paula_t Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 A ja już obfociłam rzeczy, pozmniejszałam i zgrałam zdjęcia i za momencik biorę się za tworzenie bazarku:) Trzeba być dobrej myśli bea, troszkę tu Ciotek jest, nie zostawimy Cię samej! Quote
mdk8 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 trafiłam do Karusia przypadkiem i bardzo poruszył mnie jego los. Pomagam na dogo wielu psiakom tyle ile mogę-wiadomo konto "nie z gumy" nie chce się rozciągnąć:evil_lol: ale wspomogę psiaka od czasu do czasu. Poproszę nr. konta. Quote
bea100 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Mdk8 witaj i zostań tu z nami i u kochanego Karusia :) Zaraz wysyłam pw Paula_t dziękuję :loveu: i czekam na linka do bazarku :) Quote
Alojzyna Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Karo ma swoją galerię na fb na koncie Psy z Olkusza [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.306105032851176.1073741835.100003550449356&type=3[/URL] zapraszam do udostępniania całego albumu jak również pojedynczych zdjęć. Proszę o sprawdzenie, czy dane kontaktowe do adopcji są aktualne. Quote
bea100 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Dzięki Alojzyna :loveu:, masz pw z nowym kontaktem Karusia (na czas mojej nieobecności) Quote
bea100 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='mdk8']zostanę, nie martw się:lol:[/QUOTE] To bardzo dla mnie ważne, dziękuję Ci :loveu: Quote
paula_t Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Zapraszam na Karusiowy bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242246-Bazarek-dla-Karo-ciuszki-kosmetyki-i-inne-Do-25-04-Zapraszamy-%29?p=20724997#post20724997"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242246-Bazarek-dla-Karo-ciuszki-kosmetyki-i-inne-Do-25-04-Zapraszamy-%29?p=20724997#post20724997[/URL] :) Quote
Justyna Lipicka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Cioteczki przepraszam za moją nieobecność:oops: źle się dzieje ale wróciłam choć pieskom pomagać:) adres wysłałam:) i też będę u Karuska, nie martw się Bea tylko zadbaj o zdrowie, bo co bez niego poczniesz? Quote
bea100 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Masz rację - grunt to to zdrowie. Dziękuję :loveu: Cieszę się, że jesteś :) a paka pójdzie w poniedziałek - wszystko napisałam na pw. Quote
krakowianka.fr Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 sprawdzcie czy na tym bazarku nie ma jakichs suplementow, ktore bylyby dla Karusia dobre, tu sa tanie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242052-NOWY-BEZPIECZNY-APTECZNY-NA-PLASKATE-KASI-STRZELECKIEJ-Do-24-04-ZAPRASZAMY[/URL] Quote
krakowianka.fr Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Alojzyna']Karo ma swoją galerię na fb na koncie Psy z Olkusza [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.306105032851176.1073741835.100003550449356&type=3[/URL] zapraszam do udostępniania całego albumu jak również pojedynczych zdjęć. Proszę o sprawdzenie, czy dane kontaktowe do adopcji są aktualne.[/QUOTE] super, dzieki! [quote name='paula_t']Zapraszam na Karusiowy bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242246-Bazarek-dla-Karo-ciuszki-kosmetyki-i-inne-Do-25-04-Zapraszamy-)?p=20724997#post20724997[/URL] :)[/QUOTE] ide sie znow zameldowac! [quote name='Justyna Lipicka']Cioteczki przepraszam za moją nieobecność:oops: źle się dzieje ale wróciłam choć pieskom pomagać:) adres wysłałam:) i też będę u Karuska, nie martw się Bea tylko zadbaj o zdrowie, bo co bez niego poczniesz?[/QUOTE] JL a co sie dzieje? Quote
ajlii Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Nie wyrabiam z tym Karo, naprawdę ;) Tak pociesznego psa to już dawno nie miałam... Wczoraj postanowiłam ogarnąć trochę szafki kuchenne. Jak tylko przy nich ukucnęłam, to już sprzątałam z Karusiem w objęciach. Wlazł między mnie a szafkę, usiadł i co się nachyliłam ze szmatką, to lizał mnie po szyi. Dziś wielkie czesanie Amisia (ten to ma futro jakby zima miała jeszcze wrócić). Karo oczywiście asystuje. A żeby tylko siedział... Nie! Gdzie mój mąż akurat się odwróci (Amiś to jednak duży pies, i długi się zrobił leżąc na boku w czasie czesania), to nos Kara ma przed sobą. I wieeeelki psi uśmiech! No, a rano to Karo dzień zaczyna od... szukania Niunia. Niuniu to mix owczarka z hyskowatym oczywiście :D I ukochany kolega Karusia. Karo musi sprawdzić wszystkie pokoje po kolei, bo nigdy nie wie gdzie Niuniuś śpi. Wchodzi do każdego pomieszczenia, staje w progu, uważnie lustruje... i jak widzi tylko Niunia to leci machając ogonem. Na dworze też chodzą razem. Tzn długo-łapny Niuniu idzie, a Karo drepcze za Nim ile sił w tych krótkich łapkach. Quote
bea100 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Cudny psiak jest Karuś, z frajdą się czyta co napisałaś :lol: Quote
Justyna Lipicka Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='krakowianka.fr'] JL a co sie dzieje?[/QUOTE] Problemy osobiste ale dam sobie radę:) moge tylko rzadziej bywać ale raz dziennie jak zrobię bazarki na pewno będę:) Bea powiedz mi jeszcze tylko czy te rzeczy co wysylasz to jeden bazarek robić czy dwa? myślę że dwa, ściereczki osobno taki mały, reszta osobno:) Quote
bea100 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 (edited) Myślę, że dwa :) MIKROFIBROWY i taniutki książkowy (za 3 zł książka). Ściereczki są naprawdę śliczne i kolorowe i co najważniejsze w doskonałym gatunku a niezbędne w każdym domu bo się zużywają- są doskonałe i np. polecane do przecierania ekranów kompa- powinny polecieć nam na bazarku migiem ;) Masz zapchaną skrzynkę więc tutaj napiszę odp na Twój pw: Ja wykupiłam karton z opłatą - największy kupiłam karton jaki był G4 (do 20kg). Karton ma takie specjalne oklejki- biało granatowe "przesyłka gabarytowa". To się opłaca taki karton kupić przy takich ciężkich przesyłkach jak ta. Dzięki za telefon- podam na przekazie (nie wiem co z mailem ?). Edited April 13, 2013 by bea100 Quote
krakowianka.fr Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 no to trzymamy kciuki, ze bedzie dobrze i ze problemy "sie" rozwiaza... [quote name='Justyna Lipicka']Problemy osobiste ale dam sobie radę:) moge tylko rzadziej bywać ale raz dziennie jak zrobię bazarki na pewno będę:) Bea powiedz mi jeszcze tylko czy te rzeczy co wysylasz to jeden bazarek robić czy dwa? myślę że dwa, ściereczki osobno taki mały, reszta osobno:)[/QUOTE] Quote
malibo57 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='ajlii']Nie wyrabiam z tym Karo, naprawdę ;) Tak pociesznego psa to już dawno nie miałam... Wczoraj postanowiłam ogarnąć trochę szafki kuchenne. Jak tylko przy nich ukucnęłam, to już sprzątałam z Karusiem w objęciach. Wlazł między mnie a szafkę, usiadł i co się nachyliłam ze szmatką, to lizał mnie po szyi. Dziś wielkie czesanie Amisia (ten to ma futro jakby zima miała jeszcze wrócić). Karo oczywiście asystuje. A żeby tylko siedział... Nie! Gdzie mój mąż akurat się odwróci (Amiś to jednak duży pies, i długi się zrobił leżąc na boku w czasie czesania), to nos Kara ma przed sobą. I wieeeelki psi uśmiech! No, a rano to Karo dzień zaczyna od... szukania Niunia. Niuniu to mix owczarka z hyskowatym oczywiście :D I ukochany kolega Karusia. Karo musi sprawdzić wszystkie pokoje po kolei, bo nigdy nie wie gdzie Niuniuś śpi. Wchodzi do każdego pomieszczenia, staje w progu, uważnie lustruje... i jak widzi tylko Niunia to leci machając ogonem. Na dworze też chodzą razem. Tzn długo-łapny Niuniu idzie, a Karo drepcze za Nim ile sił w tych krótkich łapkach.[/QUOTE] Niunio, czyli dawny Konar:) Cieszę się, że ma takiego kumpla. Karo to chyba pies o największej pojemności serducha i radości życia. Słyszałam, że jest nastawiony pozytywnie do wszystkich stworzeń i zawsze w dobrym humorze. Quote
bea100 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Udało się i niedługo zobaczę się z ajlii i Jubu i zobaczę ich podopiecznych :) W sobotę 20-go (jak się nie zdaży nic nieprzewidzianego) zobaczę Karusia na własne oczy i wygłaszczę, pierwszy raz , koleżanka mnie zawiezie do ajlii :multi: ależ się cieszę !!! Justyna Lipicka- dzisiaj ciężka paka poszła proirytetem :) Quote
malibo57 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Bea, zapakuj do bagażnika wszystkie Głaski i Całusy! Quote
Felka z Bagien Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 To ja poproszę o zaproszenie na ten bazarek mikrofibrowy.U mnie ścierek ciągle brak! Quote
paula_t Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='bea100']Udało się i niedługo zobaczę się z ajlii i Jubu i zobaczę ich podopiecznych :) W sobotę 20-go (jak się nie zdaży nic nieprzewidzianego) zobaczę Karusia na własne oczy i wygłaszczę, pierwszy raz , koleżanka mnie zawiezie do ajlii :multi: ależ się cieszę !!! Justyna Lipicka- dzisiaj ciężka paka poszła proirytetem :)[/QUOTE] Ucałuj Karusia od nas wszystkich! :) Ajlii, Twój opis chłopaka powalający, to musi być przesłodkie i przekomiczne na to patrzeć:loveu: Quote
bea100 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='malibo57']Bea, zapakuj do bagażnika wszystkie Głaski i Całusy![/QUOTE] Zapakuję, zapakuję i żadnej mordulki nie ominę :) :) :) Quote
Justyna Lipicka Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Zaraz czyszcze skrzynkę;) dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję że teraz tylko lepiej będzie:) Falka zaproszenie na pewno pójdzie:) Bea udanej wizyty u Karuska, 20ty niedługo:) Quote
Recommended Posts