Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

helloł:multi::multi::multi::multi: mamuśka, kurde, ale ty w te foty jesteś oszczędna:cool3: tyle stron i tylko pare foteczek:cool3:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']witaj:loveu: :loveu: :loveu: ( chyba mnie jeszcze tu dzis nie bylo)
Nie pamiętam Ewciu, więc witam:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Vectra']witaj siostruniu , moja kochana , jedyna , cudowna :diabloti:
Witaj mój autorytecie życiowy:diabloti::diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to o cie ...o cie ...
mosiałam włączyć wstecza ...bo nie pamiętałam czy tu byłam ....
a upał u nas nieziemski ...czas sie przyzwyczajać do piekielnych klimatów.:diabloti:...pragnienie gasze Tyskim:p

Tyskie ponad wszystkie;)
[quote name='DORRAG']Doberek Medorki:p
Witaj:loveu::loveu:
[quote name='clockwork']Madziuniu... wdeplam sobie do ciebie... nie jestem w temacie i wogole ... za rzadko mam czas na wszystko co bym chciala obskoczyc :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Nie martw się dziołcha;) Przecież wiadomo, że nie jesteś na wakacjach i masz trochę pracy:razz::razz::p

Posted

[quote name='Kitka20']Hej Madziula dawaj foty:diabloti:
Poszczuje Dinkiem... :diabloti:
[quote name='Kiłi']Cześć Madziu z dwoma mega groźnymi psami:diabloti: a gdzie zdjęcia?:siara: :diabloti:
Ciebie też... :diabloti:
[quote name='drzalka']Uważajcie dziewczyny, bo się madzia wkurzy za te pytania hihi:diabloti:
Witaj jedyna rozumiejąca mnie:loveu::loveu:
[quote name='bonita']Cześć córcia, mnie tu jeszcze dziś nie było:crazyeye:
Zaniedbujesz swoje dziecko:placz: Podam ciem o alimenty:diabloti:
[quote name='Kiłi']A niech tylko spróbuje!:mad: :mad: :diabloti:
:siara::diabloti:
[quote name='Vectra']siostruniu FOTY DAWAJ :mad: :diabloti:
Ty też jesteś na czarnej liście Dinusia ...:diabloti:
[quote name='drzalka'].. heh , a to sie zarz w....kurzy :eviltong: ...
Bez obwa, zawsze nim włączę dogo, wypijam melise:diabloti:
[quote name='paula_z']Cześć Madzia :p Znowu popsułaś aparata :shake: ;) Wyślij go w końcu :p
Teraz to chyba problem z kompem - mój brat ostatnio przyjechał i sobie "Coś" przy nim pogrzebał:angryy: Teraz wszystko mi się w nim pier...dziuli:angryy: Pragnę jeszcze dodać, ze brat jest informatykiem:diabloti:
A aparat chcę wysłać w poniedziałek:roll:

Posted

[quote name='Kitka20']A niech się wkurza ja ją lubie denerwować:evil_lol::evil_lol:
Jesteś dopisana do listy Dydka:loveu::loveu::diabloti:
[quote name='zuzolandia']Sloneczne Caluski Przesylam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wymiziaj Psioczki Ode Mnie !!!!!!!!!!!!
Dziękujemy:multi::multi:
[quote name='Imbir1']helloł:multi::multi::multi::multi: mamuśka, kurde, ale ty w te foty jesteś oszczędna:cool3: tyle stron i tylko pare foteczek:cool3:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziecko, i Ty przeciwko mnie:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='drzalka']Dobry Dzień:oops: :multi:
Dobry dzień:p
[quote name='drzalka']Dobry Dzień:oops: :multi:
Dzień Dobry:p
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Moja prawie Krajanko prawie imienniczko:p
Witaj mła ciociu, w której płynie tyskie:diabloti:
[quote name='BeaC']no magda!!!!!
nadrobiłam wsio przed pracą i wiesz co???
TYLKO JEDNA FOTA!!!!!!!!

dawaj jaiejsik foty jeszcze:mad::mad::mad:

:placz::placz::placz:Idę do psycholożki:placz:Aparat i komputer ze mną nie współpracują:diabloti::diabloti:
[quote name='Kiłi']Maaaaaaaaaaaaaaaaadziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
To ja:grins:
[quote name='dealer']nie spij......:diabloti:
Wstałam, jem owsiankę, piję kawę i idę z psami na si:cool1::diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Dobry dzień:p

Dzień Dobry:p

Witaj mła ciociu, w której płynie tyskie:diabloti:

:placz::placz::placz:Idę do psycholożki:placz:Aparat i komputer ze mną nie współpracują:diabloti::diabloti:

To ja:grins:

Wstałam, jem owsiankę, piję kawę i idę z psami na si:cool1::diabloti:

kawkę rozumiem, ale owsianka - blehhhh - to chyba z rozpaczy pt perypetie kompowo-aparatowe....:eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dobry dzień:p

Witaj mła ciociu, w której płynie tyskie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj ...płynąca Tyskim:eviltong:

Posted

[quote name='Kitka20']To jak wrócisz z psami wstaw foty:diabloti:
Hej dzisiaj nie witana
Dinuś... :diabloti::diabloti:
[quote name='bonita']Dobry dzień córciu mła :)
Witaj mam cie:loveu:
[quote name='drzalka']Madzia no .. jescze dwa łyczki meliski.. no .. za medorka 1 :lol:
Buhahaa:evil_lol:
[quote name='caroolcia']kawkę rozumiem, ale owsianka - blehhhh - to chyba z rozpaczy pt perypetie kompowo-aparatowe....:eviltong:
Owsianka dobra rzecz:siara::siara:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj ...płynąca Tyskim:eviltong:
Witaj, witaj:hmmmm: no witaj Alu:evil_lol::evil_lol:
[quote name='clockwork']tak????? jestem... i nie krzycz- nie jestes u siebie :eviltong:

sie masz ziom :cool1:
Magdolino, jak to dobrze, że pilnujesz porządku:modla::diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Magdolino, jak to dobrze, że pilnujesz porządku:modla::diabloti:

ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!!

Posted

clockwork napisał(a):
ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!!

demonstracje i protesty... źle się dzieje w Polsce to i na forum roszczenia i atmosfera nerwowa :eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):

demonstracje i protesty... źle się dzieje w Polsce to i na forum roszczenia i atmosfera nerwowa :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!!
Co prawda, to prawda, czuję się jak w sejmie:diabloti:
[quote name='caroolcia']demonstracje i protesty... źle się dzieje w Polsce to i na forum roszczenia i atmosfera nerwowa :eviltong:
Meliske se łyknijcie i Wam przejdzie:cool1::cool1::diabloti:
[quote name='Kiłi']Ja nie krzycze, ja się wydzieram:grins:
Cichaj, dzieci mi obudzisz:cool1::cool1:
[quote name='caroolcia']demonstracje i protesty... źle się dzieje w Polsce to i na forum roszczenia i atmosfera nerwowa :eviltong:
No przeca już to mówiłaś:cool1::cool1::diabloti:
[quote name='*luthien*']Fooooootttttyyyyyyyyyy chcemmmyyyyyyyy:diabloti:
Ja też chcę:razz::razz::razz::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']ktos do jasnej anielki musi... bo sie ludziska rozbrykali- krzycza, groza, wymagaja.... spokoj mi tu!!!!:crazyeye:o masz ....aleś nakrzyczała...dobrze ...będziemy grzeczne...:loveu: