emdziolek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Część Medorkowa, zegnam sie na jakieś dwa tygodnie, zapuszkowuja mnie w szpitalu:evil_lol: Odezwe sie jak wróce i ma tu być tabun fotek:loveu: Papatki:loveu: Quote
Medorowa Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Wróciłam:multi::multi::B-fly: a tak w ogole to czuje sie nie wyspana:roll: Ale to pewnie przez to , ze trochę wypiłam, nie mam sił siedzieć kompem , nic mi sie nieschce...... jestem zepsuta do szpiku kości :mdleje::roll: wypiłabym kaffe, ale nie chce mi się jej robić:roll: Quote
Medorowa Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 WYSYŁAJCIE CHOINKI http://animalia.pl/choinka.php Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Medorowa napisał(a):WYSYŁAJCIE CHOINKI http://animalia.pl/choinka.php :calus: Medorowa napisał(a):Wróciłam:multi::multi::B-fly: a tak w ogole to czuje sie nie wyspana:roll: Ale to pewnie przez to , ze trochę wypiłam, nie mam sił siedzieć kompem , nic mi sie nieschce...... jestem zepsuta do szpiku kości :mdleje::roll: wypiłabym kaffe, ale nie chce mi się jej robić:roll: Doberek Medorkowa Madziu :loveu::loveu: zrobiłam Ci kaff........Oć :razz::razz: Quote
BeaC Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 a tak w ogole to czuje sie rewelacyjnie!!!! Ale to pewnie przez to , ze prawie koniec tygodnia, że spałam aż do 5.15!!! chce mi sie siedziec przed kompem w pracy, coś bym zrobiła tylko nie wiem od czego zacząć...... jestem REWELACYJNA do szpiku kości wypije kolejnejną kawy bo uwielbiam ja pić ................czy was dokładnie coś przywaliło.................same pesymistki i narzekające baby................. czyżbyście się starzały???? to pisałam JA................BeaC:eviltong: Quote
apple Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Medorowa napisał(a):Wróciłam:multi::multi::B-fly: a tak w ogole to czuje sie nie wyspana:roll: Ale to pewnie przez to , ze trochę wypiłam, nie mam sił siedzieć kompem , nic mi sie nieschce...... jestem zepsuta do szpiku kości :mdleje::roll: wypiłabym kaffe, ale nie chce mi się jej robić:roll: Bo o tej porze to się śpi - wiesz?:cool1: Quote
apple Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A tak w ogóle to przyszłam cię obudzić:helo::helo::helo: :loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ja optymistka!!!!!!:multi: tylko troche leń :roll: i wiecznie mlodniejąca .... WITAM SIĘ SERDECZNIE :multi: P.S. To jak robić kasting na instruktora :diabloti:??? Quote
agbar Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dzien dobry Madziu, przepraszam ze wczoraj nie odpisalam na twoj przemily post skierowany do mnie ale jak byc moze przeczytalas bylam wczoraj na szkoleniu z moim psem i tak jakos caly dzien myslalam o tym co on tam nawyprawia.Ale juz jestem i witam cie cieplo i serdecznie i z niecierpliwoscia czekam az wstaniesz mam nadzieje, ze radosna jak skowronek i wypoczeta. sciskam mocno Twoja Agnieszka Quote
Rinuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Medorowa napisał(a):WYSYŁAJCIE CHOINKI http://animalia.pl/choinka.php Ubrałam i wysłałam :) Quote
Medorowa Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ja tylko powiem dzień Wam i sobie bardzo dobry życzę:grins::grins::grins: Nie mam czasu teraz odpisywać:oops: bo, jak zwykle, za późno wstałam:roll: A mam parę spraw do załatwienia:mdleje::mdleje: Także do potem:loveu::hand: Quote
Kiłi Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Medorowa!! Medorowa!!! JUŻ WEEKEND!!!!!:loveu: Quote
apple Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Przyszłam sprawdzić czy juz przyszłaś z tych załatwiań:lol: Ale chyba dużo się tego uzbierało skoro cię nie ma! Wpadne juro bo juz dzisiaj nie dam rady! CAłUSKI DLA PSIARNI! :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 cześć Madziu .... mam dzis dobry humorek więc pozdrawiam cie serdecznie :loveu::loveu: napiłabym sie piwka...... i sie napije ... to do zaś :loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Witaj Madzialena :diabloti: gdzie znow poszlas sie szlajac ??:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :razz::razz:jesteś piekna .......?????czy cię porwali :cool1: Quote
emdziolek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 porwali Madzie ONI! to te zielone uFOKI:evil_lol: Halo halo wracaj:multi::multi: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Przyszlo switudeptu i porwalo MEDORKOWOM ihihihihiiihihii Quote
Paula Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cze Madziu :loveu: Bosh, jak Ci zazdraszczam tego spania do 13 w tygodniu :roll: Jutro/dziś sobie w końcu pośpię :multi: Quote
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Medorowa spełniam groźbę! Budzę cie o nieboskiej porze- WSTAWAć - SłYSZY - WSTAWAć!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 caroolcia napisał(a):j P.S. To jak robić kasting na instruktora :diabloti:??? mmmmmmmmmmmm napewno bez ...............kombinezonu............:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 szeptem mówię dzieńdoberek :razz::razz::razz:.................Medorkowa :bigcool: Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 agbar napisał(a):czesc Madzialena:p cześć Aguś :p Quote
agbar Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 clockwork napisał(a):cześć Aguś :p czesc Madzialena:p Quote
Recommended Posts