Medorowa Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='teqquila']Madzia no co ty do pracy :diabloti: Witaj :evil_lol: No właśnie:roll: [quote name='Alicja']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: pisaj coś więcej :razz: Nom do sklepu z ciuchomi;);) [quote name='clockwork']do jakiej pracy?????? :razz::razz::razz: i po co ........ :roll: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... zapomniałaś wysłać aparat do reklamacji???? i dupa?? musisz zarobić na nowy????:grins: Do takiej jak wyżej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hie hie, np:eviltong::eviltong::eviltong: A aparat jutro/góra pojutrze wyśle:roll: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Medorowa'] Nom do sklepu z ciuchomi;) no to robota spoko ;) Do takiej jak wyżej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hie hie, np:eviltong::eviltong::eviltong: A aparat jutro/góra pojutrze wyśle:roll: a dlaczemu góra a nie TY :crazyeye::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Fuga***']siemka, Medorki :-) :loveu::loveu::loveu::hand: [quote name='Alicja']a dlaczemu góra a nie TY :crazyeye::evil_lol: Bo jej to na peweno szybciej "pójdzie" niż mi:B-fly::evil_lol::evil_lol: rok czasu:mdleje: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Medorowa napisał(a): A ja od jutra najprawdopodobniej ide do pracy:mdleje::mdleje: buahhaahahhahaha:grin::grin::grin: Medorowa napisał(a): A aparat jutro/góra pojutrze wyśle:roll: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Medorowa Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 evaxon napisał(a):buahhaahahhahaha:grin::grin::grin: :roflt::roflt::roflt::roflt: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Sioo mi stąd siło nieczysta:obrazic: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Medorowa napisał(a)::icon_roc::icon_roc::icon_roc:Sioo mi stąd siło nieczysta:obrazic: sie myłam .. i to nie tylko tyłek:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Madziu ....................wysyłamy aparacik;) Quote
Medorowa Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='evaxon']sie myłam .. i to nie tylko tyłek:razz::diabloti: GraTki:Rose::Rose::Rose: [quote name='Alicja']Madziu ....................wysyłamy aparacik;) Na pewno, nie mam kasy na nowy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Medorowa napisał(a):GraTki:Rose::Rose::Rose: :loveu: wiedzialam ze to docenisz:loveu: Quote
Medorowa Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 evaxon napisał(a)::loveu: wiedzialam ze to docenisz:loveu: DoBranoc:hand::hand: Quote
e.v.a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Medorowa napisał(a):DoBranoc:hand::hand: idziesz spac??:diabloti: Quote
BeaC Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Alicja']w koopie raźniej i cieplej:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicja'].....ta a teraz będzie występować w programie ...:hmmmm: wzruszyła mnie twoja historia ....czy jakos tak to szło :roll: [quote name='clockwork']gupia.. w "wybacz mi" czy coś w ten deseń :roll: [quote name='Alicja']:hmmmm: wybocz mi :cool1:...a nie zerwane wiązadła :roll: niby CAŁY dzien siedzą na dogo.......... a jednak mylilam się w międzyczasie oglądają TV.......:diabloti::diabloti::diabloti: HEJ piękna nie wiem czy ty juz wstanięta.......... ale UWAGA LANS fotki są u mnie:diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='BeaC']i cieplej:diabloti::diabloti::diabloti: niby CAŁY dzien siedzą na dogo.......... a jednak mylilam się w międzyczasie oglądają TV.......:diabloti::diabloti::diabloti: HEJ piękna nie wiem czy ty juz wstanięta.......... ale UWAGA LANS fotki są u mnie:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...program TV czytają ;)....UWAGA to też program w TV;) Witanko :multi::multi:....wstałaś do tej pracy :razz: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cześć Magdalno przyszłam looknąć czy jestes cała po tym przelatywaniu Blogasków :razz::diabloti: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Cześć Magdalno przyszłam looknąć czy jestes cała po tym przelatywaniu Blogasków :razz::diabloti: na pewno :razz: ona ma w tym praktyke :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='evaxon']idziesz spac??:diabloti: Nie, no co Ty:stupid:, o tej godzinie:roll::roll::roll: [quote name='BeaC']i cieplej:diabloti::diabloti::diabloti: niby CAŁY dzien siedzą na dogo.......... a jednak mylilam się w międzyczasie oglądają TV.......:diabloti::diabloti::diabloti: HEJ piękna nie wiem czy ty juz wstanięta.......... ale UWAGA LANS fotki są u mnie:diabloti: Lanserka:cool1::cool1::cool1: Później zobaczem:grins: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...program TV czytają ;)....UWAGA to też program w TV;) Witanko :multi::multi:....wstałaś do tej pracy :razz: Noo:placz::placz: [quote name='apple']Cześć Magdalno przyszłam looknąć czy jestes cała po tym przelatywaniu Blogasków :razz::diabloti: Cała i zdrowa, dziękuję:grins::grins: Idę... chyba, Jezu jak mi się nie chce ...iść czy nie iśćć... oto jest pytanie. Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']na pewno :razz: ona ma w tym praktyke :loveu::loveu: :roll::roll::roll:no ale cze:hand: Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']nie ić :grins: Byłom:grins::diabloti::diabloti: Mam przyjść o 14 na "okres próbny" - muszę napisać CV - ale jak to się robiło, to nie ch..olery nie pamiętam:evil_lol::roll: Quote
clockwork Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Medorowa']Byłom:grins::diabloti::diabloti: Mam przyjść o 14 na "okres próbny" - muszę napisać CV - ale jak to się robiło, to nie ch..olery nie pamiętam:evil_lol::roll: po prostu piszesz: ja Magda Medorowa.. pragne podjąć u was prace bo: wy pragniecie abym podjęła u was prace bo: jestem naj piękniejsza jestem najmądrzejsza TYLKO JA nadaje sie na to stanowisko jestem komunikatywna, dyspozycyjna, mało wymagająca..... prosze o stanowisko kierownicze za min...?????. wynagrodzenia (5 cyfr;)) mniejsze wynagrodzenie jest możliwe tylko w przypadku otrzymania pracy na stoisku z męską bielizną ... powinno poskutkować :loveu:;) Quote
Medorowa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='clockwork']po prostu piszesz: ja Magda Medorowa.. pragne podjąć u was prace bo: wy pragniecie abym podjęła u was prace bo: jestem naj piękniejsza jestem najmądrzejsza TYLKO JA nadaje sie na to stanowisko jestem komunikatywna, dyspozycyjna, mało wymagająca..... prosze o stanowisko kierownicze za min...?????. wynagrodzenia (5 cyfr;)) mniejsze wynagrodzenie jest możliwe tylko w przypadku otrzymania pracy na stoisku z męską bielizną ... powinno poskutkować :loveu:;) Co ja bym bez Ciebie zrobiła:loveu::loveu::loveu: Chcę taką pracę, chcę:evil_lol: [quote name='teqquila']KLockowa Madzia Witaj Cze:loveu:;););) Napisałam:roll: Teraz muszę zapindalać do mojej mamy do pracy to wydrukować, bo ja nie posiadam osobistej, prywatnej drukarki:roll::flaming: Tylko, że ja dalej nie wiem, czy aby na pewno chcę tam pracować. Niby fajnie, mały sklepik, dwie minuty drogi do pracy (jest na tej samej ulicy), pracuje tam moja znajoma, no i; a) zarobiłabym sobie na - ciuchy - samochód(:roll::roll::roll: raczej kredyt:evil_lol:) - ciuchy - wakacje moich marzeń - więcej ciuchów - no i zawsze miałabym ten SWÓJ grosz w kieszeni Zobaczymy, jak to dzisiaj będzie ... Quote
teqquila Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Madzia przeciez ie musisz tam cale zycie pracowac popracujesz troche i tyle poziej mozesz gdzie idzeije Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Klocusiowa :cool2: Madziu medorowa będzie Okey ;) Quote
Recommended Posts