jewka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 sory,ze tak w częściach, ale dopiero się uczę wklejać o jakie małe, nadaje się na banerek Quote
jewka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Tak Moriaaa, to ja. Kamyczki nadal są i zaczynają być nieraz nie do zniesienia:mad: , ale je dużo więcej, więc dobrze, że biega i spala kalorie. Gdy stanowczo jej powiemy, że koniec i wrzucimy kamyczek lub pileczkę do domu, to rozumie i przez jakis czas nie prosi o rzucanie :p Quote
jewka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A na potwierdzenie -zdjęcie Jagi z kamyczkiem Jak nie może kamyczka przynosić to lezy obok niego...:lol: Quote
basia0607 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Slodka i całuśna ,ale ma u Jewki dobrze ! Widac ,że obie są szczęsliwe!!! Też mam fotki mojej Malinki ,ale nie potrafie wklejać ! Ewo może przyjedziesz i nauczysz mnie jak to się robi ! Dzisiaj Rybcia mi napisala ,że w schronisku są 2 nowe jamniki.Co robic ja już zajamniczona na maxa. Quote
jewka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='basia0607']Slodka i całuśna ,ale ma u Jewki dobrze ! Widac ,że obie są szczęsliwe!!! Też mam fotki mojej Malinki ,ale nie potrafie wklejać ! Ewo może przyjedziesz i nauczysz mnie jak to się robi ! Dzisiaj Rybcia mi napisala ,że w schronisku są 2 nowe jamniki.Co robic ja już zajamniczona na maxa. Basiu, skorzystałam z tej podpowiedzi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68147 wjdź tam i Ulka 18 pisze jak wstawić zdjęcia na dogo. Swoją drogą Ulka dzięki za cenne informacje:lol: Quote
malagos Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 basia0607 napisał(a):Slodka i całuśna ,ale ma u Jewki dobrze ! Widac ,że obie są szczęsliwe!!! Też mam fotki mojej Malinki ,ale nie potrafie wklejać ! Ewo może przyjedziesz i nauczysz mnie jak to się robi ! Dzisiaj Rybcia mi napisala ,że w schronisku są 2 nowe jamniki.Co robic ja już zajamniczona na maxa. Jak to co robić? Pokazać je tu zaraz! Ja wprawdzie wyjeżdżam na 3 tygodnie, ale tyle jest jamniczych cioć, zę pomogą! Quote
basia0607 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Malgosiu ,tylko ,ze Ryba nie zrobiła zdjęć ,bo nie wolno.Zarzadzenie kierowniczki.Chodza za nia i pilnuja.Mam nadzieje ,ze to uda mi sie zmienic ! Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 śliczna Jagusia :loveu::loveu: czemu mi te zdjęcia jakoś wcześniej umknęły to nie wiem....:cool3: Quote
Recommended Posts