zuzolandia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 http://img502.imageshack.us/img502/7572/dd6zl0.jpg hmmmmmmmmm tyz momy tako pilecka Zuzola ukradla ze sklepu zoo hihihihihihihihhiih witankoooo wstawiajaca sraroci z poczatku galerii hihihihihihhiihhiih Quote
Jagoda1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Miziu, miziu dla Seniorka:loveu:. http://img502.imageshack.us/img502/8717/dd5yn5.jpg Dla Medzia też, oczywiście... Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 hieloł madziunia :multi::multi::multi: dzis wtorek, nie ma karaoke... wiec gdzie jesteś??? :razz::razz: Quote
e.v.a Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']hieloł madziunia :multi::multi::multi: dzis wtorek, nie ma karaoke... wiec gdzie jesteś??? :razz::razz: pije pewnie gdzies:razz::razz: Quote
Medorowa Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='zuzolandia']http://img502.imageshack.us/img502/7572/dd6zl0.jpg hmmmmmmmmm tyz momy tako pilecka Zuzola ukradla ze sklepu zoo hihihihihihihihhiih witankoooo wstawiajaca sraroci z poczatku galerii hihihihihihhiihhiih Buhaha:evil_lol:Kradziejka:cool3::cool3: Ciii.;) [quote name='Jagoda*']Miziu, miziu dla Seniorka:loveu:. http://img502.imageshack.us/img502/8717/dd5yn5.jpg Dla Medzia też, oczywiście... Miziu miziu przekazane;):loveu: [quote name='clockwork']hieloł madziunia :multi::multi::multi: dzis wtorek, nie ma karaoke... wiec gdzie jesteś??? :razz::razz: No tutaj se jezdem:grins: Hellow:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']pije pewnie gdzies:razz::razz: Niet:lol!: Oglądałam Kolekcjonera:smhair2::smhair2::smhair2::smhair2: Quote
Paula Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Medorowa napisał(a):Oglądałam Kolekcjonera:smhair2::smhair2::smhair2::smhair2: Dobry :razz: Oglądałam ze 3 razy, potem byli Chirurdzy :grins: Quote
Medorowa Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Paula_ napisał(a):Dobry :razz: Oglądałam ze 3 razy, potem byli Chirurdzy :grins: Chirurgów nie oglądałam, kurcze, nawet nie wiedziałam, ze są:roll::roll::roll: Ale musiałam iść z Rudym na siku:eviltong: Quote
Medorowa Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 zuzolandia napisał(a):sadomasochistka ;-) uuuuuuuuuuuu :siara::siara::siara: :diabloti: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wpadłam zobaczyć co słychać w Medorowie- a tu cisza - no tak jak sie po nocach siedzi:cool1: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witanko :multi::multi::multi:...wlascicielko Medorka i Dinusia :grins: Quote
emdziolek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Siemanko koleżanko:evil_lol::multi: Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 to ja:diabloti: witam się z rana, bo potem może mnie nie być Quote
bonita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja też przyszłam, a co by nie:cool3: Heloł :multi: Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Wpadłam zobaczyć co słychać w Medorowie- a tu cisza - no tak jak sie po nocach siedzi:cool1: Wczoraj poszłam spać przed trzecią:mdleje: A niedawno drastycznie mnie zbudzono:mad: [quote name='Alicja']Witanko :multi:...wlascicielko Medorka i Dinusia :grins: Hejo właścicielko mordulca:loveu::loveu: [quote name='emdziolek']Siemanko koleżanko:evil_lol::multi: Ściema:multi::multi::evil_lol: [quote name='BeaC']to ja:diabloti: witam się z rana, bo potem może mnie nie być To ja sie z Tobą przywitam, bo później Cię może nie być;):loveu: [quote name='bonita']Ja też przyszłam, a co by nie:cool3: Heloł :multi: Witam siem:multi::multi: Doberek:loveu::loveu::loveu:Ale jestem niewyspana:shake: Idę sobie zrobić kaff, ktoś chce:cool3::cool3: Muszę się zabrać za porządki:roll::roll::roll: Pytanie tylko czy mi się chce:roll: Quote
bonita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja chcem kaff, Apple mi miała zrobić ale znikła:evil_lol: Pewno nie chce Ci się sprzątać, ale musisz:megagrin: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa'] Doberek:loveu::loveu::loveu:Ale jestem niewyspana:shake: Idę sobie zrobić kaff, ktoś chce:cool3::cool3: Muszę się zabrać za porządki:roll::roll::roll: Pytanie tylko czy mi się chce:roll: 1. też jestem niewyspana:cool1: 2. poproszę kaff:grins: 3. na pewno ci się nie chce robić porządków:shake: Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='bonita']Ja chcem kaff, Apple mi miała zrobić ale znikła:evil_lol: Pewno nie chce Ci się sprzątać, ale musisz:megagrin: KaWa raz:kaffee_2: Pewno tak:evil_lol: [quote name='Alicja']1. też jestem niewyspana:cool1: 2. poproszę kaff:grins: 3. na pewno ci się nie chce robić porządków:shake: A skąd wiedziałaś:roll::roll::evil_lol: KaWa dwa:kaffee_2: Boshh Medor ocipiał do reszty:mdleje: Zawsze za mną chodzi, zawsze kładzie się koło mnie, zawsze robi wszystko by być jak najbliżej mnie, zawsze, zawsze...:mdleje: Ale dzisiaj to już przesadza:mdleje: Co chwilę pcha mi się na kolana, ja go zrzucam, a ten znowu:mdleje: Nawet nie mogę się ruszyć, bo zaraz się podrywa i znowu pcha się na mnie:mdleje: Ogólnie to jakiś smutny dzisiaj jest:roll::loveu::loveu:Chyba go jednak wysciskam:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wysciskaj Medka :loveu::loveu::loveu: kaff pychotka :multi: mi też nie chce sie sprzątać :cool1: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Wczoraj poszłam spać przed trzecią:mdleje: A niedawno drastycznie mnie zbudzono:mad: To ja! To ja! Co bys nie miała wątpliwości kto cie zbudził! Trzecia godzina????? :crazyeye: Toż to kobieto ranek jest prawie! [quote name='bonita']Ja chcem kaff, Apple mi miała zrobić ale znikła:evil_lol: Przecież zrobiłam - to nie moja wina że przyszłaś jak mnie nie było. A teraz co stoi zimna.:cool1:Z wami to tak zawsze - cieżko dogodzić :diabloti::cool1: Ale i tak was koffam! [quote name='Medorowa'] Boshh Medor ocipiał do reszty:mdleje: Zawsze za mną chodzi, zawsze kładzie się koło mnie, zawsze robi wszystko by być jak najbliżej mnie, zawsze, zawsze...:mdleje: Ale dzisiaj to już przesadza:mdleje: Co chwilę pcha mi się na kolana, ja go zrzucam, a ten znowu:mdleje: Nawet nie mogę się ruszyć, bo zaraz się podrywa i znowu pcha się na mnie:mdleje: Ogólnie to jakiś smutny dzisiaj jest:roll::loveu::loveu:Chyba go jednak wysciskam:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: To całuski dla Medusia od cioci Moni:loveu::loveu::loveu::loveu: P.S. A nie zapomniałaś ty z nim wyjść?????:cool1: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Wczoraj poszłam spać przed trzecią:mdleje: znaczy dzisiaj :razz::roll: cze złotoryjcu :loveu::multi: utulaj Medorka nie bądź zwyrodnialcem .. Klocuś też dziś rano cały czas tak nienormalnie podstawiał mi łebe pod łape do głaskania... one sie tak przymilają przed tymi świętami, coby do sprzatania ich nie zaganiać...:cool1: kiedy ja posprzątam :hmmmm: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'] Klocuś też dziś rano cały czas tak nienormalnie podstawiał mi łebe pod łape do głaskania... one sie tak przymilają przed tymi świętami, coby do sprzatania ich nie zaganiać...:cool1: :hmmmm: to myślisz , że Klocuś :loveu:mnie te glowinke pod ręke tak pchał bo liczył że jak każesz mu sprzatać to go wyręcze :razz::razz: Quote
caroolcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]znaczy dzisiaj :razz::roll:[/FONT] [FONT=Arial]cze złotoryjcu :loveu::multi: utulaj Medorka nie bądź zwyrodnialcem ..[/FONT] [FONT=Arial]Klocuś też dziś rano cały czas tak nienormalnie podstawiał mi łebe pod łape do głaskania... one sie tak przymilają przed tymi świętami, coby do sprzatania ich nie zaganiać...:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]kiedy ja posprzątam :hmmmm: [/FONT] yyyy tam pewno sie o prezenta świąteczne dopominają :evil_lol: Cześć Madzik:loveu: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: to myślisz , że Klocuś :loveu:mnie te glowinke pod ręke tak pchał bo liczył że jak każesz mu sprzatać to go wyręcze :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]ja mu kazałam.... marze żebyś mnie wyręczyła... bo ja zupełnie nie mam pojecia kiedy ja wszystko porobie :mdleje: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja mu kazałam.... marze żebyś mnie wyręczyła... bo ja zupełnie nie mam pojecia kiedy ja wszystko porobie :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:a bylo od razu gadać a nie nieletnimi sie wyreczac :razz:...a ja taka niekapliwa byłam :oops:...i jeszcze nadeptałam na przedpokoju :roll: wybacz :mdleje:.......;)[/FONT] Quote
Recommended Posts