teqquila Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 hehe sliczne foty :) Madzia sliczna ta wydra Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: foty?:lying: haha Madzia sie bawi z wydrą w aportowanie:evil_lol: No z kimś się muszę bawić:niewiem::niewiem::diabloti: [quote name='teqquila']hehe sliczne foty :) Madzia sliczna ta wydra Dzięki:p :p [quote name='Vectra']a gdzie piesek ma kapok :mad: Mam lepszy patent - do tyłka napakować korków i się będzie unosił na wodzie:diabloti: :diabloti: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Vectra napisał(a):kamieniami wypchaj :diabloti: Na to nie wpadłam:multi::diabloti: :diabloti: dealer napisał(a):halo rybeczki:loveu: Cześć słoneczko:loveu: Quote
Magda-Amir Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dobry wieczór :grins: :p ahhh jaki piekny plywający fafun :cool3: :loveu: Amir jak widzi wode to spada gdzie pieprz rośnie :roll: takie mam psa plywaka :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 noooo cudna z niego wyderka:loveu::loveu::loveu::evil_lol: ale masz pływaka:lol: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Magda-Amir']dobry wieczór :grins: :p ahhh jaki piekny plywający fafun :cool3: :loveu: Amir jak widzi wode to spada gdzie pieprz rośnie :roll: takie mam psa plywaka :diabloti: Hi hi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj:razz: [quote name='Imbir1'] noooo cudna z niego wyderka:loveu::loveu::loveu::evil_lol: ale masz pływaka:lol: A no mam:grins::grins: Quote
ferraribox Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Imbir1'] noooo cudna z niego wyderka:loveu::loveu::loveu::evil_lol: ale masz pływaka:lol: I to prawdziwa wyderka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
panienkabubu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :mdleje: ale pieeeeekna woda :mdleje: dzisiaj u nas od 15 burze non stop :( nie mamy nawet jak wyjsc na dluzszy spacerek :( i zazdroszcze tak chetnie aportujacych psiakow no............... szkoda, ze bernardyny nie sa takie zwinne i chetne do tego :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 ferraribox napisał(a):I to prawdziwa wyderka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Hi hi, Otylia w psiej skórze;) ;) :evil_lol: panienkabubu napisał(a)::mdleje: ale pieeeeekna woda :mdleje: dzisiaj u nas od 15 burze non stop :( nie mamy nawet jak wyjsc na dluzszy spacerek :( i zazdroszcze tak chetnie aportujacych psiakow no............... szkoda, ze bernardyny nie sa takie zwinne i chetne do tego :evil_lol: U nas dziś cały dzień było gorąco:cool3: :cool3: :cool3: Ale na pewno mają wiele innych zalet:loveu: Quote
Paula Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Cześć Madzia :multi: O qrde, fotki :crazyeye: Szok normalnie ;) :loveu: Quote
Imbirka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Helloł mamcia, wstawaj, do urzędu nie idziesz? :evil_lol::cool3: Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 tak mają :evil_lol: masa i ślina :evil_lol: Quote
bonita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Córcia, a czemu Ty nie pływała ;) Wchodzę żeby dzień dobry powiedzieć, a tu taki szok-foty:crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow i ja zszokowana Magdaleno Tyszanko:loveu:tyle fotasków:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 rybcia???? czy żabcia????:eviltong: Cooodowny faflunek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madzia :multi: O qrde, fotki :crazyeye: Szok normalnie ;) :loveu: A czy to jakaś nowość, że w naszym blogasku są fotki:niewiem::evil_lol: :evil_lol: [quote name='Imbir1']Helloł mamcia, wstawaj, do urzędu nie idziesz? :evil_lol::cool3: Śmiej się wyrodne dziecko - tak się składa, że idę:angryy: :angryy: :angryy: Ale dziś już ostatni raz i niech sobie robią co chcą;) [quote name='panienkabubu']tak mają :evil_lol: masa i ślina :evil_lol: I to jest właśnie najlepsiejsze:multi: :multi: [quote name='bonita']Córcia, a czemu Ty nie pływała ;) Wchodzę żeby dzień dobry powiedzieć, a tu taki szok-foty:crazyeye::evil_lol: Ja nie pływała, chociaż miałam ochotę, ale tam zakaz kąpieli:cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow i ja zszokowana Magdaleno Tyszanko:loveu:tyle fotasków:multi::multi::multi:[/FONT] Czy Wy nie przesadzacie z tymi fotkami;) :evil_lol: :evil_lol: Witaj:loveu: [quote name='evaxon']fotki fotki .. czy sa tu nowe fotki:diabloti: Będą wieczorem:grins::grins::diabloti: [quote name='caroolcia']rybcia???? czy żabcia????:eviltong: Cooodowny faflunek :loveu: :loveu: :loveu: Hi hi:evil_lol: :evil_lol: Witaj:loveu: i dzięki:loveu: Ale grzeje:multi: :multi: Skoczę tylko do urzędu:angryy: i na dach:evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 sama chętnie w ten upał wskoczyłabym popływac, nawet za aportem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 będziesz udawać skrzypka na dachu? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 caroolcia napisał(a):sama chętnie w ten upał wskoczyłabym popływac, nawet za aportem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Uwierz mi, że ja też;) :evil_lol: dealer napisał(a):dzien i dobry.....dawno fotek nie bylo:cool1: Font mła luba:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: panienkabubu napisał(a):będziesz udawać skrzypka na dachu? :evil_lol: Buhahhaa:evil_lol: :evil_lol: Coś w tym rodzaju:roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts