Matusz Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 LEJLA - sunia rozpaczliwie błaga by zabrać ją ze schroniska !! Wyje tak rozpaczliwie, że słychać ją wszędzie... Z rozpaczy i desperacji gryzie lisią klatkę,by wydostać się z niej... tak bardzo prosi o zabranie jej ze schroniska i nowy dom !! :-(:-(:-( Razem ze swoim 6 tygodniowym szczeniakiem prosi o dom! Na razie mam tylko zdjęcia szczeniaczka, i film z Lejlą, zdjęcia postaram sie zrobić w piątek. Film z Lejlą:-( -->> http://www.youtube.com/watch?v=ekkEMnGxJ0A Kontakt: [email protected] lub PW matusz5 Quote
xxxx52 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 sliczna mama i jej uroczy maluszek szukaja domu! Cito!SOS dla mamy! Quote
lidka_park Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Czy znajdzie sie taki ktoś, kto uszczęśliwi tą rodzinkę ???? Quote
Matusz Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Aga_Mazury napisał(a):a gdzie zdjęcie Lejli? :eviltong: czytaj uważnie:eviltong: Quote
Matusz Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Lejla tak rozpaczliwie błaga o zabranie jej ze schroniska !! :-(:-( Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 hooooooopamy w górę kochana psinko !!! pokaż się wszystkim na pierwszej po wspaniały domek !!! Quote
Hala Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ten film mnie powalił..co za rozpacz i nadzieja jednocześnie... Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Lejla pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :) Już jutro będę u Ciebie, będę życzył Ci i twojemu szczeniaczkowi Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-(Tak bardzo bym chciał bys miała już swój domek, swój ciepły kąt, swoją miskę, swoją rękę do głaskania, serce, które by Cie kochało !! Quote
fizia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ten Maluszek ma jakiejś problemy ze skóra? Bo ma takie łyse placki na mordce Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 fizia napisał(a):Ten Maluszek ma jakiejś problemy ze skóra? Bo ma takie łyse placki na mordce właśnie nie wiem co to jest, to mi wyglądało na jakieś takie blizny... czy coś, możliwe, że mama mogła go gdzieniegdzie ugryźć ?? Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Na dobranoc idziemy na wirtualny spacerek kochana psinko razem ze swoim szczeniaczkiem !! :painting::painting: Quote
fizia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Do góry biedaki!! Chyba okropnie niewygodnie musi się Im chodzić po tych kratach... Quote
Matusz Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Lejla szybko pokaż się na pierwszej !! Nikt nie zauważa twojego rozpaczliwego płaczu ???????????????:shake::shake::shake::shake::shake: Quote
basia0607 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 W tych klatkach jest bardzo mało miejsca.łapki wpadaja w otwory.Widok jest straszny a najgorsze jest to ,że nie ma mozliwości powiekszyc powierzchni schroniska ,a psow przybywa! Serce sie kroi ! Quote
Recommended Posts