Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 helloł:multi::multi::multi::multi: mamuśka, kurde, ale ty w te foty jesteś oszczędna:cool3: tyle stron i tylko pare foteczek:cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :multi::multi::multi:cześć Moja prawie Krajanko prawie imienniczko:p Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 no magda!!!!! nadrobiłam wsio przed pracą i wiesz co??? TYLKO JEDNA FOTA!!!!!!!! dawaj jaiejsik foty jeszcze:mad::mad::mad: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='evaxon']witaj:loveu: :loveu: :loveu: ( chyba mnie jeszcze tu dzis nie bylo) Nie pamiętam Ewciu, więc witam:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Vectra']witaj siostruniu , moja kochana , jedyna , cudowna :diabloti: Witaj mój autorytecie życiowy:diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to o cie ...o cie ... mosiałam włączyć wstecza ...bo nie pamiętałam czy tu byłam .... a upał u nas nieziemski ...czas sie przyzwyczajać do piekielnych klimatów.:diabloti:...pragnienie gasze Tyskim:p Tyskie ponad wszystkie;) [quote name='DORRAG']Doberek Medorki:p Witaj:loveu::loveu: [quote name='clockwork']Madziuniu... wdeplam sobie do ciebie... nie jestem w temacie i wogole ... za rzadko mam czas na wszystko co bym chciala obskoczyc :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nie martw się dziołcha;) Przecież wiadomo, że nie jesteś na wakacjach i masz trochę pracy:razz::razz::p Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kitka20']Hej Madziula dawaj foty:diabloti: Poszczuje Dinkiem... :diabloti: [quote name='Kiłi']Cześć Madziu z dwoma mega groźnymi psami:diabloti: a gdzie zdjęcia?:siara: :diabloti: Ciebie też... :diabloti: [quote name='drzalka']Uważajcie dziewczyny, bo się madzia wkurzy za te pytania hihi:diabloti: Witaj jedyna rozumiejąca mnie:loveu::loveu: [quote name='bonita']Cześć córcia, mnie tu jeszcze dziś nie było:crazyeye: Zaniedbujesz swoje dziecko:placz: Podam ciem o alimenty:diabloti: [quote name='Kiłi']A niech tylko spróbuje!:mad: :mad: :diabloti: :siara::diabloti: [quote name='Vectra']siostruniu FOTY DAWAJ :mad: :diabloti: Ty też jesteś na czarnej liście Dinusia ...:diabloti: [quote name='drzalka'].. heh , a to sie zarz w....kurzy :eviltong: ... Bez obwa, zawsze nim włączę dogo, wypijam melise:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Madzia :p Znowu popsułaś aparata :shake: ;) Wyślij go w końcu :p Teraz to chyba problem z kompem - mój brat ostatnio przyjechał i sobie "Coś" przy nim pogrzebał:angryy: Teraz wszystko mi się w nim pier...dziuli:angryy: Pragnę jeszcze dodać, ze brat jest informatykiem:diabloti: A aparat chcę wysłać w poniedziałek:roll: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kitka20']A niech się wkurza ja ją lubie denerwować:evil_lol::evil_lol: Jesteś dopisana do listy Dydka:loveu::loveu::diabloti: [quote name='zuzolandia']Sloneczne Caluski Przesylam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wymiziaj Psioczki Ode Mnie !!!!!!!!!!!! Dziękujemy:multi::multi: [quote name='Imbir1']helloł:multi::multi::multi::multi: mamuśka, kurde, ale ty w te foty jesteś oszczędna:cool3: tyle stron i tylko pare foteczek:cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziecko, i Ty przeciwko mnie:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='drzalka']Dobry Dzień:oops: :multi: Dobry dzień:p [quote name='drzalka']Dobry Dzień:oops: :multi: Dzień Dobry:p [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Moja prawie Krajanko prawie imienniczko:p Witaj mła ciociu, w której płynie tyskie:diabloti: [quote name='BeaC']no magda!!!!! nadrobiłam wsio przed pracą i wiesz co??? TYLKO JEDNA FOTA!!!!!!!! dawaj jaiejsik foty jeszcze:mad::mad::mad: :placz::placz::placz:Idę do psycholożki:placz:Aparat i komputer ze mną nie współpracują:diabloti::diabloti: [quote name='Kiłi']Maaaaaaaaaaaaaaaaadziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! To ja:grins: [quote name='dealer']nie spij......:diabloti: Wstałam, jem owsiankę, piję kawę i idę z psami na si:cool1::diabloti: Quote
Kitka20 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 To jak wrócisz z psami wstaw foty:diabloti: Hej dzisiaj nie witana Quote
drzalka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Kitka20 napisał(a):To jak wrócisz z psami wstaw foty:diabloti: Madzia no .. jescze dwa łyczki meliski.. no .. za medorka 1 :lol: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Dobry dzień:p Dzień Dobry:p Witaj mła ciociu, w której płynie tyskie:diabloti: :placz::placz::placz:Idę do psycholożki:placz:Aparat i komputer ze mną nie współpracują:diabloti::diabloti: To ja:grins: Wstałam, jem owsiankę, piję kawę i idę z psami na si:cool1::diabloti: kawkę rozumiem, ale owsianka - blehhhh - to chyba z rozpaczy pt perypetie kompowo-aparatowe....:eviltong: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Dobry dzień:p Witaj mła ciociu, w której płynie tyskie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj ...płynąca Tyskim:eviltong: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Kiłi napisał(a):Maaaaaaaaaaaaaaaaadziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! tak????? jestem... i nie krzycz- nie jestes u siebie :eviltong: sie masz ziom :cool1: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kitka20']To jak wrócisz z psami wstaw foty:diabloti: Hej dzisiaj nie witana Dinuś... :diabloti::diabloti: [quote name='bonita']Dobry dzień córciu mła :) Witaj mam cie:loveu: [quote name='drzalka']Madzia no .. jescze dwa łyczki meliski.. no .. za medorka 1 :lol: Buhahaa:evil_lol: [quote name='caroolcia']kawkę rozumiem, ale owsianka - blehhhh - to chyba z rozpaczy pt perypetie kompowo-aparatowe....:eviltong: Owsianka dobra rzecz:siara::siara: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj ...płynąca Tyskim:eviltong: Witaj, witaj:hmmmm: no witaj Alu:evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']tak????? jestem... i nie krzycz- nie jestes u siebie :eviltong: sie masz ziom :cool1: Magdolino, jak to dobrze, że pilnujesz porządku:modla::diabloti: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a): Magdolino, jak to dobrze, że pilnujesz porządku:modla::diabloti: ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!! Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!! demonstracje i protesty... źle się dzieje w Polsce to i na forum roszczenia i atmosfera nerwowa :eviltong: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!! demonstracje i protesty... źle się dzieje w Polsce to i na forum roszczenia i atmosfera nerwowa :eviltong: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!! Co prawda, to prawda, czuję się jak w sejmie:diabloti: [quote name='caroolcia']demonstracje i protesty... źle się dzieje w Polsce to i na forum roszczenia i atmosfera nerwowa :eviltong: Meliske se łyknijcie i Wam przejdzie:cool1::cool1::diabloti: [quote name='Kiłi']Ja nie krzycze, ja się wydzieram:grins: Cichaj, dzieci mi obudzisz:cool1::cool1: [quote name='caroolcia']demonstracje i protesty... źle się dzieje w Polsce to i na forum roszczenia i atmosfera nerwowa :eviltong: No przeca już to mówiłaś:cool1::cool1::diabloti: [quote name='*luthien*']Fooooootttttyyyyyyyyyy chcemmmyyyyyyyy:diabloti: Ja też chcę:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!!:crazyeye:o masz ....aleś nakrzyczała...dobrze ...będziemy grzeczne...:loveu: Quote
Recommended Posts