Jump to content
Dogomania

MIEDARY-zdj na str.6,7,14,15,16,29,30,31,33,35,43,44 prosimy o ogłaszanie psów

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marillka napisał(a):
BRAWO
jak wy to robicie??

No niestety - tajemnica ;)

A tak na serio - ta labradorka byla bardzo fajna. Pan dzisiaj przejezdzal obok schroniska - jechal po zakupy i wstapil zeby sie pochwalic jaka labradorka jest wspaniala, jak jej sie nowe poslanie podoba, jak sie bawi... :) Trzymamy kciuki za Nowy Domek i za wszystkie psiaki i za wszystkie nowe domki!

Posted

israel napisał(a):
Dzodzo - doberman ma jeszcze kwarantanne (do 23) ciagle liczymy na to ze sie zglosi wlasciciel. Wyglada na zadbanego tylko sie ubrudzil. Po 23, jesli nikt sie nie zglosi, bardzo prosimy o allegro :)

moge wiedziec cos wiecej o tym dobku...bo ja szukam swojego dobermana

Posted

Dzodzo - jesli moglabys umiescic dobka na stronie adopcyjnej to bardzo prosze. Z mala zmiana - weterynarz ocenil go na 7 - 8 lat z tym ze jest dobrze utrzymany - na oko wyglada na o wiele mlodszego. Jest spokojny, zrownowazony, natomiast zdaza sie ze ktoregos psa nie lubi (np tego owczarka (z boksu obok) z ktorym byl na zdjeciach ale objawia to tylko szczekaniem) - ale ogolnie moglby byc przytulak z niego ;)

Posted

Miałam dom dla tych dwóch malamutów (co prawda nie sprawdzony osobiście, jedynie z długich rozmow na GG) jednak chłopak ma jedynie malucha w dodatku w naprawie a jak zadzwonił do schroniska okazało się, że psy trzeba odebrać osobiście.

Posted

Tak, psiaki trzeba odebrac osobiscie. Skontatkowal sie z nami jeden Pan ktory jest zainteresowany obydwoma psiakami. Mial juz huskiego, jak i inne psiaki, ma dom z duzym ogrodem, duzo biega i jezdzi na rowerze takze psiaki mialyby wiele okazji to wybiegania sie. Tez szuka transportu - ma sie ponownie skontaktowac w nadchodzacym tygodniu.

Posted

Witam
to ja dzwoniłem w sprawie tych piesków i nadal jestem nimi zainteresowany ale niestety w dalszym ciągu nie udało mi się znaleźć transportu ale nie poddam się

ale wydaje mi się że ważniejsza jest teraz adopcja tej brązowej suczki
proszę o Wasze opinie na ten temat
pozdrawiam

Posted

wiem ze to nie watek na tego typu temat,ale pliissssss dogomaniacy z Slaska.
facet chce oddac psa do rozmnazalni!!!!

<FONT style="BACKGROUND-COLOR: #ff7be5" color=#000000 size=3>Bullterierka koloru białego,9miesięcy,zgodna ze wzorcem rasy,uszy stojące.Pies nie jest agresywny w stosunku do innych psów,toleruje własne koty,nie niszczy w domu.Oddam w dobre ręce,chętnie do hodowli.Tylko osobie z woj śląskiego(Sosnowiec,Będzin,Dąbrowa,itp)Pies posiad książeczke zdrowia, z aktualnymi szczepieniami.Suczke dowioze osobiście.Wszelkie informacje pod nr tel