Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ot wymęczyła mnie dzisiaj panna na spacerze ;)... ale po kilkunastu minutach już idzie ładnie i spokojnie (w miarę)... jest naprawdę kochaną sunią i regularnie wyprowadzana zachowuje czystość... bardzo cierpi w zamknięciu.... dostała dziś frontline.... Quote
Matusz Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No to Lejla chociaż się wybiegała z ciotką ;) Ja już za tydzień będę w schronie ;) To pobiegamy razem kochana sunio :calus: Quote
Matusz Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Lejla już w sobotę pójdziemy na spacerek ;) :calus: Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Lejla na dzisiejszym spacerku ;) Ale z nią to można kalorii spalić:D Quote
halbina Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 To może trzeba jej założyć Allegro w innym dziale - cudowne śroski odchudzające?... :evil_lol: Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 halbina napisał(a):To może trzeba jej założyć Allegro w innym dziale - cudowne śroski odchudzające?... :evil_lol: hehehe,moze i tak :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 TEn pies mnie dzisiaj doprowadził prawie do zawału.... tak mnie przegoniła....tak mną szarpała...tak rwala do przodu...że siłownia to jest nic...pot lał się ze mnie normalnie strużką...az sobie głowę wodą mineralną musiałam polac....uffffffff.... i potem dochodziłam do siebie leżąc na trawie....:evil_lol:...a ona wzięła się za trenowanie matusza Quote
Franca81 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Allegro Lejli trwa jeszcze dwa dni. Jak się skończy to do aukcji dam nowsze i bardziej aktualne fotki. :cool3: Ale z tych lepszych wieści to jest pod obserwacją. :loveu: Tzn ktoś na allegro ją obserwuje. :evil_lol: Teraz trzeba tylko trzymać kciuki by to był domek przyszły. :multi: Quote
Aga_Mazury Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Po powrocie ze spaceru wystawiliśmy misko z woda przed budynek, żeby towarzystwo sie napiło....i co zrobiła Lejla... chciała się w misce wykąpać ;)...odrazu wsadziła łapy....ale jakoś się nie zmieściła ;) ona zawsze "do wody...do wody....do wody"....jak były kiedyś kałuże...to do każdej musiała wejść Lejla...do każdej.. Quote
Franca81 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Mateusz Allegro jest non stop wystawiane ;) Moze czasem bylo kilka dni opoznienia ale mnie wtedy nie bylo w Opolu. :razz: To apropo tematu watku :mad: Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Lejla na dzisiejszym spacerku ! ;) Tutaj grzecznie siedzi w oczekiwaniu na rzut kiełbachą od Agi ;) Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Lejla oczywiście była na weekendowym spacerku.... martwimy sie o nią....bo siedzi w tej bardzo ciasnej klatce....a co sie stanie jak nie znajdzie domu i przyjdzie zima? :-( klatka bez budy.... Quote
Matusz Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Aga, p. Ewa mówiła mi wczoraj, że jest jedna dziewczyna od nas z Ostródy zainteresowana Lejlą, Ewa oczywiście uprzedziła o tym, że może jej coś poniszczyć itd, miała się zastanowić i przyjść jak coś... Quote
Matusz Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Lejla przepraszam, że tak długo mnie nie było u ciebie :oops: jutro mam egzamin na prawko, muszę sie uczyć z testów, już w sobotę się zobaczymy kochana moja psinko:calus: Quote
Matusz Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Lejla dzisiaj była na spacerku ;) Ona jest po prostu kochana !! :loveu::loveu: Kto daj jej domek ? ten jedyny, ten właśnie jej domek Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Lejla na wczorajszym spacerku ;) Tym razem była z Lidką, Lidka już po spacerze stwierdziła " Wymęczyła mnie ta Lejla" :evil_lol::evil_lol: Zapraszamy wszystkich chętnych, Lejla pomoże spalić trochę kg kto ma ich za dużo ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Legion23 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 jeśli nadal potrzeba zrobić papierowe ogłoszenie, to piszcie do mnie na pw + link do tego wątku + telefon kontaktowy do zamieszczenia na ogłoszeniu + ew. link do postu w którym są dobre (wyraźne po zmniejszeniu) zdjęcia na ogłoszenie! Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A ja miałem dzisiaj zaszczyt poznać Lejle. To cudowny psiak. Przeciągneła mnie przez cały las ;P Quote
solito Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 przemas-ol napisał(a):A ja miałem dzisiaj zaszczyt poznać Lejle. To cudowny psiak. Przeciągneła mnie przez cały las ;P To super, że Lejla ma nowego wujka na spacerki!:multi: Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Oj ma, ma i Wujek bedzie jeździł do Lejly co tydzień w soboty w miare możliwości :) Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 matusz5 napisał(a):Lejla potrzebuje domku na wczoraj !! pokochaj ją a ona pokocha Cię 2 razy mocniej !! To prawda. Gdy byłem z nią na spacerku to ona wtulała sie mi do nogi, a potem szczekała, żebym z nią pobiegł do lasu :) :evil_lol: Quote
Franca81 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Izabela124.']Sunia ma allegro? Ma. :cool3: Francowata ciocia dba by Lejla ciągle była na allegro. :cool3: http://www.allegro.pl/item210334196__pokochaj_cudowna_lejle_.html Tylko francowata ma problemy z pamięcią i jak wystawi aukcje to zapomina podać linki do nich na wątkach. :oops: Quote
Recommended Posts