Medorowa Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Vectra napisał(a):nie ma to jak miłość :diabloti: :diabloti: :diabloti: M jak miłość, niepozorna tak... :diabloti: dealer napisał(a):halo goopia....:loveu: Chyba pomyliłaś blogaski:crazyeye::crazyeye:Tu siedzi mundra, pinkna, utalentowana dziołcha o cukierkowym ciałku:diabloti: Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 madzia i medor napisał(a):M jak miłość, niepozorna tak... :diabloti: Chyba pomyliłaś blogaski:crazyeye::crazyeye:Tu siedzi mundra, pinkna, utalentowana dziołcha o cukierkowym ciałku:diabloti: buhahahahahahaha za to cie kocham, za to poczucie humoru i te wiare w siebie:evil_lol: przyszlam cie pozegnac zegnam:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 dealer napisał(a):buhahahahahahaha za to cie kocham, za to poczucie humoru i te wiare w siebie:evil_lol: przyszlam cie pozegnac zegnam:diabloti: Żegnam ciem również ozięble wiedźmo:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 madzia i medor napisał(a):No oczywiście:cool1::cool1:A u Ciebie to niby czym:razz::diabloti: u mnie to wódka sie leje z nieba:grin: Quote
caroolcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cześć medorki!!! Widze, że weekendzik się udał :cool1: . Jak mięsko z grilla zjadły piechole, a pomidora i pieczarki ślimaki to musisz być na prawdę na ostrej diecie:eviltong: Dobrze, że prawka nie robisz w poznaniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ....................witam po weekendzie nie mów że robisz prafko..............:-o:-o:-o wejdz do mnie tam carolka znalazła dla ciebie pojazd...................:diabloti: niedkomplikowany w obsłudz, bezpieczny-nic Ci sie kobito w nim nie stanie:cool1: Quote
drzalka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Hejo... prosze o fotki w obózce ;];].. słowo za słowo... fotki za fotki :cool3: :razz: :eviltong: Quote
Kiłi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='madzia i medor']N Mamy podobne nastawienie:siara::siara:[/quote] hehe taa ale ty dopiero zaczynasz a ja już kończe:placz: :evil_lol: Przecie ja na serce padne na tym egzaminie:placz: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:hey.... piękna Magdaleno;) [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 czesc Madzik....... milego popoludnia....:loveu: Quote
clockwork Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleście lukrem pociekły:razz:[/FONT] slodko ze az w doopie szczypie.. medorowa... bylam, zeby nie bylo :cool1: Quote
Mi. Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 hej:multi: medorowa... bylam, zeby nie bylo :cool1: to tak samo jak ja:razz: Quote
agbar Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Magda! kurde! nie mozesz tak bez slowa sie nie pojawic! martwimy sie o ciebie! Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Madziu, chyba zaćwiczyłaś się, bo opalanie chyba masz za sobą.:evil_lol: Quote
drzalka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Słowo za słowo, Foty za foty :cool3: :cool3: :cool3: :razz: :razz: :razz: :mad: :razz: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']slodko ze az w doopie szczypie..[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak szczypie to musi od słodycze robale się zalęgły:eviltong:[/FONT] medorowa... bylam, zeby nie bylo :cool1: [FONT=Arial] o matko buska i giertycha ...czy ty już rozjeżdżasz ludzi ze cię nie ma:razz: no wracaj tu do nas ...pamietaj mamy w te wakacje wypić wspólnie ...tyskie:eviltong: [/FONT] Quote
Kitka20 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Hej Madziula gdzie Ty jesteś??? Chodź do mnie na nowe foty:eviltong: Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Madziunia:placz: co sie z toba dzieje??? daj malenki znak.... Quote
bonita Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Nie chcę napisać żadnych głupot, więc tylko napiszę- Jestem:diabloti: Quote
Recommended Posts