Kiłi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor'] Cichaj, dzieci mi obudzisz:cool1::cool1: Ja też chcę:razz::razz::razz::diabloti: O to będe już cichoooooooo!!!:diabloti: Cwaniara:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz ....aleś nakrzyczała...dobrze ...będziemy grzeczne...:loveu: Klockowa działasz cuda:loveu::diabloti::diabloti: [quote name='Kiłi']O to będe już cichoooooooo!!!:diabloti: Cwaniara:diabloti: Obudziłaś Dinusia, diabła w psiej skórze:diabloti: Że kto, że niby ja:crazyeye::crazyeye::cool1:Ależ w życiu:diabloti: Quote
Kiłi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a): Obudziłaś Dinusia, diabła w psiej skórze:diabloti: No przecież byłam cicho!!:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Kiłi napisał(a):No przecież byłam cicho!!:diabloti: Igrasz z ogniem kochana:diabloti: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Igrasz z ogniem kochana:diabloti::diabloti:bieżaj po Strazaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z sikawkami:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:bieżaj po Strazaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z sikawkami:eviltong: Byle wydajnymi:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Klockowa działasz cuda:loveu::diabloti::diabloti: no jakzesz by inaczej.. herszt baba ze mnie, wiec nie ma takiego kto by sie mnie nie bal... bo jak prasne wdziub.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 to gdzie te wspomniane fotosy som???:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']no jakzesz by inaczej.. herszt baba ze mnie, wiec nie ma takiego kto by sie mnie nie bal... bo jak prasne wdziub.... To ino raz:diabloti::diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']to gdzie te wspomniane fotosy som???:diabloti: :siara: Udam, że tego nie przeczytałam:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 evaxon napisał(a):witaj stokroteczko:loveu: :loveu: :loveu: Witaj chwaście:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']To ino raz:diabloti::diabloti: :siara: Udam, że tego nie przeczytałam:diabloti: tAK TO SIE NIE ROBI...........:mad: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj chwaście:diabloti: jaka ty milusia jestes dla mnie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 hejoł :diabloti: chcesz moje zdjęcie na te czarne liste ? :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] tAK TO SIE NIE ROBI...........:mad: Zaraz spróbuję zgrać zdjęcia;) [quote name='evaxon']jaka ty milusia jestes dla mnie:loveu: :loveu: :loveu: Jka zawsze:loveu::loveu: [quote name='Vectra']hejoł :diabloti: chcesz moje zdjęcie na te czarne liste ? :diabloti: Muszę poważnie przemyśleć Twą propozycję:hmmmm::hmmmm: Oki, już:diabloti:Dawaj:cool1: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a): Jka zawsze:loveu::loveu: Jka:hmmmm: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 evaxon napisał(a):Jka:hmmmm: Jka, nowa kaczi nazwa, oznaczająca ,,jak":cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Kiłi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Igrasz z ogniem kochana:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:bieżaj po Strazaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z sikawkami:eviltong: Strażaków nie było więc masz Madzia strażaczki:diabloti: :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=vYiXViHugTM Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kiłi']Strażaków nie było więc masz Madzia strażaczki:diabloti: :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=vYiXViHugTM Eeee, strażaczek to ja nie chcę:shake::shake::shake: Wolę strażaków:loveu: Quote
Kiłi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Eeee, strażaczek to ja nie chcę:shake::shake::shake: Wolę strażaków:loveu: No no nie ma:shake: szukam szukam, też bym sobie pooglądała, ale nie ma:shake: Same babki... Quote
drzalka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Maci en apocieszenie wóz strażacki :evil_lol: :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=0oNM0byJwGQ:evil_lol: :evil_lol: łłiiiłłłuuu łłłiiłłuuu :multi: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Kiłi']No no nie ma:shake: szukam szukam, też bym sobie pooglądała, ale nie ma:shake: Same babki... To dyskryminacja... ;) [quote name='drzalka']Maci en apocieszenie wóz strażacki :evil_lol: :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=0oNM0byJwGQ:evil_lol: :evil_lol: łłiiiłłłuuu łłłiiłłuuu :multi: Łiłu łiłu nic się nie otwiera:eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Kiłi Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madzia i medor napisał(a): Łiłu łiłu nic się nie otwiera:eviltong::eviltong::diabloti: :turn-l: :turn-l: Podoba mi się ta ikonka::helo: Quote
Kitka20 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A gdzie gfoty?? ja wróciłam z nad rzeki, nie było mnie kilka godzin i nic?? a ja jakoś porobiłam foty!! tylko musze zgrać i filmik mam Quote
Recommended Posts