sisia0 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Byłam dziś z Lejluchą na sapcerku...moja ukochana pyszczka :):) taka kochana. Oznajmiam że Lejla została wydana za mąż za schroniskowego Rysia..któremu na spacerze bez uprzedzenia dala buzi, a on w nagrode zacząl zalotnie kręcic tyleczkiem. Więc ja i Lidka udzieliłysmy im krótkiego ślubu no i psiaki przyrzekły sobie że będą razem póki nowy domek ich nie rozłączy :P Quote
desdemona Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Lelja http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=31274&id_kat=11 Quote
sisia0 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://img444.imageshack.us/img444/7217/img9602xp9.jpg to zdjecie juz bylo przeicez... Quote
sisia0 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Matusz']ja za to dziś byłem i z Domelem i z Lejlą:diabloti::diabloti: oj ta to dzisiaj mnie wymęczyła, gryzła mnie, powalała na ziemie etc, etc:shake: za to ja za tydzien z nimi pojde :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ty znowu za dwa tygodnie bo ja mam polowinki. A juz ja wiem jak Lejla gryzie, powala na ziemie, przygniata, lize, kladzie sie na ciebie ..... juz ja wiem :) jakos sie bedziemy lejla dzielic :P Quote
peppermint Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 hej trafiłam tutaj przypadkiem. jak dla mnie to Leila ma wiele z Husky , zwłaszcza z charakteru. gdybyście mogli mi napisać w jakim jest mniej więcej wieku i jaki ma charakter - oprócz tego, że jest bardzo wylewna , głośna ;] i ruchliwa. wstawie ją na BS - może ktoś się zlituje. poszukam też gdzieś indziej. gdybym mogła ją wziąć , już dzisiaj bym po nią pojechała. jest wspaniała, ma w sobie "to coś". mam nadzieję, że w końcu znajdzie swój dom. takie psy są delikatne i źle znoszą pobyt w schroniskach. Quote
sisia0 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Lejla jest młodym psiakiem ...ile ma dokładnie nie napiszę bo szczerze to jak ja przybyłam do schroniska to Lejla już była i się długo nią nie interesowałam. Charakter - wylewna w uczuciach, bardzo ruchliwa, kochana, potrzebuje napewno kilkarazy dziennie długich spacerów bo inaczej bedzie nieszczesliwa, szybko się przywiązuje -poznaje "swoich" ... Nie przepada za innymi suczkami, ale jest mimo wszystko najkochańsza !!! Quote
sisia0 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 W góre Lejla.... ciągle to sie powtarza. A czy ty Lejla nie moglabyś DO DOMKU !! Lejla przez ciebie moje serce krwawi na święta.... to jak sie dzisiaj ze mna zegnalas lizac po ustach i po policzku, jak chowalas glowe miedzy kolana.... prosze cie domku znajdz sie szybciutko !!! Quote
Matusz Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 paros napisał(a):Co słychać u Lejli :roll: bez większych zmian... Quote
Izabela124. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Matusz napisał(a):bez większych zmian...Ale mi odpowedz:roll: zdrowa chociaz jest? jakies nowe zdjecia by sie przydaly:roll: Quote
Matusz Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale mi odpowedz:roll: zdrowa chociaz jest? jakies nowe zdjecia by sie przydaly:roll: zdrowa i pełna sił :) zdjęcia są TUTAJ i tutaj są częstsze informacje o Lonli Quote
Becia66 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Super że Lejla na spacerki chodzi......:lol: Nigdy nie zapomnę jej wycia z klatki....wstrząsnęło to wtedy mną strasznie...:-( Quote
Becia66 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Co tam u ciebie suniu ?.....nikt tu ostatnio nie zaglądnął....:shake: Quote
Recommended Posts