Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Kiłi napisał(a)::turn-l: :turn-l: Podoba mi się ta ikonka::helo: Bardzo mnie to cieszy, że Ci się podoba:cool1: Kitka20 napisał(a):A gdzie gfoty?? ja wróciłam z nad rzeki, nie było mnie kilka godzin i nic?? a ja jakoś porobiłam foty!! tylko musze zgrać i filmik mam Zaraz spróbuję:p dealer napisał(a):Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: Aggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czeeeeeeeeeeeeeeegoooooooooo praaaaaaagniessssz odeeeeeeee mnnnnnnnnniee:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :evil_lol:hey ochotniczko strażaczko ......:multi::multi::multi: Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Bardzo mnie to cieszy, że Ci się podoba:cool1: Zaraz spróbuję:p Aggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czeeeeeeeeeeeeeeegoooooooooo praaaaaaagniessssz odeeeeeeee mnnnnnnnnniee:loveu::loveu: a nic:cool1: sprawdzam czy slyszysz....:loveu: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kiłi']Cicho, bo Dinusia zbudzicie!:diabloti: Dinuś nie śpi - rzuca się na Medka:cool1::cool1::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:hey ochotniczko strażaczko ......:multi::multi::multi: Ja nie cem być strażaczką, ja cem oglądać strażaków :diabloti: [quote name='dealer']a nic:cool1: sprawdzam czy slyszysz....:loveu: Nie rozumiem co mówisz, czy mogłabyś powtórzyć:diabloti: Quote
Kiłi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Dinuś nie śpi - rzuca się na Medka:cool1::cool1::diabloti: Ja nie cem być strażaczką, ja cem oglądać strażaków :diabloti: W celu jakim?:evil_lol: Będąc strażaczką możesz również oglądać strażaków:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kiłi']1.W celu jakim?:evil_lol: Będąc strażaczką możesz również oglądać strażaków:diabloti: A to już musisz Dydka zapytać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2. Tak, tylko wtedy zamiast gasić, to ja bym się gapiła:diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Madzia gadułko :p Witaj nałożnico debe, mająca piesesa mordulca:loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ja nie cem być strażaczką, ja cem oglądać strażaków :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zatrudnij się w straży jako łazienna:eviltong:;) Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Jka, nowa kaczi nazwa, oznaczająca ,,jak":cool1::cool1::cool1::diabloti: aaaachaaaaaa:diabloti: Madziaaaaaa daj fotki:diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zatrudnij się w straży jako łazienna:eviltong:;) :mdleje: Że ja głupia na to nie wpadłam:mdleje::diabloti: Dzięki Ci Alu, żeś mi pokazała drogę w mym życiu:loveu: [quote name='evaxon']aaaachaaaaaa:diabloti: Madziaaaaaa daj fotki:diabloti: :diabloti: :siara::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje: Że ja głupia na to nie wpadłam:mdleje::diabloti: Dzięki Ci Alu, żeś mi pokazała drogę w mym życiu:loveu: :siara::diabloti::diabloti::diabloti:;)trzymaj się imienniczek ...i tyszanek a daleko zajdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dealer napisał(a):Madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: no i masz... dopiero mowilam nie wrzeszczec nie na swoim podworku :mad: zamkniesz ten dziub??? chcesz wszystkich pobudzic??? jou! Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)trzymaj się imienniczek ...i tyszanek a daleko zajdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takoż to sobie właśnie drogę w życiu obrałam, u boku tamTych:loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']no i masz... dopiero mowilam nie wrzeszczec nie na swoim podworku :mad: zamkniesz ten dziub??? chcesz wszystkich pobudzic??? jou! Mój bodygard wrócił:loveu: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Takoż to sobie właśnie drogę w życiu obrałam, u boku tamTych:loveu::loveu::loveu: Mój bodygard wrócił:loveu: tja... jestem!!!! wiesz... poznalam tu laske i goscia z TYCHow ;) koles przybity ale laska spoko- wiadomo- tyszanka Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):tja... jestem!!!! wiesz... poznalam tu laske i goscia z TYCHow ;) koles przybity ale laska spoko- wiadomo- tyszanka do czego go przybili??:diabloti: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dealer napisał(a):do czego go przybili??:diabloti: do krzyza :diabloti: Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):do krzyza :diabloti: dobrze mu tak....:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):tja... jestem!!!! wiesz... poznalam tu laske i goscia z TYCHow ;) koles przybity ale laska spoko- wiadomo- tyszanka :evil_lol::evil_lol:Wow, ale ten świat mały:roll: dealer napisał(a):dobrze mu tak....:diabloti: Ale z Ciebie zła kobieta:shake::shake: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dealer napisał(a):dobrze mu tak....:diabloti: wiem... sami go przybilismy :diabloti: Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):wiem... sami go przybilismy :diabloti: kkkurde i nie zaprosilas mnie na taaaka impre....:razz: :diabloti: Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol:Wow, ale ten świat mały:roll: Ale z Ciebie zła kobieta:shake::shake: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Cześć Madzia :) Kiedy do Tychów zajeżdżasz? Ja najprawdopodobniej będę końcem lipca a początkiem sierpnia po Gastka się wybierać, może jakiś mitting? bierzesz czworonogi ze sobą? Quote
Recommended Posts