Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś z Lejluchą na sapcerku...moja ukochana pyszczka :):) taka kochana. Oznajmiam że Lejla została wydana za mąż za schroniskowego Rysia..któremu na spacerze bez uprzedzenia dala buzi, a on w nagrode zacząl zalotnie kręcic tyleczkiem. Więc ja i Lidka udzieliłysmy im krótkiego ślubu no i psiaki przyrzekły sobie że będą razem póki nowy domek ich nie rozłączy :P

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz']ja za to dziś byłem i z Domelem i z Lejlą:diabloti::diabloti:

oj ta to dzisiaj mnie wymęczyła, gryzła mnie, powalała na ziemie etc, etc:shake:

za to ja za tydzien z nimi pojde :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ty znowu za dwa tygodnie bo ja mam polowinki. A juz ja wiem jak Lejla gryzie, powala na ziemie, przygniata, lize, kladzie sie na ciebie .....
juz ja wiem :) jakos sie bedziemy lejla dzielic :P

Posted

hej
trafiłam tutaj przypadkiem. jak dla mnie to Leila ma wiele z Husky , zwłaszcza z charakteru. gdybyście mogli mi napisać w jakim jest mniej więcej wieku i jaki ma charakter - oprócz tego, że jest bardzo wylewna , głośna ;] i ruchliwa. wstawie ją na BS - może ktoś się zlituje. poszukam też gdzieś indziej. gdybym mogła ją wziąć , już dzisiaj bym po nią pojechała. jest wspaniała, ma w sobie "to coś". mam nadzieję, że w końcu znajdzie swój dom. takie psy są delikatne i źle znoszą pobyt w schroniskach.

Posted

Lejla jest młodym psiakiem ...ile ma dokładnie nie napiszę bo szczerze to jak ja przybyłam do schroniska to Lejla już była i się długo nią nie interesowałam. Charakter - wylewna w uczuciach, bardzo ruchliwa, kochana, potrzebuje napewno kilkarazy dziennie długich spacerów bo inaczej bedzie nieszczesliwa, szybko się przywiązuje -poznaje "swoich" ... Nie przepada za innymi suczkami, ale jest mimo wszystko najkochańsza !!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W góre Lejla.... ciągle to sie powtarza. A czy ty Lejla nie moglabyś DO DOMKU !! Lejla przez ciebie moje serce krwawi na święta.... to jak sie dzisiaj ze mna zegnalas lizac po ustach i po policzku, jak chowalas glowe miedzy kolana.... prosze cie domku znajdz sie szybciutko !!!

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Izabela124.']Ale mi odpowedz:roll: zdrowa chociaz jest? jakies nowe zdjecia by sie przydaly:roll:

zdrowa i pełna sił :)

zdjęcia są TUTAJ i tutaj są częstsze informacje o Lonli

• 3 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...