Jump to content
Dogomania

MIEDARY-zdj na str.6,7,14,15,16,29,30,31,33,35,43,44 prosimy o ogłaszanie psów

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety na razie nie - nie rozmawialismy jeszcze o Kippim z Pania Kierownik poniewaz Oktawia nie moze zalatwic transportu. Liczylismy ze zabierze tez Kippiego :(

Posted

powiem tak-na pewno już Wiesz Israel-Kipi:\

i Sołtys:

jechaliby razem ze mną i maleństwem-na pewno już Wiesz Israel-Daisy mnie o to prosiła-jechałyby na tymczas do pani.

Posted

Aniu - ten z zebami to Szczerbatek ;) soltys to ten w poscie troche wyzej pod Kippim :)
Mozna wpisac u Kippiego ze potrzebuje transportu Warszawa - Miedary - Warszawa - z tym ze nie rozmawialismy o nim z Pania Kierownik poniewaz dowiedzielismy sie o tym dzis rano i nie wiemy kiedy transport bedzie...

Posted

dla mnie sołtys i szczerbatek wygladają podobnie na zdjęciach..:oops:

Czy transport dla kippiego ma być Warszawa Miedary Warszawa czy wystarczy Miedary/Tarn. Góry - Warszawa?

Posted

[quote name='Anashar']Israel, nie przebrnę przez wszystkie strony, mam dość duże zaległości. Powiedz mi, macie jakieś nowe ONki?

Pozostal tylko ten (post 152; trzeci od góry; naprawde super - ladny, mlody, zero agresji - z nim w boksie byl chory Victor, zdjecia niestety tylko zza krat ale naprawde bardzo dobrze wyglada; byli chetni juz kilka razy ale niestety...)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57007&page=16&post=#152

Byl jeszcze jeden przywizany przed schroniskiem - o ktorym pisalem wczesniej -niestety przy probie odwiazania go uciekl. Dwa tygodnie krazyl wokol schroniska - przychodzil na jedzienie ktore mu pracownicy wystwiali. W koncu udalo sie go zlapac - niestety po dwoch dniach odszedl... Weterynarz stwierdzil ze zostal otruty - prawdopobnie gdy sie blakal otrul go ktos z okolicznych mieszkancow...

Posted

israel, jak mozesz to sprawdź przy okazji czy ta sunia dog kanaryjski jeszcze jest w schronie, przydaloby sie tez kilka info o niej , wiek etc.że o fotkach nie wspomne:p
wystawialam identyczną sunie na allegro i zglosil sie bardzo fajny i konkretny facet, jeśli nie wyszloby z tamta (musi dogadac się z jego psem)to szkoda tracic tak fajnego kontaktu!

Posted

dzodzo - przed chwila dzwonilem do Pani Czempik - w zeszlym tygodniu sunie odebrali wlasciciele - sunia miala cieczke i poszla w trase :)
Mamy nadzieje ze to byl jednorazowy wypad!

Posted

israel napisał(a):

dzodzo - przed chwila dzwonilem do Pani Czempik - w zeszlym tygodniu sunie odebrali wlasciciele - sunia miala cieczke i poszla w trase :)
Mamy nadzieje ze to byl jednorazowy wypad!

Boże to nie tylko na wsi-u nas też ciemnogród-niech ją wysterylizują-"wypad" rozkoszni właścicele:shake: :mdleje:

Posted

Obserwuję Kippiego już jakiś czas. Bardzo mi się ten piesek podoba. Nic nie pisałam, bo co zawracać głowę, skoro do 15 sierpnia nie mogę go nawet zobaczyć. Jeśli macie dla niego dobry dom, to życzę mu mnóstwo szczęścia. Jeśli jednak jego los nie jest przesądzony, to proszę o informację o nim, gdzie będzie po 15 sierpnia, gdzie się o niego dowiadywać? Ja jestem w Krakowie. Gdybym się zdecydowała, to miałby dom z dużym ogrodem, towarzystwo dzieci i dwoch berneniek, odebrałby potrzebne nauki, a gdyby się postarał to kto wie, może dołączyłby do drużyny dogoterapeutycznej razem z moimi suczkami. Trzymam kciuki za Kippiego.

Posted

[quote name='maat']
Obserwuję Kippiego już jakiś czas. Bardzo mi się ten piesek podoba. Nic nie pisałam, bo co zawracać głowę, skoro do 15 sierpnia nie mogę go nawet zobaczyć. Jeśli macie dla niego dobry dom, to życzę mu mnóstwo szczęścia. Jeśli jednak jego los nie jest przesądzony, to proszę o informację o nim, gdzie będzie po 15 sierpnia, gdzie się o niego dowiadywać? Ja jestem w Krakowie. Gdybym się zdecydowała, to miałby dom z dużym ogrodem, towarzystwo dzieci i dwoch berneniek, odebrałby potrzebne nauki, a gdyby się postarał to kto wie, może dołączyłby do drużyny dogoterapeutycznej razem z moimi suczkami. Trzymam kciuki za Kippiego.

Witaj Maat:lol: -to wspaniałe, że zainteresowałaś się Kippim-ten piesek ma potencjał i na pewno byłbyś z niego zadowolony adoptując go:loveu:

Kipii i Sołtys...no właśnie jutro miał jechać z maciupką-maciupka do mnie na tymczas-zaś Kippi i Sołtys-razem z nią w klimatyzowanej Toyocie do Warszawy-niestety-nie wiem czemu Daisy, która wcześniej prosiła by go przywieźć do Warszawy nie dała numeru kontaktowego do kobiety, która miałaby te 2 pieski odebrać ani mnie w rozmowach telefonicznych ze mną ani Tanitce-jak prosiłam ją na priv-podając jej 2 numery telefonów:roll: .
Dla każdego jest osobny konterek podróżny przygotowany.
Nie wiem dlaczego....wcześniej dzwoniła do mnie na domowy 3 razy:roll: Daisy jest za granicą.
Wygląda na to, że te 2 psy zostaną jutro nadal w schronisku i tymczas po prostu nie istnieje.........:shake:

Kruszynki spodziewam się u mnie w Warszawie około 18-tej-Tanitka wyrusza z rana-ja mój TZ wszyscy jej oczekujemy;) i ślepa Sikorka też, Dandi i Gryfik również.