an1a Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Trzeba go umieścić w lecznicy i zrobić badania. Quote
an1a Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Badanie kału to kwestia dostarczenia próbek do weta. Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) [quote name='an1a']Trzeba go umieścić w lecznicy i zrobić badania.[/QUOTE] Aniu czy nie dacie rady pomóc Wandzie? Ten piesio by umarł w schronie.... Ja wracam dopiero we wtorek. gdybym była w Polsce pojechałabym ,żeby pomóc Wandzi. Są pieniądze z bazarku, za benzynę zwrócimy. Edited February 3, 2013 by ewu Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='elik']Nie tylko z tym smutaskiem, z obu co będzie, bo podobno DT chcą żeby sprawdzić oba. Rozumiem to, ale czy Wandzia da radę zrobić to przed wyjazdem do szpitala. Ona sama chora i potrzebuje wsparcia, a tu tyle problemów. Zaczynam żałować, że przekonywałam ją, że damy radę, żeby wyciągnęła je z tego cholernego schronu :-([/QUOTE] Elu musimy Warszawiaków poprosić o pomoc. Ważne ,że są domki i pieski da się uratować. Załuję,że jestem tak daleko, we środę mogłabym pojechać ale czy to coś da. Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [B]Ciocie z Warszawy błagamy o pomoc. Kto podjedzie jutro do Siedlec do Wandy? Za paliwo zwrócimy.[/B] Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Bądźcie w kontakcie z dt żeby nie przepadł. Wandzia niech weźmie taksówką szarego do weta i kupkę biało-szarego do sprawdzenia. Quote
an1a Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Nie możemy urwać się z pracy, a po pracy jest 5 psów do ogarnięcia. Będę myśleć rano, bo wstaję za 5h. Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='an1a']Nie możemy urwać się z pracy, a po pracy jest 5 psów do ogarnięcia. Będę myśleć rano, bo wstaję za 5h.[/QUOTE] A znajomych nie macie? Może za zwrot paliwa ktoś by się zgodził. Quote
an1a Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Odnośnie wyprowadzenia psów? Tylko rozmawiamy o dowiezieniu ich do weta czy do warszawy?? Musiałabym wziąć ze sobą Nera, bo zabija ludzi, a poniedziałek odpada ze względu na pracę... Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='an1a']Odnośnie wyprowadzenia psów? Tylko rozmawiamy o dowiezieniu ich do weta czy do warszawy?? Musiałabym wziąć ze sobą Nera, bo zabija ludzi, a poniedziałek odpada ze względu na pracę...[/QUOTE] Jednego chyba do Warszawy ale po sprawdzeniu u weta, szarego do weta. Do wtorku pieska trzeba dowieźć do Warszawy.... Quote
elik Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='ewu'][B]Ciocie z Warszawy błagamy o pomoc. Kto podjedzie jutro do Siedlec do Wandy? Za paliwo zwrócimy.[/B][/QUOTE] Basiu, ale po co mają jechać do Wandzi ? Na razie w pierwszej kolejności trzeba zdiagnozować szaraczka i w zależności od diagnozy zastanowić się co robić dalej. [quote name='ewu']Bądźcie w kontakcie z dt żeby nie przepadł. Wandzia niech weźmie taksówką szarego do weta i kupkę biało-szarego do sprawdzenia.[/QUOTE] Jutro będę dzwonić i zapytam o tą decyzję odnośnie testu na parwo. Mam nadzieję, że Wandzia mnie posłucha i pojedzie jutro taryfą do weta. [quote name='an1a']...Musiałabym wziąć ze sobą Nera, bo zabija ludzi...[/QUOTE] Kogo chcesz unicestwić ? :) Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Elu myślałam żeby ktoś pomógł Wandzi i przy okazji zabrał tricolorka po badaniu do dt do Warszawy. Quote
an1a Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Badania z kału nie są chyba od razu, tylko dzień po dostarczeniu próbek. Najwcześniej mogłyby jechać pewnie we wtorek. Quote
elik Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) [quote name='ewu']Elu myślałam żeby ktoś pomógł Wandzi i przy okazji zabrał tricolorka po badaniu do dt do Warszawy.[/QUOTE] To dobry pomysł. Czy ktoś mógłby pomóc Wandzi ? [quote name='ewu']Podam Ci numer - zadzwoń do Wandy.[/QUOTE] Jesten z Wandzią w stałym kontakcie telefonicznym. Ostatnio rozmawiałam z nią przed czterdziestoma minutami, ale już dzwonię, bo faktycznie z tym numerem konta coś za długo zwleka. Musiałam ja przekonywać, że też należy się jej zwrot kasy za weta itp. Może znowu się Jej odwidziało :) Edited February 4, 2013 by elik Quote
an1a Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Elik nikogo, tylko ten krzywy mózg musi być pod moją kontrolą i ma we Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='an1a']Badania z kału nie są chyba od razu, tylko dzień po dostarczeniu próbek. Najwcześniej mogłyby jechać pewnie we wtorek.[/QUOTE] Niech Wandzia weźmie kupolca tricolorka . Szarego musi zbadać wet, taksówka konieczna. Quote
an1a Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Elik nikogo, tylko ten krzywy mózg musi być pod moją kontrolą i ma wtedy wycieczkę do Siedlec :evil_lol: Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='elik']Jesten z Wandzią w stałym kontakcie telefonicznym. Ostatnio rozmawiałam z nią przed czterdziestoma minutami, ale już dzwonię, bo faktycznie z tym numerem konta coś za długo zwleka. Musiałam ja przekonywać, że też należy się jej zwrot kasy za weta itp. Może znowu się Jej odwidziało :)[/QUOTE] Ja Jej w zeszłym tygodniu wysłałam 2 pw z prośbą o numer konta.....Nawet się bałam, że się obraziła bo to twrda Kobieta w negocjacjach:) Quote
an1a Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ok, czyli najpierw badanie, a szczeniaki i tak muszą być zabrane 5.02 Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='an1a']Badania z kału nie są chyba od razu, tylko dzień po dostarczeniu próbek. Najwcześniej mogłyby jechać pewnie we wtorek.[/QUOTE] A we wtorek dalibyście radę wziąć tricolorka do Warszawy? Quote
ewu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) [quote name='an1a']Ok, czyli najpierw badanie, a szczeniaki i tak muszą być zabrane 5.02[/QUOTE] Muszą....... Edited February 4, 2013 by ewu Quote
an1a Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) Enia w tygodniu odpada? Edited February 4, 2013 by an1a Quote
elik Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='ewu']Ja Jej w zeszłym tygodniu wysłałam 2 pw z prośbą o numer konta.....Nawet się bałam, że się obraziła bo to twrda Kobieta w negocjacjach:)[/QUOTE] Basiu posłałam nr konta na PW Quote
Recommended Posts