AniaB Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 israel - czy mam cos zmieniac w tytule u kippiego?;) Quote
israel Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Niestety na razie nie - nie rozmawialismy jeszcze o Kippim z Pania Kierownik poniewaz Oktawia nie moze zalatwic transportu. Liczylismy ze zabierze tez Kippiego :( Quote
oktawia6 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 powiem tak-na pewno już Wiesz Israel-Kipi:\ i Sołtys: jechaliby razem ze mną i maleństwem-na pewno już Wiesz Israel-Daisy mnie o to prosiła-jechałyby na tymczas do pani. Quote
AniaB Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ach Sołtys to ten z zebami:evil_lol: :loveu: Czy na wątku kippiego w tytule mam wpisać ze potzrebujemy transportu..? I ew. skad dokad..? Quote
israel Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Aniu - ten z zebami to Szczerbatek ;) soltys to ten w poscie troche wyzej pod Kippim :) Mozna wpisac u Kippiego ze potrzebuje transportu Warszawa - Miedary - Warszawa - z tym ze nie rozmawialismy o nim z Pania Kierownik poniewaz dowiedzielismy sie o tym dzis rano i nie wiemy kiedy transport bedzie... Quote
AniaB Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 dla mnie sołtys i szczerbatek wygladają podobnie na zdjęciach..:oops: Czy transport dla kippiego ma być Warszawa Miedary Warszawa czy wystarczy Miedary/Tarn. Góry - Warszawa? Quote
israel Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Z tego co nam wiadomo do Warszawa Miedary Warszawa poniewaz Oktawia chce przyjechac i je zabrac. Quote
dzodzo Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 o rany,jak superowo, ze Kippiemu się może poszczęscic:)))) Quote
israel Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Nie chcialbym zapeszac ale juz sa takie wstepne postanowienia i byc moze Kippi pojedzie za morze :) Quote
oktawia6 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 israel napisał(a): Nie chcialbym zapeszac ale juz sa takie wstepne postanowienia i byc moze Kippi pojedzie za morze :) naprawdę?:cool1: :p Quote
Anashar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Israel, nie przebrnę przez wszystkie strony, mam dość duże zaległości. Powiedz mi, macie jakieś nowe ONki? Quote
israel Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Anashar']Israel, nie przebrnę przez wszystkie strony, mam dość duże zaległości. Powiedz mi, macie jakieś nowe ONki? Pozostal tylko ten (post 152; trzeci od góry; naprawde super - ladny, mlody, zero agresji - z nim w boksie byl chory Victor, zdjecia niestety tylko zza krat ale naprawde bardzo dobrze wyglada; byli chetni juz kilka razy ale niestety...) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57007&page=16&post=#152 Byl jeszcze jeden przywizany przed schroniskiem - o ktorym pisalem wczesniej -niestety przy probie odwiazania go uciekl. Dwa tygodnie krazyl wokol schroniska - przychodzil na jedzienie ktore mu pracownicy wystwiali. W koncu udalo sie go zlapac - niestety po dwoch dniach odszedl... Weterynarz stwierdzil ze zostal otruty - prawdopobnie gdy sie blakal otrul go ktos z okolicznych mieszkancow... Quote
oktawia6 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 pieski do cienia !!! i na pierwszą stronę:roll: Quote
Anashar Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Biedny pies... Ja bym sam takich ludzi otruł :angryy: Quote
dzodzo Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 israel, jak mozesz to sprawdź przy okazji czy ta sunia dog kanaryjski jeszcze jest w schronie, przydaloby sie tez kilka info o niej , wiek etc.że o fotkach nie wspomne:p wystawialam identyczną sunie na allegro i zglosil sie bardzo fajny i konkretny facet, jeśli nie wyszloby z tamta (musi dogadac się z jego psem)to szkoda tracic tak fajnego kontaktu! Quote
israel Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 dzodzo - przed chwila dzwonilem do Pani Czempik - w zeszlym tygodniu sunie odebrali wlasciciele - sunia miala cieczke i poszla w trase :) Mamy nadzieje ze to byl jednorazowy wypad! Quote
oktawia6 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 israel napisał(a): dzodzo - przed chwila dzwonilem do Pani Czempik - w zeszlym tygodniu sunie odebrali wlasciciele - sunia miala cieczke i poszla w trase :) Mamy nadzieje ze to byl jednorazowy wypad! Boże to nie tylko na wsi-u nas też ciemnogród-niech ją wysterylizują-"wypad" rozkoszni właścicele:shake: :mdleje: Quote
oktawia6 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Biedactwa bezdomne z Miedar na pierwszą stronę Quote
maat Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Obserwuję Kippiego już jakiś czas. Bardzo mi się ten piesek podoba. Nic nie pisałam, bo co zawracać głowę, skoro do 15 sierpnia nie mogę go nawet zobaczyć. Jeśli macie dla niego dobry dom, to życzę mu mnóstwo szczęścia. Jeśli jednak jego los nie jest przesądzony, to proszę o informację o nim, gdzie będzie po 15 sierpnia, gdzie się o niego dowiadywać? Ja jestem w Krakowie. Gdybym się zdecydowała, to miałby dom z dużym ogrodem, towarzystwo dzieci i dwoch berneniek, odebrałby potrzebne nauki, a gdyby się postarał to kto wie, może dołączyłby do drużyny dogoterapeutycznej razem z moimi suczkami. Trzymam kciuki za Kippiego. Quote
dzodzo Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 oooo Kippi-co za propozycja;)ja bym sie zastanowila nad emigracja w takim razie powaznie:razz: Quote
oktawia6 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='maat'] Obserwuję Kippiego już jakiś czas. Bardzo mi się ten piesek podoba. Nic nie pisałam, bo co zawracać głowę, skoro do 15 sierpnia nie mogę go nawet zobaczyć. Jeśli macie dla niego dobry dom, to życzę mu mnóstwo szczęścia. Jeśli jednak jego los nie jest przesądzony, to proszę o informację o nim, gdzie będzie po 15 sierpnia, gdzie się o niego dowiadywać? Ja jestem w Krakowie. Gdybym się zdecydowała, to miałby dom z dużym ogrodem, towarzystwo dzieci i dwoch berneniek, odebrałby potrzebne nauki, a gdyby się postarał to kto wie, może dołączyłby do drużyny dogoterapeutycznej razem z moimi suczkami. Trzymam kciuki za Kippiego. Witaj Maat:lol: -to wspaniałe, że zainteresowałaś się Kippim-ten piesek ma potencjał i na pewno byłbyś z niego zadowolony adoptując go:loveu: Kipii i Sołtys...no właśnie jutro miał jechać z maciupką-maciupka do mnie na tymczas-zaś Kippi i Sołtys-razem z nią w klimatyzowanej Toyocie do Warszawy-niestety-nie wiem czemu Daisy, która wcześniej prosiła by go przywieźć do Warszawy nie dała numeru kontaktowego do kobiety, która miałaby te 2 pieski odebrać ani mnie w rozmowach telefonicznych ze mną ani Tanitce-jak prosiłam ją na priv-podając jej 2 numery telefonów:roll: . Dla każdego jest osobny konterek podróżny przygotowany. Nie wiem dlaczego....wcześniej dzwoniła do mnie na domowy 3 razy:roll: Daisy jest za granicą. Wygląda na to, że te 2 psy zostaną jutro nadal w schronisku i tymczas po prostu nie istnieje.........:shake: Kruszynki spodziewam się u mnie w Warszawie około 18-tej-Tanitka wyrusza z rana-ja mój TZ wszyscy jej oczekujemy;) i ślepa Sikorka też, Dandi i Gryfik również. Quote
oktawia6 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Rozmawiałam z Daisy-wszystko o.k. domek tymczasowy istnieje:lol: jutro będą w Warszawie:happy1: w takim wypadku-Daisy i Tanitka są w kontakcie Quote
israel Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Oktawio - Ty chyba chcesz zebysmy dostali zawalu! :razz: Quote
oktawia6 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dzisiaj Miedary pomniejszą się ciutkę o liczbę bezdomnych biedaków-to na pewno dobra wiadomośc i do tego jakby afrykański upał zelżał;) Quote
Recommended Posts