Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam:multi::multi::B-fly:
a tak w ogole to czuje sie nie wyspana:roll: Ale to pewnie przez to , ze trochę wypiłam, nie mam sił siedzieć kompem , nic mi sie nieschce...... jestem zepsuta do szpiku kości :mdleje::roll: wypiłabym kaffe, ale nie chce mi się jej robić:roll:

Posted

Medorowa napisał(a):
WYSYŁAJCIE CHOINKI

http://animalia.pl/choinka.php

:calus:

Medorowa napisał(a):
a tak w ogole to czuje sie nie wyspana:roll: Ale to pewnie przez to , ze trochę wypiłam, nie mam sił siedzieć kompem , nic mi sie nieschce...... jestem zepsuta do szpiku kości :mdleje::roll: wypiłabym kaffe, ale nie chce mi się jej robić:roll:

Doberek Medorkowa Madziu :loveu::loveu:

zrobiłam Ci kaff........Oć :razz::razz:

Posted

a tak w ogole to czuje sie rewelacyjnie!!!! Ale to pewnie przez to , ze prawie koniec tygodnia, że spałam aż do 5.15!!! chce mi sie siedziec przed kompem w pracy, coś bym zrobiła tylko nie wiem od czego zacząć...... jestem REWELACYJNA do szpiku kości wypije kolejnejną kawy bo uwielbiam ja pić

................czy was dokładnie coś przywaliło.................same pesymistki i narzekające baby................. czyżbyście się starzały????

to pisałam JA................BeaC:eviltong:

Posted

Medorowa napisał(a):
Bo o tej porze to się śpi - wiesz?:cool1:

Posted

Dzien dobry Madziu, przepraszam ze wczoraj nie odpisalam na twoj przemily post skierowany do mnie ale jak byc moze przeczytalas bylam wczoraj na szkoleniu z moim psem i tak jakos caly dzien myslalam o tym co on tam nawyprawia.Ale juz jestem i witam cie cieplo i serdecznie i z niecierpliwoscia czekam az wstaniesz mam nadzieje, ze radosna jak skowronek i wypoczeta.
sciskam mocno
Twoja Agnieszka

Posted

Ja tylko powiem dzień Wam i sobie bardzo dobry życzę:grins::grins::grins:
Nie mam czasu teraz odpisywać:oops: bo, jak zwykle, za późno wstałam:roll:
A mam parę spraw do załatwienia:mdleje::mdleje: Także do potem:loveu::hand:

Posted

Przyszłam sprawdzić czy juz przyszłaś z tych załatwiań:lol:
Ale chyba dużo się tego uzbierało skoro cię nie ma!
Wpadne juro bo juz dzisiaj nie dam rady! CAłUSKI DLA PSIARNI! :loveu::loveu::loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):
j

P.S. To jak robić kasting na instruktora :diabloti:???

mmmmmmmmmmmm napewno bez ...............kombinezonu............:razz::razz::razz: