Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye:wow Tyszanka bedzie się kursować ...nooooo.... doberek ..zapraszam na Tyskie;) [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Vectra']Bo teoria jest nudna :diabloti: i daaaaleka od praktyki :cool3: :cool3: testów mozna się wykuć na blachę :evil_lol: a jeździć to się nauczysz jak zrobisz ze 100tyś km ;) 100tyś. km:mdleje: Oby się tylko nikomu nic nie stało przez to 100tys kilometrów i więcej:roll: [quote name='dealer']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Madzia bedzie jezdzic.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: :diabloti: :diabloti: Będę niczym Kubica:razz: :diabloti: :diabloti: [quote name='paula_z']Bry kursantko :p Witaj nałożnico debe:loveu: :loveu: [quote name='evaxon']heloł:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć moja Ewuniu:loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:wow Tyszanka bedzie się kursować ...nooooo.... doberek ..zapraszam na Tyskie;) [/FONT] Skorzystam z zaproszenia z iście niezmierną przyjemnością:loveu: :loveu: Witam wsztystkich w ten cudowny, chłodny dzionek:multi: :multi: Quote
drzalka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hejo.. a gdzi enowe foty ??.. Madzia plis zrob zbiloze foteczki Medorka w niebieskiej obróże w łąpeczki :D:D:D:D.. i podaj mi jaki macie rozmiar tego legowiska ??? Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='drzalka']Hejo.. a gdzi enowe foty ??.. Madzia plis zrob zbiloze foteczki Medorka w niebieskiej obróże w łąpeczki :D:D:D:D.. i podaj mi jaki macie rozmiar tego legowiska ??? Foty będą później, jak wrócimy z grillka:razz: Założę mu spaecjalnie tą obróżkę i zrobię sesję ;) Legowisko mamy takie http://www.allegro.pl/item182523641_leg_kanapa_zdejmowany_pokrowiec_nr_4_wym_105x_84.html Ale jak już wcześniej pisałam, najprawdopodobniej przysłali nam rozmiar mniejsze:angryy::angryy::angryy: Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 evaxon napisał(a):kuci kuci Madziusia nie złosc sie:loveu: Za co, pytam ZA CO:placz::placz: Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Za co, pytam ZA CO:placz::placz: za darmo:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 evaxon napisał(a):za darmo:loveu: :loveu: :loveu: :roll::roll::diabloti: Vectra napisał(a):witaj mła kochana :loveu: :loveu: :loveu: Witaj ulubienico teściowej:loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Foty będą później, jak wrócimy z grillka:razz: Założę mu spaecjalnie tą obróżkę i zrobię sesję ;) Legowisko mamy takie http://www.allegro.pl/item182523641_leg_kanapa_zdejmowany_pokrowiec_nr_4_wym_105x_84.html Ale jak już wcześniej pisałam, najprawdopodobniej przysłali nam rozmiar mniejsze:angryy::angryy::angryy:[FONT=Arial]:razz:ślij mailika ..wiem ze sie zdarzały pomyłki w wysyłce ...i siem nie złosc ....bo wiesz ...że szkodzi;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:ślij mailika ..wiem ze sie zdarzały pomyłki w wysyłce ...i siem nie złosc ....bo wiesz ...że szkodzi;)[/FONT] Słałam, słałam i zero odzewu... :roll::roll::roll:Ja już nie denerwuje;) Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Słałam, słałam i zero odzewu... :roll::roll::roll:Ja już nie denerwuje;)[FONT=Arial]to ćlicznie ...bo chcem cię widzieć w dobrym humorku;)[/FONT] Quote
Kate I Luka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witaj Siostrzyczko :) Widzę, że aparacik już sprawny, jak miło siostrzeńca znów zobaczyć :loveu: A na kursie prawka śmiem twierdzić, że będziesz wzorową kursantką, u nas to przecież rodzinne :p Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):Witaj Siostrzyczko :) Widzę, że aparacik już sprawny, jak miło siostrzeńca znów zobaczyć :loveu: A na kursie prawka śmiem twierdzić, że będziesz wzorową kursantką, u nas to przecież rodzinne :p :grin: pamietaj ze w kazdej rodzinie jest czarna owca:diabloti: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Foty będą później, jak wrócimy z grillka:razz: Założę mu spaecjalnie tą obróżkę i zrobię sesję ;) Legowisko mamy takie http://www.allegro.pl/item182523641_leg_kanapa_zdejmowany_pokrowiec_nr_4_wym_105x_84.html Ale jak już wcześniej pisałam, najprawdopodobniej przysłali nam rozmiar mniejsze:angryy::angryy::angryy: masz nowa obrozke?? hmmmmmmm... aja dzis widzialam smycze dla psow z lapkami i logami klubow pilkarskich. nie bylo WestHam United, bo pewnie bym sie skusila :cool3: czesc Magdo z Tych... chodz na FOSTERSA:eviltong: Quote
Paula Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cześć Madzia :p madzia i medor napisał(a):Witaj nałożnico debe:loveu: :loveu: :shake: Qrde, następnej się udzieliło :roll: To nie jest normalne :stupid: Debe to moja forumowa matka :evil_lol: Quote
Kiłi Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 madzia i medor napisał(a): Witam wszystkich:multi: Dziś zapisuję się na prawo jazdy:razz: Coś czuję, że będę postrachem ulic:diabloti::evil_lol: Cześć:diabloti: O Matko to już zupełnie na polskich drogach będzie niebezpiecznie:diabloti: :diabloti: Ja mam już 1 sierpnia egzamin:nerwy: Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to ćlicznie ...bo chcem cię widzieć w dobrym humorku;)[/FONT] Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem:grins::grins: [quote name='Kate I Luka']Witaj Siostrzyczko :) Widzę, że aparacik już sprawny, jak miło siostrzeńca znów zobaczyć :loveu: A na kursie prawka śmiem twierdzić, że będziesz wzorową kursantką, u nas to przecież rodzinne :p Aparacik nie jest sprawny, zdjęcia co prawda już nie znikają, ale mogę robić tylko dziewięć:roll: Wzorową kursantką:evil_lol:Siostra chyba sama nie wierzysz, w to co piszesz:evil_lol: [quote name='dealer']dzien dobry rajdowcu:diabloti: Witaj spzedawcyku kjakejsiku z zezuską:loveu::loveu: [quote name='evaxon']:grin: pamietaj ze w kazdej rodzinie jest czarna owca:diabloti: :evil_lol: I tu się z Tobą zgodzę:loveu:Ale dlaczego padło akurat na mnie:placz: [quote name='DORRAG']Cześć Medorki:multi: Witajcie Fionki:lol::lol: Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 clockwork napisał(a):masz nowa obrozke?? hmmmmmmm... aja dzis widzialam smycze dla psow z lapkami i logami klubow pilkarskich. nie bylo WestHam United, bo pewnie bym sie skusila :cool3: czesc Magdo z Tych... chodz na FOSTERSA:eviltong: Obróżka nie jest nowa;)A właśnie zapomniałam, że miałam porobić w niej zdjęcia:oops::oops:Jutro Lenko nadrobię:grins: Klocusiowa z tamTych światów, co to jest FOSTERS:niewiem: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :p :shake: Qrde, następnej się udzieliło :roll: To nie jest normalne :stupid: Debe to moja forumowa matka :evil_lol: Łło losie, na dodatek z własną matką - w jakim ja świecie żyję:placz::placz: Kiłi napisał(a):Cześć:diabloti: O Matko to już zupełnie na polskich drogach będzie niebezpiecznie:diabloti: :diabloti: Ja mam już 1 sierpnia egzamin:nerwy: Trzymam kciuki:multi::multi: Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 :p:p A tu pan ochroniarz chciał się zaprzyjaźnić z pieskami, tylko pieski za bardzo nie chciały:diabloti::diabloti: Kaczuszki w czyściutkiej rzeczce:loveu::loveu:( dlatego pieski musiały być na smyczy) Jak wychodziliśmy kropił deszcz, a już na miejscu było tak;) A to ślimak, który wcinał moje spadnięte;) pomidorki i pieczarki:placz: A teraz idę oglądać film :p:p Quote
Vectra Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 gdzie jesteś moja piękna :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Obróżka nie jest nowa;)A właśnie zapomniałam, że miałam porobić w niej zdjęcia:oops::oops:Jutro Lenko nadrobię:grins: Klocusiowa z tamTych światów, co to jest FOSTERS:niewiem: piwko FOSTERS... Tyskie tu drogie jak job twoju mac... zresztajak wszystkie.... Fosters to u nas piwko z gornej polki- australijskie, a tu... najtansze .... jak sie bierze zgrzewe sztuk 18 :roll: [quote name='madzia i medor']:p:p A tu pan ochroniarz chciał się zaprzyjaźnić z pieskami, tylko pieski za bardzo nie chciały:diabloti::diabloti: Kaczuszki w czyściutkiej rzeczce:loveu::loveu:( dlatego pieski musiały być na smyczy) Jak wychodziliśmy kropił deszcz, a już na miejscu było tak;) A to ślimak, który wcinał moje spadnięte;) pomidorki i pieczarki:placz: A teraz idę oglądać film :p:p to twoje psy?? :crazyeye::crazyeye: kurde... nie mialam pojecia ze masz psy.. :eviltong: o slimaku tez nie wiedzialam:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']piwko FOSTERS... Tyskie tu drogie jak job twoju mac... zresztajak wszystkie.... Fosters to u nas piwko z gornej polki- australijskie, a tu... najtansze .... jak sie bierze zgrzewe sztuk 18 :roll: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko 18 ....u nas najlepsze zgrzewki po 24szt;) Tyszanko na jaki ty znów film idziesz oglądać ...czyżby Shreka:evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts