Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LEJLA - sunia rozpaczliwie błaga by zabrać ją ze schroniska !! Wyje tak rozpaczliwie, że słychać ją wszędzie... Z rozpaczy i desperacji gryzie lisią klatkę,by wydostać się z niej... tak bardzo prosi o zabranie jej ze schroniska i nowy dom !! :-(:-(:-(
Razem ze swoim 6 tygodniowym szczeniakiem prosi o dom!

Na razie mam tylko zdjęcia szczeniaczka, i film z Lejlą, zdjęcia postaram sie zrobić w piątek.

Film z Lejlą:-( -->> http://www.youtube.com/watch?v=ekkEMnGxJ0A

Kontakt: [email protected] lub PW matusz5

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lejla pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :)

Już jutro będę u Ciebie, będę życzył Ci i twojemu szczeniaczkowi Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-(Tak bardzo bym chciał bys miała już swój domek, swój ciepły kąt, swoją miskę, swoją rękę do głaskania, serce, które by Cie kochało !!

Posted

fizia napisał(a):
Ten Maluszek ma jakiejś problemy ze skóra? Bo ma takie łyse placki na mordce

właśnie nie wiem co to jest, to mi wyglądało na jakieś takie blizny... czy coś, możliwe, że mama mogła go gdzieniegdzie ugryźć ??

Posted

W tych klatkach jest bardzo mało miejsca.łapki wpadaja w otwory.Widok jest straszny a najgorsze jest to ,że nie ma mozliwości powiekszyc powierzchni schroniska ,a psow przybywa!
Serce sie kroi !