Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='evaxon']oj wyrzucz towy(r)żuczkuj tak w skrocie:diabloti: :evil_lol:[/quote] I wszystko jasne kochana:loveu::loveu::loveu:Jak chcesz - to potrafisz:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']I wszystko jasne kochana:loveu::loveu::loveu:Jak chcesz - to potrafisz:diabloti:[/quote] :oops: :oops: :oops: az mnie zawstydziłas:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='evaxon']:oops: :oops: :oops: az mnie zawstydziłas:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Spoko, tak działam na ludzi:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Spoko, tak działam na ludzi:diabloti::diabloti:[/quote] ojj działasz działasz:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 evaxon napisał(a):ojj działasz działasz:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: :grins::grins::diabloti: paula_z napisał(a):Witaj Madzia z morderczymi chomikami :p Cze:loveu: Dziś Medorek zażył kąpiel nie tylko w jeziorku, ale także w wannie:cool1::cool1::diabloti: Dowiedziałam się, że tam, gdzie ostatnio chodzimy, jest zakaz kąpieli z powodu jakiejś bakterii w wodzie... Znajomej psy dostały uczulenie:shake::shake: Wisi tabliczka jak byk, ale Madzia nie czyta, bo po co:cool1::diabloti::diabloti: Mam nadzieję, że nic mu nie będzie, choć nie powinno, bo ponoć jest to już od jakiegoś czasu, a my nie kąpaliśmy się tam pierwszy raz. Dinek również gratisowo otrzymał kąpiel, z czego nie za bardzo był zachwycony:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 evaxon napisał(a):ojj Madzia Madzia:mad: tak piesy narażac?:mad: Dadzą radę;):diabloti::diabloti: Nikt na tą tabliczkę nie zwraca uwagi:cool1: Do wody wchodzą nawet ludzie:cool3::cool3::roll: Idę spać - dobrej nocki Wam życzę robaczki wy młe:loveu::loveu: Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 no hejo hejo... oj to madzia uważaj na psiaki.. że by sie jakiegoś choróbska nienałapały :roll: .. noi foty prosimy:lol: :multi: Quote
Mada&Teodor Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cudowna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Tak wygląda szczęśliwy i kochany pies :loveu: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='drzalka']no hejo hejo... oj to madzia uważaj na psiaki.. że by sie jakiegoś choróbska nienałapały :roll: .. noi foty prosimy:lol: :multi: Mam fotki, ale nie mogę ich zgrać:niewiem: [quote name='Mada&Teodor'] Cudowna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Tak wygląda szczęśliwy i kochany pies :loveu: Hi hi, Witaj:hand: [quote name='caroolcia']Dzień dobry Paniom/Panom :eviltong: Cześć Karolcia:lol::lol: Witam z rana:razz: Mieliśmy iść nad wodę (specjalnie wstałam wcześniej, bo po ósmej:diabloti::diabloti:), ale jak wyszliśmy, to okazało się, że już jest za gorąco:mdleje: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:alem się uśmiała z tego nieczytania....ale fakt , trza cholernie uważać bo potem wysypki a nie wiadomo z czego:angryy: pozdrówka dla wykąpanych podwójnie psiaków i Madzi Tyszanki:p Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:alem się uśmiała z tego nieczytania....ale fakt , trza cholernie uważać bo potem wysypki a nie wiadomo z czego:angryy: pozdrówka dla wykąpanych podwójnie psiaków i Madzi Tyszanki:p Madzi tyszanki:crazyeye:to o mnie, to o mnie:multi::multi::evil_lol: Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Madzia kupilas moj identyfikator:angryy: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 drzalka napisał(a):Madzia kupilas moj identyfikator:angryy: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wiesz jak ładnie wygląda na Medziu:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
chicken Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 madzia i medor napisał(a): Witam z rana:razz: Mieliśmy iść nad wodę (specjalnie wstałam wcześniej, bo po ósmej:diabloti::diabloti:), ale jak wyszliśmy, to okazało się, że już jest za gorąco:mdleje: No niestety, gorac coraz wiekszy :roll: Coraz bardziej zastanawiam sie nad przeprowadzeniem sie (w przyszlosci)do chlodniejszych krajow :evil_lol: Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 czesc najpiekniejsza i najmadrzejsza moja :loveu: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='chicken']No niestety, gorac coraz wiekszy :roll: Coraz bardziej zastanawiam sie nad przeprowadzeniem sie (w przyszlosci)do chlodniejszych krajow :evil_lol: Hi hi, zawsze to jakieś wyjście:evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']czesc najpiekniejsza i najmadrzejsza moja :loveu: :diabloti: Witaj Ty mój cud fotografku:loveu: [quote name='*luthien*']a ja chce zdjecia nowego identyfikatorka:cool3: Pisałam już, że nie wiem co się dzieje, ale nie mogę zgrywać zdjęć:niewiem: Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 znowu popsulas aparat:diabloti: chcesz kupic nowy...? mam do sprzedania..zgrywa wszystko:diabloti: Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 prawie moj hhihi.. :razz: :evil_lol: no to jak tak łądnie to pochwal się :loveu: :cool3: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 dealer napisał(a):znowu popsulas aparat:diabloti: chcesz kupic nowy...? mam do sprzedania..zgrywa wszystko:diabloti: Nie chcę:cool1::cool1::cool1: Zbieram na samochód:roflt: drzalka napisał(a):prawie moj hhihi.. :razz: :evil_lol: no to jak tak łądnie to pochwal się :loveu: :cool3: Nie mogę:angryy::angryy: Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie chcę:cool1::cool1::cool1: Zbieram na samochód:roflt: Nie mogę:angryy::angryy: na hulajnoge se zbieraj:diabloti: spalisz kalorie a tak to ci doopa tluszczem obrosnie w autku moja kofffana:loveu: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 dealer napisał(a):na hulajnoge se zbieraj:diabloti: spalisz kalorie a tak to ci doopa tluszczem obrosnie w autku moja kofffana:loveu: Kochanego ciałka nigdy nie za wiele:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts