Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie magdyska25, że zajrzałaś :) Chyba ta osoba dostanie koniczynkę, która będzie najbardziej hojna...tak pisała o swoich bazarkach MALWA i wg ,mnie to jest słuszne (w końcu na każdej złotówce więcej nam ogromnie zależy prawda?)...
Koniczynki na szczęscie- max po 2 złote. No i myślę, że to będzie bazarek szybki (max tydzień) a cel: na leki...

Malgoska- czyli co do wyboru koniczynki to jesteśmy w miarę zgodni :)

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Bardzo fajny pomysł z tym bazarkiem koniczynkowym :-)

Ech, ja myślę i myślę skąd tu grosz i na teraz nic nie mogę wymyślić...kochana ajlii ma problem jak tu pozatykać długowe najpilniejsze dziury tym co udało mi się wyskrobać i co cioteńka MALWA wysłała...Karo w niezłych długach i koszty (długi) będą rosły :-(

Dobrze, że mamy tu pomysłowe Ciocie i stąd pomysł na koniczynki :loveu:

Posted

dzień dobry!
w temacie leków na receptę dla Karo;
moja mama może je dla niego wypisać, bo to ludzkie.
Potrzebuje tylko w jakich dawkach psiak dostaje ten Enerenal i w jakich Spironol.
oraz adres do wysyłki recept na priv.
Jeśli nie będą bardzo drogie, to i w ramach pomocy, leki podeślemy.

pozdrawiam i oczekuję na dane :)

Posted

Nuncek napisał(a):
dzień dobry!
Potrzebuje tylko w jakich dawkach psiak dostaje ten Enerenal i w jakich Spironol.

Dziękuję, wysyłam pw :)

Posted

Nuncek napisał(a):
dzień dobry!

Witaj witaj :loveu:...najserdeczniej dziękuję a jesteś Prawdziwym Aniołem w potrzebie dla Karusia !!!

Posted

Przyszły dziś wpłaty:
30 zł - od Malwy na leki
200 zł - od Bea100 na jedzenie

Zakupiłam dziś buscopan i puszki dla Karo (20 sztuk).

Poprosiłam weta o zamówienie promocyjnych zestawów puszek (3 małe + 1 gratis), wychodzi taniej niż normalne nawet w sklepach internetowych. Jeśli uda się je ściągnąć do lecznicy, to je też dokupię.

Posted

ajlii napisał(a):
Przyszły dziś wpłaty:
30 zł - od Malwy na leki
200 zł - od Bea100 na jedzenie

Zakupiłam dziś buscopan i puszki dla Karo (20 sztuk).

Poprosiłam weta o zamówienie promocyjnych zestawów puszek (3 małe + 1 gratis), wychodzi taniej niż normalne nawet w sklepach internetowych. Jeśli uda się je ściągnąć do lecznicy, to je też dokupię.

Dzięki ajlii :)
Jedzenie i leki...niestety o wszystkim innym pomyślimy jak wpłynie kasa z bazarków.

Posted

zacznę skubać bazarek-jutro powinien być już otwarty tylko teraz już chce mieć wszystko jasne. Justyna- czyli wybieramy ostatnią koniczynkę? (chciałam na bazarku dać zdjęcie tej rzeczy- żeby zachęcić ;) ).

Posted

magdyska25 napisał(a):
zacznę skubać bazarek-jutro powinien być już otwarty tylko teraz już chce mieć wszystko jasne. Justyna- czyli wybieramy ostatnią koniczynkę? (chciałam na bazarku dać zdjęcie tej rzeczy- żeby zachęcić ;) ).

większości ta ostatnia się podobała więc tak:) wklej zdjęcie, na pewno zachęci:)

Posted

Karo dzisiaj źle się czuje.
Wczoraj wrócił ból stawów - problem który miał od początku, ale chwilowo pomógł carprodyl. Jedna tylnia łapa boli bardzo. Karo nie chce wstawać a jak już chodzi to widać że odciąża łapkę. Nie ma też apetytu.
Od wczoraj ma zabiegi na łapę - masaże i wygrzewanie. Dziś będzie konsultowany z weterynarzem - telefonicznie lub jeśli trzeba będzie pojedzie na wizytę. Trzeba Mu podać leki p/c bólowe i p/c zapalne które ulżą w bólu stawów.
Karo musi chodzić, bo inaczej będzie problem z trawieniem.