malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 apple napisał(a): P.S. A nie zapomniałaś ty z nim wyjść?????:cool1: hahaha też o tym pomyślałam - albo wyjść albo nakarmić, bo przecieżn ie robiłby tego z miłości do medorowej :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha też o tym pomyślałam - albo wyjść albo nakarmić, bo przecieżn ie robiłby tego z miłości do medorowej :evil_lol: Też tak myslę tym bardziej że Medorowa się jeszcze dzisiaj nie objawiła swoją piekną osobą. Więc pewno jeszcze śpi. Biedne psy:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Cholera:roll: Za dużo nagadałyscie:roll: Później odpiszę:evil_lol: Spadam sobie na zakupki, coby wyglądać jeszcze ćliczniej, choć nie wiem czy to możliwe:hmmmm::B-fly: KWM :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Medorowa napisał(a):Cholera:roll: Za dużo nagadałyscie:roll: Później odpiszę:evil_lol: Spadam sobie na zakupki, coby wyglądać jeszcze ćliczniej, choć nie wiem czy to możliwe:hmmmm::B-fly: KWM :B-fly::B-fly::B-fly: Co mi kupisz???? :cool3: Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Medorowa napisał(a):Cholera:roll: Za dużo nagadałyscie:roll: Później odpiszę:evil_lol: Spadam sobie na zakupki, coby wyglądać jeszcze ćliczniej, choć nie wiem czy to możliwe:hmmmm::B-fly: KWM :B-fly::B-fly::B-fly: buahahahahahahaha Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 evaxon napisał(a):buahahahahahahaha Idź, zobacz, jak obradują u Ciebie "ciała pedagogiczne"... Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jagoda* napisał(a):Idź, zobacz, jak obradują u Ciebie "ciała pedagogiczne"...papla:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 doberekkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!! nic wiecej nie powiem hihihih Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jagoda* napisał(a):Idź, zobacz, jak obradują u Ciebie "ciała pedagogiczne"... byłam i widziałam..az brak mi słow:shake::shake::shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Cholera:roll: Za dużo nagadałyscie:roll: Później odpiszę:evil_lol: [FONT=Arial]TO ONE :grins:[/FONT] Spadam sobie na zakupki, coby wyglądać jeszcze ćliczniej, choć nie wiem czy to możliwe:hmmmm::B-fly: :loveu::loveu::loveu: KWM :B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Arial]z wzajemnoscia :multi: kupilas mi cos :hmmmm: [/FONT] Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 apple napisał(a):Co mi kupisz???? :cool3: A co byś chciała:grins::grins: evaxon napisał(a):buahahahahahahaha :hmmmm:No co:niewiem: Jagoda* napisał(a):Idź, zobacz, jak obradują u Ciebie "ciała pedagogiczne"... Tak, ić;) Doberek:loveu: apple napisał(a):papla:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: zuzolandia napisał(a):doberekkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!! nic wiecej nie powiem hihihih No to doberek:grins::grins: evaxon napisał(a):byłam i widziałam..az brak mi słow:shake::shake::shake::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale doopa, doopa, dooopa:wallbash::wallbash::wallbash: Nabyłam tylko kolczyki:roll: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 poka poka kolczyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Co ja bym kciała :???: Ahhhh już wymiewniam:buty, spodnie, krutke, czape i tego no laptopka :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]TO ONE :grins:[/FONT] [FONT=Arial]z wzajemnoscia :multi: kupilas mi cos :hmmmm: [/FONT] Wiem:roll::roll::roll: To zawsze robią ONE:loveu: :loveu: A co byś ciała:cool3::cool3: [quote name='zuzolandia']poka poka kolczyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buhahahahaha, zapraszam do Złotoryi, bo innej możliwości nie widzę:evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle, to nic nadzwyczajnego ( chociaż na mnie wszystko wygląda nadzwyczjnie:B-fly::B-fly::B-fly:):evil_lol: Ostatnio miałam cudne kolczyki:loveu: i złamało mi sie zapięcie:placz::placz::placz: [quote name='apple']Co ja bym kciała :???: Ahhhh już wymiewniam:buty, spodnie, krutke, czape i tego no laptopka :evil_lol: To pisaj list do Św. Mikołaja:diabloti::diabloti: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa'] A tak w ogóle, to nic nadzwyczajnego ( chociaż na mnie wszystko wygląda nadzwyczjnie:B-fly::B-fly::B-fly:):evil_lol: Buahahahaha! Bo nie widzialaś mnie [quote name='Medorowa']Ostatnio miałam cudne kolczyki:loveu: i złamało mi sie zapięcie:placz::placz::placz: A mnie się zgubił wkręt od ulubionych kolczyków więc możesz mi nowe kupić na gwiazdke :cool3: [quote name='Medorowa'] To pisaj list do Św. Mikołaja:diabloti::diabloti: No przecież właśnie napisałam:roll:. Nie dostałaś? Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Buahahahaha! Bo nie widzialaś mnie A mnie się zgubił wkręt od ulubionych kolczyków więc możesz mi nowe kupić na gwiazdke :cool3: No przecież właśnie napisałam:roll:. Nie dostałaś? Nie ważne:roll: Ważne, że widziałam siebie:B-fly: :siara: A czy ja wyglądam na Świętego:icon_roc::icon_roc: No moża pare kilo powinnam zrzucić, ale nie przesadzajmy:watpliwy: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Medorowa napisał(a):Nie ważne:roll: Ważne, że widziałam siebie:B-fly: :siara: A czy ja wyglądam na Świętego:icon_roc::icon_roc: No moża pare kilo powinnam zrzucić, ale nie przesadzajmy:watpliwy: Na świętego nie ale na Śniętą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 poka kolczyki w kształcie doopy poka:multi: Quote
Rinuś Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ello:multi: a Wy dalej gadacie o tym kto kogo widział?:razz: Quote
Izabela124. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba. Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty, wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty, że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie. Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]....a kto kogo widzial :hmmmm:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 jo niy wiym ;-) jo nic niy rozumia ;-) Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']jo niy wiym ;-) jo nic niy rozumia ;-) [FONT=Arial]to tak jak jo :hmmmm:[/FONT] Quote
Recommended Posts