Medorowa Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Doberek dziołchy:loveu: Na razie nie mam sił nic więcej napisać:roll::roll::roll: Quote
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek dziołchy:loveu: Na razie nie mam sił nic więcej napisać:roll::roll::roll: Ujjjjj! Ale zabalowała! Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 medorowo..............................................:multi: nadal nie masz siły?? :crazyeye::roll: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Juz jest dzisiej i dali ni mosz sily ??????????? doberek Quote
Iza i Fidel Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Czesc Pindziu !:razz: Czy Ty wiesz,ze mroz zlapal??:multi: No to kiedy idziemy? My juz jestesmy po spacerku.Widzielismy 8 saren.Fidel tez je widzial:evil_lol: Nawet za nimi nie pobiegl...Mowilam moim,ze gdyby tu byl Medor to sarny by speeda dostaly:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='apple']Ujjjjj! Ale zabalowała! Nie było aż tak strasznie;):evil_lol: [quote name='Alicja']:razz::razz:...Madziu ......:hmmmm: Tak to JA:grins::loveu: [quote name='clockwork']medorowo..............................................:multi: nadal nie masz siły?? :crazyeye::roll: Nie nadal, a znowu;):loveu: [quote name='zuzolandia']Juz jest dzisiej i dali ni mosz sily ??????????? doberek JW;):evil_lol::evil_lol::loveu: [quote name='Iza i Fidel']Czesc Pindziu !:razz: Czy Ty wiesz,ze mroz zlapal??:multi: No to kiedy idziemy? My juz jestesmy po spacerku.Widzielismy 8 saren.Fidel tez je widzial:evil_lol: Nawet za nimi nie pobiegl...Mowilam moim,ze gdyby tu byl Medor to sarny by speeda dostaly:diabloti: Heloł Fidelowa:multi: Buhahahaha Medorek kocha sarenki:loveu::loveu: A idziemy jutro, już wiesz;):loveu: Doberek, donoszę, że żyjemy, mamy się dobrze, ale nie chce nam się przed kompem siedzieć - buziaki i miłej niedzieli:B-fly::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 czesc :grins: usiadz obok kompa albo za kompem:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ello :loveu: nie mów do mnie leniuszku :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 zicni sie na kompecku i pospiywej o psim dziecku hihihiihihi Quote
Medorowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='agbar']czesc :grins: usiadz obok kompa albo za kompem:diabloti: Usiadłam pod:grins::grins: [quote name='Rinuś']ello :loveu: nie mów do mnie leniuszku :diabloti: :roll::roll:No dobra:grin: [quote name='majoka']hej Madziorku:multi::multi::multi: Hej Mariolku:loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']zicni sie na kompecku i pospiywej o psim dziecku hihihiihihi :evil_lol::evil_lol:Cze Rudo:multi::loveu: Echh, ale nudaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................... Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 masz racje Magadaleno...nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Medorowa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 agbar napisał(a):masz racje Magadaleno...nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jak zawsze mam racje:B-fly: Nuddddddddyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :placz::placz:Idę czytać książkę:roll: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :multi::multi::multi:heyka Mała:loveu: Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 haloooooooooooooo Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: Quote
agbar Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 dzien dobry ,odnudzilas sie juz?:loveu: Quote
emdziolek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dzieńdoberek Medorkowa!:loveu::multi::multi: Wstawaj! Szkoda dnia:evil_lol: Quote
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cześć Medziaki! Wpadamy z wizytką na dobry dzień! Całusy Quote
Medorowa Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi:heyka Mała:loveu: Hejka:multi::multi: [quote name='evaxon']cze znudzona:loveu: Cze pracusiu:loveu: [quote name='agbar']haloooooooooooooo Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :B-fly: Czego dusza pragnie:B-fly: [quote name='Paula_']Cześć znudzona Madziu :loveu: Cześć:multi::loveu: [quote name='agbar']dzien dobry ,odnudzilas sie juz?:loveu: JUż chyba tak, choć nie jestem do końca o tym przekonana:roll: [quote name='emdziolek']Dzieńdoberek Medorkowa!:loveu::multi: Wstawaj! Szkoda dnia:evil_lol: My już nie śpimy od 7:30:grins: [quote name='apple']Cześć Medziaki! Wpadamy z wizytką na dobry dzień! Całusy Cóż za miły początek dnia:evil_lol::loveu: [quote name='emdziolek'] http://img143.imageshack.us/img143/6191/wesolychsz4.jpg Dziękujemy:loveu::loveu: My już na nogach od 7:30:mdleje: Już po psacerku z Fidelowymi:):) Piję właśnie drugą kawę i chyba biorę się za jakąś robotę w domu, choć nie powiem, bym miała na to ochote:shake: Quote
apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Medorowa napisał(a):My już na nogach od 7:30:mdleje: Już po psacerku z Fidelowymi:):) Piję właśnie drugą kawę i chyba biorę się za jakąś robotę w domu, choć nie powiem, bym miała na to ochote:shake: Toż to już środek dnia! No i racja bierz się do pracy bo święta idą. Dywany czekają a o oknach juz nie wspomnę:razz:. Pracuju, pracuj przyde potem i sprawdzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 i jak prace domowe w pocie czoła???? czy może jeszcze nie udało ci się rozpędu nabrać???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts