Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='evaxon']u mnie to wódka sie leje z nieba:grin: To ja siem do cia przeprowadzam:loveu: [quote name='caroolcia']Cześć medorki!!! Widze, że weekendzik się udał :cool1: . Jak mięsko z grilla zjadły piechole, a pomidora i pieczarki ślimaki to musisz być na prawdę na ostrej diecie:eviltong: Dobrze, że prawka nie robisz w poznaniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie martw się, tam też kiedyś zajadę:diabloti::diabloti: [quote name='BeaC']....................witam po weekendzie nie mów że robisz prafko..............:-o:-o:-o wejdz do mnie tam carolka znalazła dla ciebie pojazd...................:diabloti: niedkomplikowany w obsłudz, bezpieczny-nic Ci sie kobito w nim nie stanie:cool1: Lecem zobaczyć, jaką żeście mi babiszony furencję wynalazły:razz::razz: [quote name='dealer']czesc Magdaleno ze Zlotegoryja:diabloti: Witaj kobiałko z obczyzny:diabloti: [quote name='drzalka']Hejo... prosze o fotki w obózce ;];].. słowo za słowo... fotki za fotki :cool3: :razz: :eviltong: Chwilka:p:p Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Kiłi']hehe taa ale ty dopiero zaczynasz a ja już kończe:placz: :evil_lol: Przecie ja na serce padne na tym egzaminie:placz: :diabloti: Ee tam, ja jestem zdania, że jak nie za pierwszym, to za drugim, a jak nie za drugim, to za trzecim, a jak nie za trzecim, to za czwartym, wymieniać dalej:razz::razz::razz::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:hey.... piękna Magdaleno;) [/FONT] Witaj urodziwa Alu fon Magdolino:loveu::loveu: [quote name='evaxon']witaj kochana Madziu :loveu: :loveu: :loveu: Witaj mła:loveu::loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik....... milego popoludnia....:loveu: Nawzajem :p [quote name='DORRAG']Witam się...:p Ja również:p:p Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Vectra']gdzie jesteś moja ukochana ? :diabloti: No tutaj:cool3::cool3::cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Witaj Magdziu, stęskniłam sie za Wami! Witam:multi:My za Wami również:loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']slodko ze az w doopie szczypie.. medorowa... bylam, zeby nie bylo :cool1: Masz sczęście:cool1::diabloti::diabloti: [quote name='*luthien*']hej:multi: to tak samo jak ja:razz: Ty też:evil_lol: [quote name='paula_z']Hej Magda :multi: Gdzie się podziewasz? No przeca tu jestem:hand::evil_lol: [quote name='dealer']Magda! kurde! nie mozesz tak bez slowa sie nie pojawic! martwimy sie o ciebie! Kochana:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Madziu, chyba zaćwiczyłaś się, bo opalanie chyba masz za sobą.:evil_lol: To tyż, alee grilluję ostatnio duuuuużżo:siara: ;) [quote name='drzalka']Słowo za słowo, Foty za foty :cool3: :cool3: :cool3: :razz: :razz: :razz: :mad: :razz: No mówie chwila;):evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial] o matko buska i giertycha ...czy ty już rozjeżdżasz ludzi ze cię nie ma:razz: no wracaj tu do nas ...pamietaj mamy w te wakacje wypić wspólnie ...tyskie:eviltong: [/FONT] Ty mi tu nie kracz, bo ja się naprawdę boję, żeby komuś krzywdy nie zrobić:roll: Pewno, że wypijemy i to nie jedno:razz::diabloti: [quote name='Kitka20']Hej Madziula gdzie Ty jesteś??? Chodź do mnie na nowe foty:eviltong: Zaraz przybendem:razz::razz: [quote name='dealer']Madziunia:placz: co sie z toba dzieje??? daj malenki znak.... kuku:diabloti: [quote name='bonita']Nie chcę napisać żadnych głupot, więc tylko napiszę- Jestem:diabloti: Widzę:loveu: Quote
drzalka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 hehehe.. jestes.. niebylo cię chwilunie i już się denerwujemy bo zawsze jestes ::D:D:D.. " lala la la la.. słowo za słowo.. foty za foty" - czy ja sie powtarzam ?:evil_lol: :shake: :loveu: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ty mi tu nie kracz, bo ja się naprawdę boję, żeby komuś krzywdy nie zrobić:roll: Pewno, że wypijemy i to nie jedno:razz::diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ludziów i tak nadwyżka ...chodzą po ziemi i tupią :mad: Oj to ja już kondyche ćwiczę przed przechylaniem kufelków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='drzalka']hehehe.. jestes.. niebylo cię chwilunie i już się denerwujemy bo zawsze jestes ::D:D:D.. " lala la la la.. słowo za słowo.. foty za foty" - czy ja sie powtarzam ?:evil_lol: :shake: :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ludziów i tak nadwyżka ...chodzą po ziemi i tupią :mad: Oj to ja już kondyche ćwiczę przed przechylaniem kufelków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja już zaczęłam;) Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu: :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja już zaczęłam;)[FONT=Arial]:oops:oj ja już chyba się przetrenowałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ty nie szalej tak z tymi fotami...co za duzo to nie zdrowo:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:oj ja już chyba się przetrenowałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Dasz radę, wierzę w Ciebie:cool1::diabloti::diabloti::loveu: [quote name='dealer']ty nie szalej tak z tymi fotami...co za duzo to nie zdrowo:diabloti: Masz całkowitą rację:diabloti::diabloti: Quote
simbik Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ale śliczna mordeczka :loveu: ...wreszcie tu (tzn. do twojej galerii) dotarłam :lol: . Quote
drzalka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Mordeczka super.. rogz kusi kusi.. madzia wes zrob jakies fotki tej obrozki takie zebym ją widziala w calej okazałosci.. na medziorku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 o jakie śliczne mordydło :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='simbik'] Ale śliczna mordeczka :loveu: ...wreszcie tu (tzn. do twojej galerii) dotarłam :lol: . Witajcie boksio - dozie:loveu: [quote name='drzalka']Mordeczka super.. rogz kusi kusi.. madzia wes zrob jakies fotki tej obrozki takie zebym ją widziala w calej okazałosci.. na medziorku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mam takie zdjęcia, zrobione specjalnie z myślą o Tobie, ale cos mi komputer szwankuje i nie mogę ich wgrać:roll: [quote name='Vectra']o jakie śliczne mordydło :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: I tu się z Tobą zgodzę, siostro:diabloti::loveu: Quote
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 i znow sie pojawilam... widzialam jakiegos pieska na fotce.... czyj to pies, czyj to pies na licy szczeka.... patrzy tu patrzy tam na kogo on (sz) czeka... bry dzionek!!!! Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']To ja siem do cia przeprowadzam:loveu: ostatnio mowilas ze nie pijaca jestes:diabloti: :evil_lol: [quote name='madzia i medor'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: witanko:multi: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Dasz radę, wierzę w Ciebie:cool1::diabloti::diabloti::loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mowisz ...jako prawie...tyszanka mam szanse:razz::loveu:[/FONT] Quote
caroolcia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor'] Nie martw się, tam też kiedyś zajadę:diabloti::diabloti: [/quote] hi hi ale koniecznie w nowej różowej maszynie :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mowisz ...jako prawie...tyszanka mam szanse:razz::loveu:[/FONT] Ja Ci to wróżę kochana:loveu::loveu::evil_lol: [quote name='caroolcia']hi hi ale koniecznie w nowej różowej maszynie :diabloti: Sie rozumie:cool1: Quote
Kate I Luka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Madziu wpadłam złotko Ty moje się do Cię przywitać , a tu taka niespodzianka: FOTKA...i to aż JEDNA :loveu: miluuuuuuuuuuuuusio :loveu: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']i znow sie pojawilam... widzialam jakiegos pieska na fotce.... czyj to pies, czyj to pies na licy szczeka.... patrzy tu patrzy tam na kogo on (sz) czeka... bry dzionek!!!![/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witaj ziomalko z tamTych pozagranic:razz: [quote name='evaxon']ostatnio mowilas ze nie pijaca jestes:diabloti: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: witanko:multi:[/quote] Kumpać się w tym byndem:loveu::loveu: [quote name='Kate I Luka']Madziu wpadłam złotko Ty moje się do Cię przywitać , a tu taka niespodzianka: FOTKA...i to aż JEDNA :loveu: miluuuuuuuuuuuuusio :loveu:[/quote] A, parę stronek wcześniej jest dużo więcej;) Muszę sie wybrać na spacer, a mam takiego lenia w dupie, że aż wstyd:oops: Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor'] Muszę sie wybrać na spacer, a mam takiego lenia w dupie, że aż wstyd:oops:[/quote] to go wysr...wyrzucz z siebie:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial];)Tyszanko zaprosiłam cię u cia na tyskie ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='evaxon']to go wysr...wyrzucz z siebie:diabloti: :diabloti: :diabloti: Wszystko wszystkim, ale co to znaczy "wyrzucz":roll::roll::roll::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Tyszanko zaprosiłam cię u cia na tyskie ;)[/FONT] Zaprszenie z przyjemnością przyjmuję;) Bosh, ale mi ten złom muli, mam fotki, a nie mogę ich nawet wstawić:placz: Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Wszystko wszystkim, ale co to znaczy "wyrzucz":roll::roll::roll::diabloti: [/quote] oj wyrzucz towy(r)żuczkuj tak w skrocie:diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts