Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ot wymęczyła mnie dzisiaj panna na spacerze ;)...

ale po kilkunastu minutach już idzie ładnie i spokojnie (w miarę)...
jest naprawdę kochaną sunią i regularnie wyprowadzana zachowuje czystość...
bardzo cierpi w zamknięciu....

dostała dziś frontline....

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
To może trzeba jej założyć Allegro w innym dziale - cudowne śroski odchudzające?... :evil_lol:

hehehe,moze i tak :evil_lol::evil_lol:

Posted

TEn pies mnie dzisiaj doprowadził prawie do zawału....

tak mnie przegoniła....tak mną szarpała...tak rwala do przodu...że siłownia to jest nic...pot lał się ze mnie normalnie strużką...az sobie głowę wodą mineralną musiałam polac....uffffffff....

i potem dochodziłam do siebie leżąc na trawie....:evil_lol:...a ona wzięła się za trenowanie matusza

Posted

Allegro Lejli trwa jeszcze dwa dni. Jak się skończy to do aukcji dam nowsze i bardziej aktualne fotki. :cool3:

Ale z tych lepszych wieści to jest pod obserwacją. :loveu: Tzn ktoś na allegro ją obserwuje. :evil_lol: Teraz trzeba tylko trzymać kciuki by to był domek przyszły. :multi:

Posted

Po powrocie ze spaceru wystawiliśmy misko z woda przed budynek, żeby towarzystwo sie napiło....i co zrobiła Lejla...

chciała się w misce wykąpać ;)...odrazu wsadziła łapy....ale jakoś się nie zmieściła ;)

ona zawsze "do wody...do wody....do wody"....jak były kiedyś kałuże...to do każdej musiała wejść Lejla...do każdej..

Posted

Lejla oczywiście była na weekendowym spacerku....

martwimy sie o nią....bo siedzi w tej bardzo ciasnej klatce....a co sie stanie jak nie znajdzie domu i przyjdzie zima? :-( klatka bez budy....

Posted

Aga, p. Ewa mówiła mi wczoraj, że jest jedna dziewczyna od nas z Ostródy zainteresowana Lejlą, Ewa oczywiście uprzedziła o tym, że może jej coś poniszczyć itd, miała się zastanowić i przyjść jak coś...

• 2 weeks later...
Posted

Lejla przepraszam, że tak długo mnie nie było u ciebie :oops:

jutro mam egzamin na prawko, muszę sie uczyć z testów, już w sobotę się zobaczymy kochana moja psinko:calus:

Posted

Lejla na wczorajszym spacerku ;) Tym razem była z Lidką, Lidka już po spacerze stwierdziła " Wymęczyła mnie ta Lejla" :evil_lol::evil_lol: Zapraszamy wszystkich chętnych, Lejla pomoże spalić trochę kg kto ma ich za dużo ;):evil_lol::evil_lol:

Posted

jeśli nadal potrzeba zrobić papierowe ogłoszenie, to piszcie do mnie na pw + link do tego wątku + telefon kontaktowy do zamieszczenia na ogłoszeniu + ew. link do postu w którym są dobre (wyraźne po zmniejszeniu) zdjęcia na ogłoszenie!

Posted

przemas-ol napisał(a):
A ja miałem dzisiaj zaszczyt poznać Lejle. To cudowny psiak. Przeciągneła mnie przez cały las ;P

To super, że Lejla ma nowego wujka na spacerki!:multi:

Posted

matusz5 napisał(a):
Lejla potrzebuje domku na wczoraj !! pokochaj ją a ona pokocha Cię 2 razy mocniej !!

To prawda. Gdy byłem z nią na spacerku to ona wtulała sie mi do nogi, a potem szczekała, żebym z nią pobiegł do lasu :) :evil_lol: