Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):wiem... sami go przybilismy :diabloti: dealer napisał(a):kkkurde i nie zaprosilas mnie na taaaka impre....:razz: :diabloti: Na kolana, na grochu siły nieczyste:cool1::cool1::diabloti: Kate I Luka napisał(a):Cześć Madzia :) Kiedy do Tychów zajeżdżasz? Ja najprawdopodobniej będę końcem lipca a początkiem sierpnia po Gastka się wybierać, może jakiś mitting? bierzesz czworonogi ze sobą? Kiedy będę:hmmmm:Sama nie wiem:hmmmm::niewiem: Planowałam w czerwcu, planowałam w lipcu, planowałam w sierpniu:roll::roll: Jeżeli będę jechać, to napewno z Medorem:razz: Dinek być może też pojedzie, choć szczerze powiedziawszy, wolałabym go nie brać w taką podróż:shake::shake: Fajnie by było się spotkać:razz::p Vectra napisał(a):cześć moja kochana siostruniu :diabloti: Witaj kobieto pracująca:loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a): Kiedy będę:hmmmm:Sama nie wiem:hmmmm::niewiem: Planowałam w czerwcu, planowałam w lipcu, planowałam w sierpniu:roll::roll: Jeżeli będę jechać, to napewno z Medorem:razz: Dinek być może też pojedzie, choć szczerze powiedziawszy, wolałabym go nie brać w taką podróż:shake::shake: Fajnie by było się spotkać:razz::p to wyceluj lipiec/sierpień :p Medzia z chęcią wyściskam :loveu: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='dealer']kkkurde i nie zaprosilas mnie na taaaka impre....:razz: :diabloti::mad:o masz ....a ja mam gwiździki i młoteczek ...a gwoździki takie do końskich kopyt:p...akuraś na gostka;) Witaj piękna Tyszanko:multi::multi::multi: czytam że isę wybierasz w podróż po świecie;) Quote
Medorowa Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']to wyceluj lipiec/sierpień :p Medzia z chęcią wyściskam :loveu: Postaram się, choć moje plany bardzo szybko się zmieniają:p:p [quote name='Alicjarydzewska']:mad:o masz ....a ja mam gwiździki i młoteczek ...a gwoździki takie do końskich kopyt:p...akuraś na gostka;) Witaj piękna Tyszanko:multi::multi::multi: czytam że isę wybierasz w podróż po świecie;) A no w tamTych kierunkach;):evil_lol: [quote name='dealer']czesc zloty ryjku:diabloti: Witaj dojczlandko:loveu::loveu::loveu: Czy ja już sie z Tobą gdzieś dzisiaj nie witałam:diabloti: [quote name='bonita']Witaj Córciu Madziu z Tych ;) Witaj mamciu dająca mi kopert z kwiatuszkami:p:diabloti: Quote
agbar Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj dojczlandko:loveu::loveu::loveu: Czy ja już sie z Tobą gdzieś dzisiaj nie witałam:diabloti: hmm....ciekawe gdzie ja cie juz dzis widzialam??:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 dealer napisał(a):hmm....ciekawe gdzie ja cie juz dzis widzialam??:diabloti: W filmie:diabloti::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cześć Madziulka, cześć Psiaczki... A to widzę zaczynasz wakacyjne spotkanie...:razz: Quote
drzalka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hejo Madziu i Medorku i Dinusiu.. zapomniałam o kims ?? Quote
Medorowa Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć Madziulka, cześć Psiaczki... A to widzę zaczynasz wakacyjne spotkanie...:razz: Wakacje to ja już mam od długiego czasu;) A no trza się socjalizować:evil_lol::evil_lol::diabloti: drzalka napisał(a):Hejo Madziu i Medorku i Dinusiu.. zapomniałam o kims ?? No chyba nie :hmmmm:;) Quote
BeaC Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ...przyszłam Cie powitac.................troche luzu mam w pracy...przed wielkim bumem:-o:-o:-o Quote
Kiłi Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madzia i medor napisał(a): No chyba nie :hmmmm:;) A jaaaaa!!!:mad: :mad: :diabloti: Quote
bonita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Cześć moja Ty materialistyczna córciu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mamcia z pustą kopertą do Cię przychodzi:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='BeaC']...przyszłam Cie powitac.................troche luzu mam w pracy...przed wielkim bumem:-o:-o:-o Witaj:cool3::cool3::cool3:Jakie bum, na urlopika trza się udać:diabloti: [quote name='evaxon']witaj Madzu:diabloti: :diabloti: :diabloti: Witaj... Ewo:p:p [quote name='Kiłi']A jaaaaa!!!:mad: :mad: :diabloti: No co Ty:cool1::cool1::cool1::diabloti: [quote name='DORRAG']Witamy już weekendowo:cool3: :multi: Oo Fionki:multi::multi::multi:Kaj żeście były:razz: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...no masz ...i znów jej nie ma:cool1: Jestem, jestem, tylko nikogo nie ma:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: [quote name='Vectra']dobry wieczór złoto ryjkowa :diabloti: Witaj mła siostra biznesłomenka:loveu::loveu: [quote name='paula_z']Witaj Magdaleno :p Witaj Paulo:p:p [quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocki, śpisz, czy...nie śpisz? :razz: Zmierzam ku temu;):cool1: [quote name='bonita']Cześć moja Ty materialistyczna córciu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mamcia z pustą kopertą do Cię przychodzi:diabloti: :roll::roll:Z pustą:roll: I tak ciem ttofffam:loveu: Jest ta godzina, która jest, nikogo tu nie ma, a ja za trzy godziny muszę wstać:placz:ale najpierw trza by siem położyć spać:placz: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :multi::multi::multi:witaj ledwo położona a już /chyba / wstanięta:evil_lol: Quote
DORRAG Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 madzia i medor napisał(a):się Oo Fionki:multi::multi::multi:Kaj żeście były:razz: Ano My:evil_lol: już wróciłam i przylazłam:cool3: Quote
Recommended Posts