bea100 Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Witaj kochana :loveu:dzięki za dobre słowa i zostań u Karusia i przy Karusiu jak mnie nie będzie proszę... Quote
zozola77 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='bea100']Witaj kochana :loveu:dzięki za dobre słowa i zostań u Karusia i przy Karusiu jak mnie nie będzie proszę...[/QUOTE] jasne ze zostanę i mysle, że wiecej tu takich osób ... Quote
bea100 Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 (edited) Dziękuję Przyjaciołom Karusia :) Bazarek z kolczykami złotymi prowadzony przez paula_t (na operację) się zakończył na szczęście "bogato", jest rozliczany, opłacimy z niego fakturę w lecznicy i na leki czy jedzonko najpotrzebniejsze teraz jeszcze zostanie grosz...:) Bazarek JL mikrofibrowy na puszki dla Karo także zakończony, wszystko wylicytowane super i jest rozliczany właśnie. Będzie na jedzonko :). Licytujący wsparli Karusia i byli bardzo hojni :loveu: Kochani darczyńcy podarowali piękne fanty :loveu: Mały wyprzedażowy bazarek ajlii trwa. Tak samo duży bazar katarzyna09 (na pół z Amisiem) trwa i ładnie się licytuje. Jeszcze będzie bazarek książkowy JL z tanimi książkami, na jedzonko. Kładąc się do szpitala nie zostawiam u Karo pustej skarpetki. Przede wszystkim to hotelowanie ma Karo zapewnione na czas dłuższy. Były wydatki, więc proszę ajlii o rozliczenie uaktualnione :). Muszę myśleć też na zapas, dlatego na początku przyszłego tygodnia pójdzie jeszcze koperta do niezawodnej paula_t na mini bazarek - z kolejnymi kolczykami z akwamarynem- wiem, że ta Cioteńka Kochana Karusiowi nie odmówi pomocy- a moja prośba, że paula_t zrobi ten kolejny bazar jak już będzie całkiem krucho u Karusia. Piszę tak i piszę o tych finansach, ale martwię się o zabezpieczenie dla Karo bo muszę zakładać swoją dłuższą nieobecność a bez kasy nie zdziała się nic dla starego pooperacyjnego psa i to tu wszyscy wiemy niestety :shake: Edited April 28, 2013 by bea100 Quote
Justyna Lipicka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Bea zobaczysz będzie dobrze, ciotki nie zostawią Karuska w potrzebie! A Ty wracaj do zdrowia!! Quote
arim Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Dużo zdrowia! Wracaj szybciutko,Karuś Cię potrzebuje ( nie tylko ) Quote
paula_t Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Bea, tyle osób jest z Tobą myślami i tak wiele osób trzyma za Ciebie kciuki, że musi być dobrze! Nie martw się kochana na zapas, bo nastawienie psychiczne to połowa sukcesu! Jak tylko dojdą do mnie wpłaty od wszystkim kupujących (mam nadzieję, że będzie to w tym tygodniu) od razu przeleję pieniążki na konto ajlii:) Bea, dzięki Twojej determinacji udało się na szczęście Karusia zabezpieczyć finansowo na czas Twojej nieobecności, a jak tylko zobaczę, że pieniążków na koncie ubywa od razu wezmę się za przygotowanie "kolczykowego" bazarku;) Quote
Lida Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Wpłaciłam dziś 50 zł dla Karo. Bea, nie martw się, nie zostawimu Su i Karo. A i Tobie będziemy słać ciepłe myśli. Quote
zozola77 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 no i "interes się kręci" u Karusia... mam nadzieję że tak nie bedzie ale jeśli kiedyś pojawia sie problemy finansowe u Karusia to można poprosic o drobne wsparcie Skarpetę im. Talcott wspomagającą staruszki..ale moze wiecie o niej [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-dla-starszych-piesków-w-potrzebie/page84?[/URL] ewentualnie komuś moze sie przydać ta informacja Quote
bea100 Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='paula_t']Bea, tyle osób jest z Tobą myślami i tak wiele osób trzyma za Ciebie kciuki, że musi być dobrze! Nie martw się kochana na zapas, bo nastawienie psychiczne to połowa sukcesu! ... Bea, dzięki Twojej determinacji udało się na szczęście Karusia zabezpieczyć finansowo na czas Twojej nieobecności, a jak tylko zobaczę, że pieniążków na koncie ubywa od razu wezmę się za przygotowanie "kolczykowego" bazarku;)[/QUOTE] Dziękuję za wsparcie :loveu: Liczę na Ciebie i wiem, że się nie zawiodę :) Quote
bea100 Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Justyna Lipicka']Bea zobaczysz będzie dobrze, ciotki nie zostawią Karuska w potrzebie! A Ty wracaj do zdrowia!![/QUOTE] Dziękuję JL za wsparcie :loveu: i wszelką pomoc dla Karuska! Quote
bea100 Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='arim']Dużo zdrowia! Wracaj szybciutko,Karuś Cię potrzebuje ( nie tylko )[/QUOTE] Dziękuję arim za wsparcie :loveu: Postaram się wrócić jak najszybciej :) Quote
bea100 Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Lida']Wpłaciłam dziś 50 zł dla Karo. Bea, nie martw się, nie zostawimu Su i Karo. A i Tobie będziemy słać ciepłe myśli.[/QUOTE] Dziękuję Lida :loveu:, każdy grosz i każde słowo wsparcia dla mnie jest bardzo ważne w mojej sytuacji bo wiem, że zostawiam Karusia wśród Przyjaciół :) Quote
bea100 Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='zozola77']no i "interes się kręci" u Karusia... mam nadzieję że tak nie bedzie ale jeśli kiedyś pojawia sie problemy finansowe u Karusia to można poprosic o drobne wsparcie Skarpetę im. Talcott wspomagającą staruszki..ale moze wiecie o niej [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-dla-starszych-piesków-w-potrzebie/page84?[/URL] ewentualnie komuś moze sie przydać ta informacja[/QUOTE] Dziękuję, że się troszczysz o Karusia :), Skarpeta im. Talcott to ostateczność i mam nadzieję, że nie będzie potrzeby do niej sięgnąć... Quote
bea100 Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='paula_t']...przygotowanie "kolczykowego" bazarku;)[/QUOTE] Dzisiaj poszła koperta priorytetem :) Już naprawdę nie mogę zrobić NIC więcej dla Karusia niż zrobiłam. Karuś czuje się "znakomicie" powiedziała dzisiaj ajlii. Dzisiaj miał zdjęte szwy :) To wielki mądrala. Jak nie dają to sobie sam kombinuje posiłek ;). Dzisiaj stały miski z suchym na oknie w kuchni już przygotowane dla piesków. To Karuś stanął łapami na parapecie i zdjął DWIE miski razem i zaniósł sobie do pokoju a uronił tylko DWIE chrupki po drodze :lol: Starowny jaki!!! Taki to jest artysta :D Oczywiście obie miski zostały mu szybciutko zabrane, ku wielkiej Pana Psa rozpaczy ;) Quote
magdyska25 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 no proszę jakie mądre psisko! co się nie zrobi dla jedzenia ;) Quote
zaginiona sara Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Dużo zdrówka. Będę czasem zaglądać do olbrzyma. Quote
bea100 Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='magdyska25']no proszę jakie mądre psisko! co się nie zrobi dla jedzenia ;)[/QUOTE] Karuś chodzi od operacji głodny, dostaje maleńki racje często ale się nie najada...trudno tak być musi póki co :) No więc zdobywa co się uda ;) Quote
bea100 Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='zaginiona sara']Dużo zdrówka. Będę czasem zaglądać do olbrzyma.[/QUOTE] Dziękuję - życzenia zdrowia to najważniejsze życzenia ze wszystkich ale to się rozumie dopiero jak zdrowie zaczyna szwankować ;) Karuś to "olbrzym" ale raczej psychicznie...:lol: Quote
paula_t Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Bea, dzisiaj chyba dotarła do mnie paczuszka od Ciebie, ale nie odebrałam, bo nie było mnie w domu, więc dopiero w czwartek pojadę na pocztę, bo jutro wszystko zamknięte :) Quote
bea100 Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='paula_t']Bea, dzisiaj chyba dotarła do mnie paczuszka od Ciebie, ale nie odebrałam, bo nie było mnie w domu, więc dopiero w czwartek pojadę na pocztę, bo jutro wszystko zamknięte :)[/QUOTE] Kochana, dzięki za info i cieszę się, że tak szybko i mam nadzieję, że nie naruszona zawartość (tym razem to koperta bąbelkowa i wyjątkowo nie musisz brać nikogo do pomocy w dźwiganiu ;) ) Quote
Justyna Lipicka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Nowy bazarek dla Karo- książki i klocki lego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242788[/URL] Quote
bea100 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Justyna Lipicka']Nowy bazarek dla Karo- książki i klocki lego [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242788[/URL][/QUOTE] Dzięki JL- już tam pędzę :) Quote
Recommended Posts