bea100 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Piszę z przerwami bo bardzo słaba jestem. Moim wielkim zmartwieniem jest Karuś. To co się stało jak byłam w szpitalu :shake: Wiem od ajlii, że niczego mu nie brakuje...tylko te koszty :shake:...no nic...trzeba się zmobilizować!!! A staniemy na głowie, by pomóc Karusiowi ŻYĆ w jak najlepszym komforcie i by miał wszystko co potrzebuje!!! Na dniach zostanie (poprzez koleżankę co mi w tym pomoże) wysłane ode mnie 200zł do skarpetki. To wszystko co mogę. Wiem, że patrząc na dług to kropla. Czeka mnie jeszcze szpital rehablitacyjny, naprawdę niewiele teraz mogę i tak się martwię :shake: Czekamy na rozliczenie od ajlii w takim razie, zastanowimy się wtedy co tu zrobić. Paula_t - rób kochana bazarek kolczykowy, daj nie długi termin bazarku, nie możemy dopuścić by Karo wspadał w coraz większe długi! Quote
majowa Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 poprzeglądam swoje szpargały, a uzbierało sie tego sporo i tez na pewno coś się na bazarek znajdzie Quote
bea100 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 majowa napisał(a):poprzeglądam swoje szpargały, a uzbierało sie tego sporo i tez na pewno coś się na bazarek znajdzie Kwoty porażające i bez bazarków nie poradzimy ale wierzę, że razem damy radę, dziękuję majowa :loveu: Quote
Malgoska Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Ja teraz robię bazarek na Sonię bo też bardzo zadłuzona ale podzielimy się z Karo. Jak skończę dam znać. Quote
bea100 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Malgoska napisał(a):Ja teraz robię bazarek na Sonię bo też bardzo zadłuzona ale podzielimy się z Karo. Jak skończę dam znać. :loveu: ...no bo coż tu więcej napisać Quote
Justyna Lipicka Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ja też spróbuję ze swoich rzeczy na bazarek coś wygrzebać a na puszki kończy się dzisiaj, niewiele ale zawsze coś będzie! Quote
bea100 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Justyna Lipicka napisał(a):ja też spróbuję ze swoich rzeczy na bazarek coś wygrzebać a na puszki kończy się dzisiaj, niewiele ale zawsze coś będzie! Dziękuję JL :loveu: Tak bardzo pomagasz Karuskowi!!! To nie jest "niewiele" a bardzo wiele! Bardzo mi zależy, by USG zrobił dr Marciński- ajlii już napisała o mojej decyzji- warto wydać te pieniądze bo od tej diagnozy (wielkiego specjalisty w tej dziedzinie) będzie zależało całe dalsze prowadzenia Karo- jedzonko- leki- koszty -prowadzenia Karusia- może się okazać, że koszty jedzonkowe (na razie ogromne) się nam wtedy zmniejszą itd itd... A na razie każa złotówka na te drogie puszki się liczy. Quote
katarzyna09 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) Miło Cię widzieć, Bea :-) Pędem wracaj do zdrowia ;) Edited May 17, 2013 by katarzyna09 Quote
katarzyna09 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 magdyska25 napisał(a):tak się zastanawiałam nad np. bazarkiem cegiełkowym. macie jakieś pomysły? magdyska,a umiesz wystawić taki bazarek? Byłoby super :lol: Quote
magdyska25 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 myślę, że to nic trudnego ALE trzeba mieć pomysł... Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 bea100 napisał(a):.... Paula_t - rób kochana bazarek kolczykowy, daj nie długi termin bazarku, nie możemy dopuścić by Karo wspadał w coraz większe długi! Wspaniale bea, że już jesteś:loveu: Już wczoraj powklejałam wszystkie zdjęcia na bazarek (wcześniej 2 dni dogo nie chodziło, więc nie miałam niestety jak zrobić), muszę jeszcze uzupełnić opisy i mam nadzieję dzisiaj otworzę, z tym, że robię dwa bazarki jednocześnie-jeden na Karusia, a drugi na moje kolejne znalezisko:shake: To prawda, koszty leczenia Karusia powalają....:( Quote
bea100 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Wiecie co kochane? N ie umiem cytować razem paru wypowiedzi w jednym poście, więc napiszę wspólnie: A jak ja się cieszę, że już tu mogę zaglądać :multi: Jeszcze leżę, słabuję i czasem też cierpię ale będę szybko zdrowiała, obiecuję! Dziękuję ajlii, że przekazywała wieści ode mnie i pozdrowienia, byłam z Nią w kontakcie telefonicznym jak już było to możliwe ale samemu to co innego :). Paula_t: :loveu: Quote
zaginiona sara Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Wrzućcie link do bazarków to dam w podpis. Quote
bea100 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 (edited) [quote name='magdyska25']myślę, że to nic trudnego ALE trzeba mieć pomysł... ...no własnie...zbieramy na jedzenie dla chorego staruszka- a w kwestii jedzenia (puszek) i na to cegiełek chyba już wszystkie pomysły na dogo zostały wyeksploatowane ! EDIT ja przymulona lekami ale myślę mocno...skoro nie jedzenie to może by tak wystawić na bazarku "czterolistne koniczynki" po 2 zeciki ? Taki drobiazg to darmowy ale szczęscia potrzebujemy a Karuś najbardziej. Tak na szczęście....w końcu pomoc Karuskowi i taki dobry uczynek MUSI przynieść szczęście- a to? jest bezcenne...;) Co sądzicie? Może taki szczęśliwy bazarek wystawić? Edited May 17, 2013 by bea100 Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 katarzyna09 napisał(a):Bea,świetny pomysł! :lol: Ja też tak uważam :) I cena też fajna, bo czasem np. są cegiełkowe, gdzie najmniej można wpłacić 10zł, 15zł, a ktoś bierze udział w ogromnej ilości bazarków i chciałby wpłacić, ale po prostu mniejszą kwotę. A jak ktoś będzie chciał wpłacić więcej, to po prostu weźmie większą ilość koniczynek:) Ja mam taki tatuaż malutki na kości biodrowej-na szczęście ;) Quote
ajlii Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [FONT=Verdana]Mam problem z rozliczeniem :/ Mój laptop idzie do serwisu, posypała się matryca. Korzystam z innego, ale nie potrafię na nim pisać (dziwaczna klawiatura) i nie mogę się połapać co gdzie jest wrzucone i gdzie aktualizowane. Dlatego wklejam niepełne rozliczenie - nie obejmujące ostatniej faktury z lecznicy (badanie krwi + puszki), kosztów paliwa na dowozy Karo do/z lecznicy oraz jednej faktury wcześniejszej. Uzupełnię rozliczenie o te koszty jak tylko znajdę gdzie na tym laptopie gdzie wrzuca skany i aktualizowane pliki exela.[/FONT] [TABLE="class: MsoNormalTable, width: 669"] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]100[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]wpłata Bea100[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-102,09[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]lecznica - carprodyl[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-30[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]transport do lecznicy[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-36[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]tabletki na odrobaczenie[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]70[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]wpłata syn Bea100[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-600,03[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]operacja (gastropeksja + uwalnianie jelit ze zrostów)[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-30[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]transport do lecznicy[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]40[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]wpłata Paula_t[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93"][FONT=Arial]50[/FONT] [/TD] [TD="width: 799"][FONT=Arial]wpłata od Katarzyna09[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]50[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]wpłata od Magdyska 25[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-47[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]I wizyta kontrolna po operacji + antybiotyk x 2[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-36[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]transport do lecznicy w Tuszynie[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93"][FONT=Arial]100[/FONT] [/TD] [TD="width: 799"][FONT=Arial]wpłata od Bea100[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]300[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]wpłata od p. Ewy i p. Janusza[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]52,6[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]rozliczenie z pierwszego DT [/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-115,34[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]odżywki NTS 10 sztuk[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93"][FONT=Arial]-37,99[/FONT] [/TD] [TD="width: 799"][FONT=Arial]wizyta kontrolna II po operacji + antybiotyk x 2[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93"][FONT=Arial]-36[/FONT] [/TD] [TD="width: 799"][FONT=Arial]transport do lecznicy w Tuszynie[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]50[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]wpłata od Lida[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93"][FONT=Arial] ?[/FONT] [/TD] [TD="width: 799"][FONT=Arial]wizyta kontrolna III po operacji + zdjęcie szwów + nacięcie kaszaka[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-30[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]transport do lecznicy w Łodzi[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93"][FONT=Arial]-234,99[/FONT] [/TD] [TD="width: 799"][FONT=Arial]karma intestinal 14 kg[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93"][FONT=Arial]220[/FONT] [/TD] [TD="width: 799"][FONT=Arial]wpłata od Justyna Lipicka (bazarek)[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]695[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]wpłata od Paula_t (bazarek)[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93"][FONT=Arial]-884[/FONT] [/TD] [TD="width: 799"][FONT=Arial]II wzdęcie - płukanie żołądka, leki, szpital, diagnostyka rtg[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-24[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]RC intestinal x 2[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]-25,57[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]leki espumisan[/FONT] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 93, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]45,25[/FONT] [/TD] [TD="width: 799, bgcolor: transparent"][FONT=Arial]bazarek "domowe przydasie" (na Karo i Sisi)[/FONT] [/TD] [/TR] [/TABLE] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri]Saldo: - 496,16 zł[/FONT] Quote
bea100 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Dziękuję ajlii za rozliczenie zamieszczone z takim staraniem- zamieściłam tu na 1 stronie aktualizację rozliczenia, na razie, choć wiemy, że to nie całość długu jeszcze na dzisiaj ...przekroczymy -500zł...mam dzisiaj koszmarnie trudny dzień wogóle bo chyba się mimo antybiotyków jeszcze przeziębiłam i kaszlę, choć może to nerwy...no i nie ma co tu napisać, bo co tu pisać jak ta kwota in minus mówi sama za siebie .......................:-( Quote
bea100 Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 paula_t napisał(a):Ja też tak uważam :) I cena też fajna, bo czasem np. są cegiełkowe, gdzie najmniej można wpłacić 10zł, 15zł, a ktoś bierze udział w ogromnej ilości bazarków i chciałby wpłacić, ale po prostu mniejszą kwotę. A jak ktoś będzie chciał wpłacić więcej, to po prostu weźmie większą ilość koniczynek:) Ja mam taki tatuaż malutki na kości biodrowej-na szczęście ;) To wdzięczne bardzo taka koniczynka :) Naprawdę się mój pomysł podoba? Niech jeszcze magdyska25 się wypowie, bo jak rozumiem poprowadzi ten bazareczek :) Quote
magdyska25 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 bardzo fajna ale wydaje mi się, że koniczynkowy był bazarek (a może jeszcze gdzieś jest?) Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Zapraszam na Karusiowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243448-Dla-Karo-kolczyki-z%C5%82ote-i-srebrne-i-inne-cude%C5%84ka-Do-26-05?p=20858047#post20858047 :) Quote
Justyna Lipicka Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ale może byc potem losowanie pod koniec z zakupionych cegiełek i jedna osoba wygra srebrną koniczynkę:) ja ją zasponsoruję, zawieszkę taką:) albo np 3 osoby niesrebrną zawieszkę Quote
magdyska25 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 a jest gdzieś taka zawieszka? masz konkretną na myśli czy na razie myślimy nad tym intensywnie? ;) Quote
zaginiona sara Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Jestem już na bazarku i wrzucam w podpis. Quote
Recommended Posts