Medorowa Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']i jak ty chcesz zdac jak ty nigdy trzezwa ni ejestes:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no zdarza się:roll::roll::roll: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piłeś nie jedź .....nie piłeś .....:hmmmm: wypij :grins: czyli cooo...zaczynamy zaciskać :kciuki: oczywiście ;) Zaciskamy, zdam to super nie zdam świat też się nie zawali:cool3: [quote name='Gonitwa']Zamiast się uczyć to sie na piffo poszła.... :niewiem:Norma:cool3: [quote name='caroolcia']psyho rambo III - na pifko przed egzamem :evil_lol: Madziu - nikt ci nie mówił :roll:??? będziesz miała utrudnione zadanie - szyby ci zaparuja, ale są ludzie którzy lubią xtreem ... :evil_lol: Skoro nie byłaś ze mną w Egipcie to w takim razie jedziesz na deche w góry, skoro lubisz takie wrażenia:diabloti: ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kusząca propozycja gdzie, kiedy, z kim, za ile no i dlaczego tak drogo:evil_lol: KoCham życie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Medorowa napisał(a): KoCham życie:loveu::loveu::loveu::loveu: ło matko to sie nam Medorowo ululała :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 caroolcia napisał(a):ło matko to sie nam Medorowo ululała :evil_lol: błehehehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 caroolcia napisał(a):ło matko to sie nam Medorowo ululała :evil_lol: Nie:grins::grins::grins: Wypiłam tylko jedno lane piffo:lol!: evaxon napisał(a):błehehehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Cimi napisał(a):Witaj Madziu :loveu: trzymam :kciuki: THx:p:loveu: Życie jest po prostu piękne, zajebiście piękne:loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Medorowa napisał(a):Nie:grins::grins::grins: Wypiłam tylko jedno lane piffo:lol!: a co do wanny lali :diabloti: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 madzia jush uświadomiona uprawia cameling :cool1: Quote
Paula Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cześć Madzia :multi: To ja też trzymam :kciuki: O której masz egzamin? Quote
Vectra Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Madzia pije za Twoje zdrowie i egzamin , w końcu przyjedziesz do mnie i mnie powozisz :multi: :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Madzia... nie uderzylo cie cos w glowe?:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Aaaaa cóż to za wspaniały dzień:loveu::loveu::loveu::diabloti: Egzamin mam o 14 - ale nie wiadomo, o której zacznę:roll: Chyba sie trochę boję:eviltong: Ale tylko trochę, bo ŻYCIE JEST PIĘKNE:loveu::diabloti::multi::multi::multi::multi: Quote
teqquila Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Madzia nie bojaj sie jak nie teraz to pozniej zdasz:) przecie egzamin nie ucieknie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Bedzie dobrze :p a jak nie będzie dobrze bedzie jeszcze raz ;) Quote
Medorowa Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 teqquila napisał(a):Madzia nie bojaj sie jak nie teraz to pozniej zdasz:) przecie egzamin nie ucieknie :evil_lol: caroolcia napisał(a):Bedzie dobrze :p a jak nie będzie dobrze bedzie jeszcze raz ;) Dzięki dziewczyny:calus:Trzymajcie kciuki:loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 bede trzymac bo o 14 tom juz w domku bede to bede trzymala caly czas do wieczora chyba ze mi kciukasy odpadna :evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witanko poranne :multi: całusy od Zuzki :loveu: Quote
caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 RATUNKU!!!! POMOCY!!!! :placz::placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84666&page=48 Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No To Lala Trzymamy Kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 czesc :roll: nie wiem co napisac bo ... mam wrazenie ze jestes jakas inna:roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Wyjątek napisał(a):I jak tam egzamin???:cool3::cool3: nie ma jej wiec pewnie zapila gdzies :grin: Quote
Donvitow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='evaxon']nie ma jej wiec pewnie zapila gdzies :grin:[/quote Pewnie tak:evil_lol: Quote
Kiłi Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Medorowa napisał(a): ŻYCIE JEST PIĘKNE:loveu::diabloti::multi::multi::multi::multi: Czego Tyś się naćpała:-o Madzia i jak? Dotarłaś na egzamin?:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Doopa... nie zdałam:shake::shake::shake: Życie jest i tak piękne:multi: Quote
Donvitow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nie przejmuj się. Następnym razem lepiej potrzymamy kciuki Quote
Recommended Posts