Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak z nim gadalam wczoraj na gg bo chcialam rano isc z nim do schronu to on mowil za on ma na 12 i cos tam idze z klasa dekorowac. no bo to jest tak ze jutro jest to swieto szkolyi jutro trzeba isc na msze a potem trzeba w szkole pracowac. Np. ja bede przy stoisku stała do 15 a mateusz bedzie swpiewal w chorze. a dzis jest tak ze nie ma lekcji ale kazda klasa ma cos tam innego obowiazkowego do roboty. ja mam przedstawienie na 17 , a mateusz jakies dekoracje na 12. a pierwsze klasy to maja chyba ogolnie na rano i tez cos tam innego robia

Posted

ja szczerze mowiac tez bym wolala miec cos na 12 niz do 17 czekac i mi popoludnie piatkowe zabierac... ehh dobra koniec tematu mojej szkoły bo sie offik zrobil / LEJLA PRZEPRASZAM

Posted

[quote name='sisia0']ja szczerze mowiac tez bym wolala miec cos na 12 niz do 17 czekac i mi popoludnie piatkowe zabierac... ehh dobra koniec tematu mojej szkoły bo sie offik zrobil / LEJLA PRZEPRASZAM

ja mam od 18 do 21 zajęcia na uczelni...

a z Lejlą kto na spacer pójdzie??

Posted

no wlasnie daltego chcialam dzisiaj rano isc do schronu... no coz nie wiem co z Lejluchną... za tydzien ja wyprowadze- chociaz za tydzien to moge przyjechac do schronu tylko na jedną turę. Ale Lejla ma u mnie spacerek zaległy

Posted

[quote name='sisia0']nie no teraz to nie... juz powiedzialm wczoraj ze nie bedzie mnie w schronie i sie umowilam z kumpelkami na miasto. Ale za tydzień wyprowadze Lejle

to trzyma Cię za słowo,
bo mnie za tydzień też nie będzie...
mam inaugurację w szkole..

Posted

Będę będe... co prawda na jedną turę ale będę. na jedną turę tylko bo będę miala wtedy już czili w domu i nie chciałabym od razu jej znikać. ale potem się Czili przyzwyczai ze jaj pańci w sobotę na 3 godzinki nie będzie

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Lejla nie była z nami na spacerze........

jesoooo jak ona się męczy w tej klatce...jak wyje...

biedna....:(
ona potrzebuje ruchu...
szkoda,że nie może iść na wybieg...
nawet sama,jak Arktik...przecież miałaby trochę przestrzeni...
a na spacery by wychodziła przecież jakby była sama..:(

Posted

neverend napisał(a):
biedna....:(
ona potrzebuje ruchu...
szkoda,że nie może iść na wybieg...
nawet sama,jak Arktik...przecież miałaby trochę przestrzeni...
a na spacery by wychodziła przecież jakby była sama..:(

problem w tym, że ona ucieka z wybiegu.....bo przeciez juz na taowym była...przeciez ona w nowym domu, którym była...właśnie przeskakiwała każde ogrodzenie...i chodziła po wsi....i wracała dopiero na posiłki

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
problem w tym, że ona ucieka z wybiegu.....bo przeciez juz na taowym była

tam, gdzie Arktik?
przecież płot jest wysoki...
ja rozumiem wybieg Grota, to jeszcze by wylazła...
ale Arktika jest wyższy...

Posted

neverend napisał(a):
tam, gdzie Arktik?
przecież płot jest wysoki...
ja rozumiem wybieg Grota, to jeszcze by wylazła...
ale Arktika jest wyższy...

no niestety....wylazła właśnie z wysokiego....to jest typ uciekiniera ...i ten typ już tak ma....nie ma żadnego praktycznie ogrodzenia...dla niej...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
no niestety....wylazła właśnie z wysokiego....to jest typ uciekiniera ...i ten typ już tak ma....nie ma żadnego praktycznie ogrodzenia...dla niej...

kurczę...
biedna się musi męczyć w tej ciasnej klatce...:shake:

Posted

jeju proszę nie piszcie tak bo mi się płakać chce i zaraz mam ochotę ją zabrać, wyciągnąć choć na chwilkę z tej klatki... :( a gdyby tak zrobic zadaszenie do wybiegu.. ? takie z krat...poprostu stworzyc taka klatke-wybieg. Lejla przepraszam... powinnam z tobą być na spacerku a nie sprechać po niemiecku i obsługiwać tych niemców. :(:(

• 2 weeks later...
Posted

byłem dzisiaj z moją rozbójnicą na spacerku:loveu::loveu::loveu:
jak zwykle wymęczyła mnie po wszystkie czasy:loveu:

kto ją pokocha i przygarnie do swego serca???

• 2 weeks later...