Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']Bo teoria jest nudna :diabloti: i daaaaleka od praktyki :cool3: :cool3:
testów mozna się wykuć na blachę :evil_lol: a jeździć to się nauczysz jak zrobisz ze 100tyś km ;)
100tyś. km:mdleje: Oby się tylko nikomu nic nie stało przez to 100tys kilometrów i więcej:roll:
[quote name='dealer']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Madzia bedzie jezdzic.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Będę niczym Kubica:razz: :diabloti: :diabloti:
[quote name='paula_z']Bry kursantko :p
Witaj nałożnico debe:loveu: :loveu:
[quote name='evaxon']heloł:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Cześć moja Ewuniu:loveu: :loveu:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:wow Tyszanka bedzie się kursować ...nooooo....
doberek ..zapraszam na Tyskie;)
[/FONT]

Skorzystam z zaproszenia z iście niezmierną przyjemnością:loveu: :loveu:

Witam wsztystkich w ten cudowny, chłodny dzionek:multi: :multi:

Posted

Hejo.. a gdzi enowe foty ??.. Madzia plis zrob zbiloze foteczki Medorka w niebieskiej obróże w łąpeczki :D:D:D:D.. i podaj mi jaki macie rozmiar tego legowiska ???

Posted

[quote name='drzalka']Hejo.. a gdzi enowe foty ??.. Madzia plis zrob zbiloze foteczki Medorka w niebieskiej obróże w łąpeczki :D:D:D:D.. i podaj mi jaki macie rozmiar tego legowiska ???
Foty będą później, jak wrócimy z grillka:razz: Założę mu spaecjalnie tą obróżkę i zrobię sesję ;)
Legowisko mamy takie
http://www.allegro.pl/item182523641_leg_kanapa_zdejmowany_pokrowiec_nr_4_wym_105x_84.html

Ale jak już wcześniej pisałam, najprawdopodobniej przysłali nam rozmiar mniejsze:angryy::angryy::angryy:

Posted

evaxon napisał(a):
za darmo:loveu: :loveu: :loveu:

:roll::roll::diabloti:
Vectra napisał(a):
witaj mła kochana :loveu: :loveu: :loveu:

Witaj ulubienico teściowej:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Foty będą później, jak wrócimy z grillka:razz: Założę mu spaecjalnie tą obróżkę i zrobię sesję ;)
Legowisko mamy takie
http://www.allegro.pl/item182523641_leg_kanapa_zdejmowany_pokrowiec_nr_4_wym_105x_84.html

Ale jak już wcześniej pisałam, najprawdopodobniej przysłali nam rozmiar mniejsze:angryy::angryy::angryy:[FONT=Arial]:razz:ślij mailika ..wiem ze sie zdarzały pomyłki w wysyłce ...i siem nie złosc ....bo wiesz ...że szkodzi;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:ślij mailika ..wiem ze sie zdarzały pomyłki w wysyłce ...i siem nie złosc ....bo wiesz ...że szkodzi;)[/FONT]
Słałam, słałam i zero odzewu... :roll::roll::roll:Ja już nie denerwuje;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Słałam, słałam i zero odzewu... :roll::roll::roll:Ja już nie denerwuje;)[FONT=Arial]to ćlicznie ...bo chcem cię widzieć w dobrym humorku;)[/FONT]

Posted

Witaj Siostrzyczko :)

Widzę, że aparacik już sprawny, jak miło siostrzeńca znów zobaczyć :loveu:
A na kursie prawka śmiem twierdzić, że będziesz wzorową kursantką, u nas to przecież rodzinne :p

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Witaj Siostrzyczko :)

A na kursie prawka śmiem twierdzić, że będziesz wzorową kursantką, u nas to przecież rodzinne :p

:grin: pamietaj ze w kazdej rodzinie jest czarna owca:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Foty będą później, jak wrócimy z grillka:razz: Założę mu spaecjalnie tą obróżkę i zrobię sesję ;)
Legowisko mamy takie

Ale jak już wcześniej pisałam, najprawdopodobniej przysłali nam rozmiar mniejsze:angryy::angryy::angryy:

masz nowa obrozke?? hmmmmmmm... aja dzis widzialam smycze dla psow z lapkami i logami klubow pilkarskich. nie bylo WestHam United, bo pewnie bym sie skusila :cool3:

czesc Magdo z Tych... chodz na FOSTERSA:eviltong:

Posted

Cześć Madzia :p

madzia i medor napisał(a):
Witaj nałożnico debe:loveu: :loveu:

:shake: Qrde, następnej się udzieliło :roll: To nie jest normalne :stupid: Debe to moja forumowa matka :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Witam wszystkich:multi: Dziś zapisuję się na prawo jazdy:razz: Coś czuję, że będę postrachem ulic:diabloti::evil_lol:

Cześć:diabloti: O Matko to już zupełnie na polskich drogach będzie niebezpiecznie:diabloti: :diabloti: Ja mam już 1 sierpnia egzamin:nerwy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to ćlicznie ...bo chcem cię widzieć w dobrym humorku;)[/FONT]
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem:grins::grins:
[quote name='Kate I Luka']Witaj Siostrzyczko :)

Aparacik nie jest sprawny, zdjęcia co prawda już nie znikają, ale mogę robić tylko dziewięć:roll:
Wzorową kursantką:evil_lol:Siostra chyba sama nie wierzysz, w to co piszesz:evil_lol:
[quote name='dealer']dzien dobry rajdowcu:diabloti:
Witaj spzedawcyku kjakejsiku z zezuską:loveu::loveu:
[quote name='evaxon']:grin: pamietaj ze w kazdej rodzinie jest czarna owca:diabloti: :evil_lol:
I tu się z Tobą zgodzę:loveu:Ale dlaczego padło akurat na mnie:placz:
[quote name='DORRAG']Cześć Medorki:multi:
Witajcie Fionki:lol::lol:

Posted

clockwork napisał(a):
masz nowa obrozke?? hmmmmmmm... aja dzis widzialam smycze dla psow z lapkami i logami klubow pilkarskich. nie bylo WestHam United, bo pewnie bym sie skusila :cool3:

czesc Magdo z Tych... chodz na FOSTERSA:eviltong:

Obróżka nie jest nowa;)A właśnie zapomniałam, że miałam porobić w niej zdjęcia:oops::oops:Jutro Lenko nadrobię:grins:
Klocusiowa z tamTych światów, co to jest FOSTERS:niewiem:
paula_z napisał(a):
Cześć Madzia :p

:shake: Qrde, następnej się udzieliło :roll: To nie jest normalne :stupid: Debe to moja forumowa matka :evil_lol:

Łło losie, na dodatek z własną matką - w jakim ja świecie żyję:placz::placz:
Kiłi napisał(a):
Cześć:diabloti: O Matko to już zupełnie na polskich drogach będzie niebezpiecznie:diabloti: :diabloti: Ja mam już 1 sierpnia egzamin:nerwy:

Trzymam kciuki:multi::multi:

Posted

:p:p

A tu pan ochroniarz chciał się zaprzyjaźnić z pieskami, tylko pieski za bardzo nie chciały:diabloti::diabloti:

Kaczuszki w czyściutkiej rzeczce:loveu::loveu:( dlatego pieski musiały być na smyczy)

Jak wychodziliśmy kropił deszcz, a już na miejscu było tak;)

A to ślimak, który wcinał moje spadnięte;) pomidorki i pieczarki:placz:

A teraz idę oglądać film

Posted

[quote name='madzia i medor']Obróżka nie jest nowa;)A właśnie zapomniałam, że miałam porobić w niej zdjęcia:oops::oops:Jutro Lenko nadrobię:grins:
Klocusiowa z tamTych światów, co to jest FOSTERS:niewiem:

piwko FOSTERS... Tyskie tu drogie jak job twoju mac... zresztajak wszystkie....
Fosters to u nas piwko z gornej polki- australijskie, a tu... najtansze .... jak sie bierze zgrzewe sztuk 18 :roll:

[quote name='madzia i medor']:p:p

A tu pan ochroniarz chciał się zaprzyjaźnić z pieskami, tylko pieski za bardzo nie chciały:diabloti::diabloti:

Kaczuszki w czyściutkiej rzeczce:loveu::loveu:( dlatego pieski musiały być na smyczy)

Jak wychodziliśmy kropił deszcz, a już na miejscu było tak;)

A to ślimak, który wcinał moje spadnięte;) pomidorki i pieczarki:placz:

A teraz idę oglądać film
to twoje psy?? :crazyeye::crazyeye: kurde... nie mialam pojecia ze masz psy.. :eviltong: o slimaku tez nie wiedzialam:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']piwko FOSTERS... Tyskie tu drogie jak job twoju mac... zresztajak wszystkie....
Fosters to u nas piwko z gornej polki- australijskie, a tu... najtansze .... jak sie bierze zgrzewe sztuk 18 :roll:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko 18 ....u nas najlepsze zgrzewki po 24szt;)
Tyszanko na jaki ty znów film idziesz oglądać ...czyżby Shreka:evil_lol:
[/FONT]