Jump to content
Dogomania

MIEDARY-zdj na str.6,7,14,15,16,29,30,31,33,35,43,44 prosimy o ogłaszanie psów

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

israel - tradycyjnie kudłaczki wpadły mi w oko - ten mały czarny kudłatek i sunia pudelek..
czy załozyc im oddzielne wątki?
pieski sa śliczne - na pewno wpadną komus w oko..?
czy tylko chcemy skupć sie na allegro?
jak pies ma oddzielny watek to jakby łatwiej go wyeksponowac tak mysle..
ale wiem, ze potem Ty podnosisz wszystkie watki miedarskie wiec nie chce Ci dokładac pracy..:oops:

Posted

Aniu - jesli masz czas to mozesz bez pytania zakladac watki/oglszenia :) tylko wklej linki zebysmy potem wiedzieli gdzie kto jest - w tym tygodniu dwie osoby pytaly o Mini Wyzelke - Mala oraz jedna o Siersciaczka :) (a obydwa maja juz cudowne domki)
pozdrawiam

Posted

Oj tak, Oktawio, siostra się śmieje, że to piesek z ADHD, nie usiedzi na miejscu ani sekundy. Myślałam, że będzie się bała wczorajszej burzy, a tu się okazało, że poleciała do okna zobaczyć, co tak walnęło :evil_lol:
Ale dalej tęsnki za p. Anią z Miedar, dobrze psiaki tam mają. Ale we własnym domku jest znacznie lepiej :p

Posted

Czyli widzisz Zdrojka-spojrzę w oczy i już wszystko wiem o vel bródce:evil_lol:
Żadne schronisko nie jest "dobre" dla psa:-( -największą radością jest dla mnie to jak szybko znajdują domy i oby ludzie jak najwięcej pilnowali swych psów i nie porzucali ich-to moje marzenia....

Posted

dzodzo napisał(a):

podniose piesy z Miedar troszkę-dobrze ze maja basen w te upaly.....

basen?:crazyeye: gdzie basen? fotki poproszę z basenu! ja tam muszę się wybrac chyba następnym razem-sama wskocze razem z psami do tego basenu:evil_lol:

Posted

Basenow jest kilka - takie gumowe dla dzieci i takie plastikowe (to chyba pisakownice ale wode tez trzymaja :)). Teraz jak sa upaly psiaki korzystaja z nich az milo patrzec. Byl jeszcze jeden taki duzy ale Pani Labradorka go pozarla zaraz pierwszego dnia :)
Fotki sa na watku - np szczeniaczki przywiezionej ostatnio owczarki stoja przy nim, wczesniej husky jak sie kapala i inne :)

Posted

Od Tanitki dostałam info, żeby tu zajrzeć :p

[quote name='israel'] Suczka, bernardyn. Wiek ok 3 lat. Dzis przywieziona z Konopisk. Na szyi ma kolczatke.

Kochani - ja prowadzę stronę adopcyjną bernardynów i ich mieszańców (www.bernardyny.net) - bardzo chętnie zamieszczę tam tę sukę, tylko przydałoby się troszkę więcej info - skąd się wzięła (błąkała się?), jakie ma usposobienie (bo na zdjęciach wygląda na taką całkiem hardą dziewoję ;))

Posted

Niunia jest w schronisku od srody - kwarantanna konczy sie 1 sierpnia. Na razie nie wiele wiecej o niej wiemy. Przywieziona z interwencji - po prostu ktos zadzwonil ze taki psiak sie pokazal. Mielismy nadzieje ze wlasciciel zglosi sie od razu. Niestety do tej pory nikt jej nie szukal. Sunia jest zadbana - blakala sie napewno krotko. Ma bardzo ladna siersc, na szyi ma kolczatke. Nie wykazuje agresji do psow. Jest sama w boksie ale nie denerwuja jej przebiegajace/podbiegajace do kojca psiaki. Nie szczekala/rzucala sie na kraty. Wyglada na spokojna sunie. Pierwszego dnia nerwowo reagowala na mezczyzn. Z kobietami ma dobre kontakty. Nie wiemy jak jest teraz. Mysle ze jak sie skonczy kwarantanna bedziemy o niej o wiele wiecej wiedziec (charakter). Jezeli nie odbierze jej wlasciciel jest jak najbardziej do adopcji.

Posted

i zarazem dzięki Israel za "chopnięcie" aukcji dla Bułęczki-od razu lepiej! bardzo się cieszę-zrobię sobie listę-jak zawsze-by się nie zamtac-kto skąd i za ile co wylicytował-do przodu! Bułeczka musi byc dobrze przygotowana!....bo kolejka czeka:cool1: i mam nadzieję, że te upały zelżeją