Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja już obfociłam rzeczy, pozmniejszałam i zgrałam zdjęcia i za momencik biorę się za tworzenie bazarku:)

Trzeba być dobrej myśli bea, troszkę tu Ciotek jest, nie zostawimy Cię samej!

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trafiłam do Karusia przypadkiem i bardzo poruszył mnie jego los. Pomagam na dogo wielu psiakom tyle ile mogę-wiadomo konto "nie z gumy" nie chce się rozciągnąć:evil_lol: ale wspomogę psiaka od czasu do czasu. Poproszę nr. konta.

Posted

Karo ma swoją galerię na fb na koncie Psy z Olkusza [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.306105032851176.1073741835.100003550449356&type=3[/URL] zapraszam do udostępniania całego albumu jak również pojedynczych zdjęć. Proszę o sprawdzenie, czy dane kontaktowe do adopcji są aktualne.

Posted

Zapraszam na Karusiowy bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242246-Bazarek-dla-Karo-ciuszki-kosmetyki-i-inne-Do-25-04-Zapraszamy-%29?p=20724997#post20724997"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242246-Bazarek-dla-Karo-ciuszki-kosmetyki-i-inne-Do-25-04-Zapraszamy-%29?p=20724997#post20724997[/URL] :)

Posted

Cioteczki przepraszam za moją nieobecność:oops: źle się dzieje ale wróciłam choć pieskom pomagać:) adres wysłałam:) i też będę u Karuska, nie martw się Bea tylko zadbaj o zdrowie, bo co bez niego poczniesz?

Posted

sprawdzcie czy na tym bazarku nie ma jakichs suplementow, ktore bylyby dla Karusia dobre, tu sa tanie:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242052-NOWY-BEZPIECZNY-APTECZNY-NA-PLASKATE-KASI-STRZELECKIEJ-Do-24-04-ZAPRASZAMY[/URL]

Posted

[quote name='Alojzyna']Karo ma swoją galerię na fb na koncie Psy z Olkusza [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.306105032851176.1073741835.100003550449356&type=3[/URL] zapraszam do udostępniania całego albumu jak również pojedynczych zdjęć. Proszę o sprawdzenie, czy dane kontaktowe do adopcji są aktualne.[/QUOTE]

super, dzieki!

[quote name='paula_t']Zapraszam na Karusiowy bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242246-Bazarek-dla-Karo-ciuszki-kosmetyki-i-inne-Do-25-04-Zapraszamy-)?p=20724997#post20724997[/URL] :)[/QUOTE]

ide sie znow zameldowac!

[quote name='Justyna Lipicka']Cioteczki przepraszam za moją nieobecność:oops: źle się dzieje ale wróciłam choć pieskom pomagać:) adres wysłałam:) i też będę u Karuska, nie martw się Bea tylko zadbaj o zdrowie, bo co bez niego poczniesz?[/QUOTE]

JL a co sie dzieje?

Posted

Nie wyrabiam z tym Karo, naprawdę ;) Tak pociesznego psa to już dawno nie miałam...

Wczoraj postanowiłam ogarnąć trochę szafki kuchenne. Jak tylko przy nich ukucnęłam, to już sprzątałam z Karusiem w objęciach. Wlazł między mnie a szafkę, usiadł i co się nachyliłam ze szmatką, to lizał mnie po szyi.
Dziś wielkie czesanie Amisia (ten to ma futro jakby zima miała jeszcze wrócić). Karo oczywiście asystuje. A żeby tylko siedział... Nie! Gdzie mój mąż akurat się odwróci (Amiś to jednak duży pies, i długi się zrobił leżąc na boku w czasie czesania), to nos Kara ma przed sobą. I wieeeelki psi uśmiech!
No, a rano to Karo dzień zaczyna od... szukania Niunia. Niuniu to mix owczarka z hyskowatym oczywiście :D I ukochany kolega Karusia. Karo musi sprawdzić wszystkie pokoje po kolei, bo nigdy nie wie gdzie Niuniuś śpi. Wchodzi do każdego pomieszczenia, staje w progu, uważnie lustruje... i jak widzi tylko Niunia to leci machając ogonem. Na dworze też chodzą razem. Tzn długo-łapny Niuniu idzie, a Karo drepcze za Nim ile sił w tych krótkich łapkach.

Posted

[quote name='krakowianka.fr']

JL a co sie dzieje?[/QUOTE]
Problemy osobiste ale dam sobie radę:) moge tylko rzadziej bywać ale raz dziennie jak zrobię bazarki na pewno będę:)

Bea powiedz mi jeszcze tylko czy te rzeczy co wysylasz to jeden bazarek robić czy dwa? myślę że dwa, ściereczki osobno taki mały, reszta osobno:)

Posted (edited)

Myślę, że dwa :)
MIKROFIBROWY i taniutki książkowy (za 3 zł książka).
Ściereczki są naprawdę śliczne i kolorowe i co najważniejsze w doskonałym gatunku a niezbędne w każdym domu bo się zużywają- są doskonałe i np. polecane do przecierania ekranów kompa- powinny polecieć nam na bazarku migiem ;)

Masz zapchaną skrzynkę więc tutaj napiszę odp na Twój pw:
Ja wykupiłam karton z opłatą - największy kupiłam karton jaki był G4 (do 20kg). Karton ma takie specjalne oklejki- biało granatowe "przesyłka gabarytowa".
To się opłaca taki karton kupić przy takich ciężkich przesyłkach jak ta.
Dzięki za telefon- podam na przekazie (nie wiem co z mailem ?).

Edited by bea100
Posted

no to trzymamy kciuki, ze bedzie dobrze i ze problemy "sie" rozwiaza... [quote name='Justyna Lipicka']Problemy osobiste ale dam sobie radę:) moge tylko rzadziej bywać ale raz dziennie jak zrobię bazarki na pewno będę:)

Bea powiedz mi jeszcze tylko czy te rzeczy co wysylasz to jeden bazarek robić czy dwa? myślę że dwa, ściereczki osobno taki mały, reszta osobno:)[/QUOTE]

Posted

[quote name='ajlii']Nie wyrabiam z tym Karo, naprawdę ;) Tak pociesznego psa to już dawno nie miałam...

Wczoraj postanowiłam ogarnąć trochę szafki kuchenne. Jak tylko przy nich ukucnęłam, to już sprzątałam z Karusiem w objęciach. Wlazł między mnie a szafkę, usiadł i co się nachyliłam ze szmatką, to lizał mnie po szyi.
Dziś wielkie czesanie Amisia (ten to ma futro jakby zima miała jeszcze wrócić). Karo oczywiście asystuje. A żeby tylko siedział... Nie! Gdzie mój mąż akurat się odwróci (Amiś to jednak duży pies, i długi się zrobił leżąc na boku w czasie czesania), to nos Kara ma przed sobą. I wieeeelki psi uśmiech!
No, a rano to Karo dzień zaczyna od... szukania Niunia. Niuniu to mix owczarka z hyskowatym oczywiście :D I ukochany kolega Karusia. Karo musi sprawdzić wszystkie pokoje po kolei, bo nigdy nie wie gdzie Niuniuś śpi. Wchodzi do każdego pomieszczenia, staje w progu, uważnie lustruje... i jak widzi tylko Niunia to leci machając ogonem. Na dworze też chodzą razem. Tzn długo-łapny Niuniu idzie, a Karo drepcze za Nim ile sił w tych krótkich łapkach.[/QUOTE]
Niunio, czyli dawny Konar:) Cieszę się, że ma takiego kumpla. Karo to chyba pies o największej pojemności serducha i radości życia. Słyszałam, że jest nastawiony pozytywnie do wszystkich stworzeń i zawsze w dobrym humorze.

Posted

Udało się i niedługo zobaczę się z ajlii i Jubu i zobaczę ich podopiecznych :)
W sobotę 20-go (jak się nie zdaży nic nieprzewidzianego) zobaczę Karusia na własne oczy i wygłaszczę, pierwszy raz , koleżanka mnie zawiezie do ajlii :multi: ależ się cieszę !!!

Justyna Lipicka- dzisiaj ciężka paka poszła proirytetem :)

Posted

[quote name='bea100']Udało się i niedługo zobaczę się z ajlii i Jubu i zobaczę ich podopiecznych :)
W sobotę 20-go (jak się nie zdaży nic nieprzewidzianego) zobaczę Karusia na własne oczy i wygłaszczę, pierwszy raz , koleżanka mnie zawiezie do ajlii :multi: ależ się cieszę !!!

Justyna Lipicka- dzisiaj ciężka paka poszła proirytetem :)[/QUOTE]

Ucałuj Karusia od nas wszystkich! :)

Ajlii, Twój opis chłopaka powalający, to musi być przesłodkie i przekomiczne na to patrzeć:loveu: